Sexy Lingerie,  Tips

Mesti membaca tips untuk kehidupan cinta lebih baik Bahagian 1

Mesti membaca tips untuk kehidupan cinta lebih baik Bahagian 1. Seks adalah sesuatu yang kita Malaysian tidak menemukan sangat mudah untuk bercakap tentang. Ia adalah shrouded misteri, kerahsiaan dan mitos.

Malah, merobohkan halangan adalah sesuatu yang harus kita semua cuba lakukan kerana menikmati seks adalah hak manusia yang asas.

Untuk membantu menyingkirkan sesetengah pantang larang lurking, saya sertakan maklumat dan idea-idea sepanjang minggu depan untuk membebaskan anda dan pasangan anda.

1 penggunaan fantasi

Berkongsi fantasi boleh menghidupkan hubungan seksual untuk menambah keseronokan baru dan menghidupkan semula rangsangan. Otak merupakan organ seks yang paling kuat kami.

Ia membolehkan kita untuk melakukan hubungan seks mana-mana tempat, bila-bila masa dan dengan pilihan kami rakan seksual. Dapatan ini membolehkan kami untuk membebaskan tabiat seksual dan mencuba sesuatu yang baru.

Yang terbaik seksual fantasi, orang-orang yang menawarkan kebanyakan keseronokan, Pusat seluruh cita-cita – orang-orang yang tak dpt diperoleh dalam kehidupan “sebenar”.

Juga, berbeza dengan kehidupan sebenar, mereka boleh bertukar dan mematikan kemahuan, sama ada untuk mempercepatkan atau melunturkan turun rangsangan seksual. Selalunya, kita gunakan fantasi untuk menumpukan minda kita mengenai apa sebenarnya yang berlaku serta mengalami ia.

Ini membantu untuk menumpukan perhatian kita pada kita sendiri maklum balas seksual, yang membuat mereka lebih besar daripada kehidupan, dan menggalakkan otak untuk bertindak balas lebih lebih penuh minat.

Ia kemudian menghantar keluar hormon yang meningkatkan keseronokan.

2 bercakap, bercakap, bercakap…

Ceramah boleh menjadi sangat erotik, terutama semasa seks. Ia adalah penting untuk rakan-rakan bercakap antara satu sama lain tentang apa mereka rasa, suka atau ingin berbuat demikian badannya boleh laras saling dan kenikmatan kenaikan.

Walaupun begitu, dalam pengalaman saya, kebanyakan pasangan tidak pernah bercakap antara satu sama lain tentang apa yang mereka lakukan di katil, sama ada ianya baik atau buruk, atau sama ada ia memberi mereka kepuasan apa-apa.

Saya, bagi satu, mendapati sukar untuk mempercayai bahawa semasa detik-detik paling kuat hubungan dengan pasangan, rakan baik tahu apa yang lain berfikir. Jadi membuka.

3 membuat cinta di tempat lain

Ini tidak perlu bermaksud berayun dari lampu ceiling tetapi cuba kerusi atau sofa.

4 Jaga keperluan pasangan anda

Ramai lelaki, tidak kira apa yang mereka mungkin tidak akan mahir pencinta.

Apa majoriti tampaknya tidak mengerti, adalah bahawa semasa mukaddimah, kemajuan dari mencium dan mendukung dan caressing tidak hanya sangat menarik dan menyeronokkan bagi seorang wanita, dan secara kebetulan kebanyakan lelaki, ia adalah benar-benar perlu untuk beliau rangsangan dan penting kepuasan seks dan kepuasan.

Walaupun kita tahu bahawa lelaki mudah terangsang dan mencapai orgasme dengan lebih cepat dan mudah berbanding wanita, tidak semua yang seperti seks berterus terang kerana ramai wanita percaya.

Saya tidak syak bahawa lelaki juga perlukan keseronokan dan wang suapan yang berasal dari satu penglibatan emosi dalam berjimak.

Terdapat hampir tidak seorang lelaki yang tidak perlu untuk merasa disayangi, dikagumi dan dihargai dari segi fizikal jika dia mengalami kedalaman benar kepuasan seks dengan pasangan Nya. Namun terlalu ramai wanita meletakkan seluruh tanggungjawab memulakan dan kes seks pada lelaki. tak.

5 memanjangkan pengalaman seks anda

Untuk membolehkan ini berlaku, wanita itu mestilah amat terangsang semasa mukaddimah dan kemudian ketegangan seksual kedua-dua pasangan mesti disimpan, berselang-seli oleh menjeda dari masa ke semasa untuk seberapa lama yang ingin setiap rakan kongsi. Apabila sensasi mencapai puncak dan tidak boleh menunda lagi, kedua-dua pasangan menikmati puncak syahwat dalam ledakan dipersetujui bersama, akhir berjimak.

6 tahu pasangan anda dengan menggunakan…

Manakala beberapa orang percaya bahawa satu – satu malam berdiri adalah memuaskan, majoriti merasakan bahawa, selain daripada daya tarikan fizikal, perlu ada kasih sayang, dan cinta melibatkan mengetahui seseorang.

Sebenarnya, seks adalah perbuatan yang muktamad mengetahui. Tetapi untuk tahu seseorang, anda perlu “show” diri sendiri.

Bagi kebanyakan orang, ini bukanlah mudah. Kami berasa terdedah dan terbuka kepada kemungkinan penolakan. Tetapi saya tidak percaya seks baik boleh pernah dilaksanakan tanpa mengetahui seseorang rakan dan menunjukkan diri. Tiada hubungan boleh berkembang di mana bahan-bahan asas yang dua ini akan hilang. Tetapi jika mereka sudah tiada, sama ada daripada anda boleh memulakan hubungan seks.

7 cuba sesuatu yang berbeza

Lelaki dan wanita memberi respons secara Romantik dan erotically kepada persekitaran dan suasana.

Ada sedikit soalan bahawa pencahayaan yang lembut, warna-warna sepenuhnya, muzik latar yang lembut, menggembirakan aroma, suara yang dan lembut dan pakaian seksi membantu mengurangkan inhibitions dan meningkatkan kemungkinan keintiman.

Tetapi terdapat lain-lain alat dan teknik-teknik yang menambahkan keseronokan yang anda juga mungkin ingin mencuba.

8 membuat seks lebih baik
1555 (1)

Sebagai anda belajar lebih lanjut mengenai seksualiti anda sendiri, anda akan menjadi choosier tentang anda suka seks dan rosak binasalah.

Anda akan mahu untuk membuat yang paling anda suka dan mengabaikan anda rosak binasalah. Sebagai hasilnya, anda perlu lebih bersedia untuk berbincang dengan pasangan anda.

Seks boleh mempunyai kesan ke atas kesejahteraan menyeluruh anda dan jika kesan itu negatif, anda mempunyai hak untuk memperbaiki perkara-perkara. Terdapat tiada set mudah peraturan bagi menjamin kepuasan.

Seksualiti adalah sangat individu tetapi jika anda dan pasangan anda boleh bersetuju apa yang anda mahu daripada seks, langit adalah had.

9 bercakap melalui masalah…

Setiap hubungan yang mempunyai masalah mereka dari masa ke semasa, tetapi dengan muhibah pada kedua-dua pihak, mereka hampir selalu dapat diatasi melalui penerangan, perbincangan, perundingan.

Hubungan seksual adalah tidak terkecuali, tetapi berurusan dengan mereka sentiasa memerlukan banyak kebijaksanaan, kefahaman dan akan separa.

tips lebih menarik akan datang tidak lama lagi…

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *