Sexy Lingerie, Tips

Mencari pakaian impian untuk Valentine’s Day? Kami mempunyai beberapa tips!

Mencari pakaian impian untuk Valentine’s Day? Kami mempunyai beberapa tips! Jika terdapat satu hari tahun yang sedang menangis untuk set lingerie seksi memang Valentine’s Day. Untuk membelai diri anda (dan sweetheart anda) atau untuk memberinya Hadiah cinta. Tetapi Bagaimanakah anda memastikan dia memberi anda set impian? Dan pakaian apa harus anda memakai untuk merayakan pesta Cupid’s? Dapatkan maklumat di sini.

A8001-099 (8)

Menberikan beberapa petua

Mari kita bersikap jujur, tidak sangat kemungkinan bahawa dia akan membuat untuk kedai pakaian sempena hari memperingati Kekasih beliau atas kemahuan sendiri. Anda perlu untuk melembutkan dirinya sehingga pertama – bagus dan halus. Bertanya kepadanya jika dia suka set tempahan anda Tonton di laman web VenCouture atau di dalam majalah. Atau sahaja berkata bahawa anda tidak keberatan cuba pakaian baju tidur seksi di TV warna baru. Itu adalah pasti untuk mendapatkan salah satu alat yang mengubah di kepalanya.

Catatkan saiz pakaian anda

Cinta ialah… membeli-belah pakaian dalam bersama-sama

Apa yang boleh menjadi lebih Romantik daripada mempunyai sweetheart anda di dalam Bilik yang sesuai dengan anda semasa anda cuba pada pakaian dalam yang menetapkan anda pilih bersama-sama? Siapa tahu… mungkin dia telah kagum set baru cukup untuk membeli anda bukan satu tetapi dua. Mereka panggil situasi menang-menang.

.. .atau memberi baucer Hadiah

Anda mungkin fikir ianya satu Hadiah impersonal, tetapi tiada apa-apa mungkin lebih jauh dari kebenaran. Kerana bukan sesuatu yang seksi bahawa mungkin sahaja dia suka, anda boleh memilih satu set pakaian dalam yang membuat anda rasa hebat. Ya, anda perlu melakukan semua kerja pencarian… tapi sesungguhnya ia adalah pemikiran yang dikira?

Merah menggoda!

Merah ialah warna Valentine’s Day sempurna – dan ia memujikan kulit yang pucat dan gelap. Kebanyakan klasik VenCouture datang merah berahi.

8039大红 (5)

Atau sesuatu yang sedikit berbeza?

Tints serbuk feminin, fluorescents ceria dan reka bentuk yang flirtatious dengan telus lace: koleksi VenCouture baru adalah benar-benar menggoda. Ada ada kekurangan seksi pilihan jika anda mahu alternatif kepada merah klasik untuk pakaian hari Valentine anda!

Tergesa-gesa bersama-sama untuk sebuah butik pakaian dalam pakar sekarang untuk mendapatkan pakaian Valentine’s Day yang kutu semua kotak anda… http://www.vencouture.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *