Sexy Lingerie, Tips

Mengapa Lingerie seksi adalah penting… Walaupun anda adalah tunggal

A7009 (3)
Mengapa Lingerie seksi adalah penting… Walaupun anda adalah tunggal.

Februari adalah masa tahun apabila ramai pasangan romantis memberi dan menerima pakaian dalam. Pakaian adalah hadiah yang indah, sudah tentu, tetapi bagaimana pula jika anda menghabiskan Valentine’s Day semata-mata? Hanya anda, sekotak coklat, dan komedi Romantik satu atau dua? Well, anda layak lingerie seksi terlalu! “Tetapi sirap hitam,” anda mungkin membantah, “tiada siapa akan melihatnya, maka apa gunanya?” Dan supaya saya menjawab “Darling… pakaian adalah tidak pernah tentang dirinya. Ia memang tentang anda.” Di sini akan saya tiga sebab mengapa wanita tunggal, mungkin lebih daripada sesiapa sahaja, sentiasa perlu batu knickers seksi itu.

1) Memakai sesuatu seksi akan membuat anda berasa seksi. Yang amat dalam dan itu sendiri, tetapi rasa seksi juga meningkatkan keyakinan anda dan keyakinan yang lebih baik membawa kejayaan yang lebih baik dalam semua aspek kehidupan anda. Saya telah membaca cerita-cerita execs Lembaga Pengarah yang memenangi kontrak besar selepas memakai tali pinggang garter dan stoking di bawahnya sut perniagaan mereka, daripada grads Kolej baru yang mendapat idaman mereka selepas membeli lacy bra dan panty set, ayam tunggal yang tidak pernah berhenti memakai pakaian dalam mereka nakal dan snagged seorang lelaki baru yang lebih cepat daripada apa yang anda boleh katakan “Panties nenek.” Orang tahu apabila anda yakin. Lingerie seksi (apa pun seksi bererti kepada anda) adalah cara inconspicious mudah, menambah keyakinan.

2) Pakaian cantik meletakkan anda kembali berhubung dengan keghairahan anda. Sisi, sentuhan, bau… mereka benar peringatan semua bahawa anda adalah sebuah berahi yang berpotensi erotik bahkan jika potensi tersebut tidak sedang digunakan. Saya tidak mengiklankan fakta, tetapi saya telah tunggal untuk kebanyakan masa aku punya blog saya. Ini bermakna hampir semua lingerie yang seksi saya membeli dan mengkaji tidak pernah dilihat oleh orang lain. Saya memakai ia mengemas rumah, sambil berehat atau melakukan Perkhidmatan Dobi atau menulis di blog. Ianya begitu mudah untuk luput dalam perasaan asexual apabila anda tidak berada dalam hubungan. Lingerie seksi adalah satu cara untuk menjaga embers yang hangat.

3) Kerana anda hanya tidak pernah tahu. Ia mungkin kedengaran cliched, tetapi ia adalah benar. Hari ini mungkin hari… bukan untuk cinta kepada kehidupan anda, semestinya, tetapi untuk flirtation yang menyenangkan atau romp antara dalam kertas. Adakah anda benar-benar mahu mempunyai anda diregangkan keluar bunga kapas undies terakhir apabila yang berlaku? Apa yang anda memakai di bawahnya hendaklah sekurang-kurangnya bagus sebagai apa yang anda pakai di atas. Oh, dan ingatlah apa yang Momma anda katakan tentang sentiasa memakai seluar dalam yang bagus sekiranya anda telah pergi dalam kenderaan itu? Ya… itu juga alasan yang baik.
tidak mengatakan anda perlu payudara keluar g-string yang tallét dan vinil bustier untuk malam yang tenang di rumah (apa? Anda tidak memiliki salah satu?). Apa yang saya katakan adalah bahawa ia adalah baik-baik saja untuk berbelanja secara Royal tentang diri anda. Memetik kepada legenda Dita von Teese, “pakaian dalam bukanlah mengenai lelaki seducing, ia adalah mengenai womanhood memeluk.” Kata-kata yang lebih nyata tidak pernah telah bercakap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *