Sexy Lingerie, Tips

Mesti membaca tips untuk kehidupan cinta lebih baik Bahagian 2

Mesti membaca tips untuk kehidupan cinta lebih baik Bahagian 2. Untuk seks menjadi ajaib, kedua-dua pasangan perlu bermain kerana sama sebahagian yang mungkin. Namun, perkongsian seksual merupakan salah satu di mana pemain utama mempunyai keutamaan yang berbeza, kebolehan, maklum balas dan reaksi.

Pengalaman seorang lelaki seks adalah agak berbeza dari seorang wanita dan keperluan dan keinginan seorang wanita mungkin tidak mencerminkan mereka seorang lelaki.

Seks adalah bernilai bekerja. Ia membuatkan anda merasa indah, ia merangsang semangat anda dan ada manfaat kesihatan amazing.

10 Kekalkan cinta hidup…

Hasrat seksual setiap orang berbeza-beza dari hari ke hari, dan seperti tingkahlaku kami yang lain, adalah bergantung kepada apa yang berlaku di sekeliling kita.

Malah, dorongan seksual adalah tertakluk kepada ebbs yang lebih kecil dan aliran yang menjejaskan kehidupan seharian kita. Kita perlu membawa mereka diterima kami dan menerima mereka realistik.

11 bersikap jujur tentang apa yang anda rasakan

Terdapat tiada peraturan tentang apa yang orang patut atau tidak patut menikmati Sayyidina Ali. Selagi pasangan bersetuju secara bersama untuk sesuatu aktiviti dan kedua-duanya mendapati ia tidak menyenangkan atau merasakan coerced, maka tidak ada yang salah tentang menikmati.

Sempurna adil untuk berkata ‘tidak’ kepada pasangan anda jika anda benar-benar tidak merasa seperti membuat cinta. Kehidupan seks yang baik hanya akan diasaskan pada kejujuran dan candour; Terdapat sedikit untuk mengesyorkan seks di mana salah seorang pasangan adalah faking ia.

12 membuat ‘date’

Meletakkan tarikh dalam diari anda. Menyediakan dengan membeli pakaian yang baru atau baju baru. Membuat tempahan di sebuah restoran. Menempah teksi. Hantar bunga. Mendapat Hadiah kecil. Lawati di salon atau mendapatkan bau yang baru. Anda akan mencipta buzz anda dirasai pada awal.

13 mengambil percutian, hanya dua daripada anda

Dikatakan setiap wanita terasa seperti bom seks apabila dia pergi bercuti; matahari, laut, pasir, romantik, Earth makan malam, menari, lie-ins, tiada kanak-kanak. Jadi pergi!

14 berkongsi video

Lelaki lebih mudah dipasang berbanding wanita tetapi otak wanita boleh erotically dihidupkan dengan menonton Romantik dan filem seksual.

Dengan sebotol wain akan membantu memudahkan sebarang rasa malu.

15 peranan Main
navy-2 (1)

Saya mencadangkan berpakaian sehingga sebagai pembantu rumah di Perancis atau ahli pasukan bola sepak Arsenal, tetapi sedikit seksi memakai boleh mendapatkan anda benar-benar dalam mood.

16 menjadi kreatif…

Kebanyakan pasangan mempunyai kawasan tidak pergi tetapi anda bisa mendapatkan pusingan mereka oleh kerana sedikit merekacipta dan Mesyuarat rakan separa. Teruskan berfikiran terbuka. Mencuba sesuatu sekali dan jika ia tidak bekerja untuk kedua-dua anda, bergerak.

17 menukar barisan pelakon

Berkongsi fantasi boleh membawa anda untuk menerokai kemungkinan Bertiga atau foursome.

18 satu perkara yang menyebabkan keseronokan seksual

Setakat ini, tiada afrodisiak universal telah dijumpai. Kepelbagaian dan kekompleksan individu rasa, memang tidak pernah akan ada.

Afrodisiak yang sebenar adalah faktor fizikal dan emosi halus yang akan memulihkan seksual keinginan bila ianya rendah, seperti fantasi cinta sengit, mimpi erotik atau kualiti yang menarik khususnya dalam rakan kongsi.

Imaginasi boleh turn-on yang kuat.

19 boleh memahami

Tiada terikat untuk kali apabila seorang rakan kongsi tidak mahu seks dan ia adalah munasabah untuk mengatakan demikian.

Tetapi anda perlu bersikap jujur. Adakah ia, “No, saya mahu ditinggalkan sepenuhnya semata-mata”, atau “saya tidak merasa seperti seks tetapi akan senang untuk memiliki pelukan seorang?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *