Sexy Lingerie,  Tips

Membeli-belah pakaian seksi dimudahkan

Membeli-belah pakaian seksi dimudahkan
Membeli-belah pakaian seksi dimudahkan. Satu set pakaian dalam yang seksi mungkin kelihatan tidak Hadiah yang intim untuk gadis anda, tetapi membeli atau membeli jenis pakaian dalam yang betul boleh agak satu tugas yang mudah.

Khususnya, jika anda ingin meningkatkan keintiman anda dengan dia, tersalah membuat pilihan boleh berbuat lebih banyak mudarat daripada kebaikan. Lagipun, apa yang boleh seperti memalukan bagi seorang gadis daripada mendapatkan corset yang seksi dalam saiz yang terlalu kecil, atau besar, untuknya.

Jadi, jika anda mahu untuk mengelakkan kematian hubungan anda, lebih baik berus sehingga rasa gaya anda sebelum lingerie pergi membeli-belah untuk gadis anda. Kami bawakan beberapa petua cepat:

saiz dan gaya roost yang memerintah: langkah pertama untuk mengelak daripada membuat blooper yang dijangka tahu saiz sebenar beliau dan rasa dia. Manakala membeli saiz yang lebih kecil boleh menyebabkan rasa malu dia, membeli saiz yang lebih besar boleh memberi satu petunjuk bahawa anda berfikir dia adalah lebih besar daripada apa yang dia sebenarnya adalah. Jadi, adalah lebih baik untuk melakukan sedikit kajian terlebih dahulu. Check out dia pakaian dalam laci dan memeriksa label di mana saiz dia juga akan disebut.

Begitu juga, mempunyai idea tentang rasa gaya beliau akan menjadi bantuan yang besar. Membeli corset hitam yang tebal mungkin pilihan yang salah untuk seorang gadis yang suka barangan lacey bunga. Pilihan yang buruk hanya boleh membuat dia merasa jijik, jadi memerhati apa yang dia suka untuk melagakkan apabila anda masuk ke dalam beberapa tindakan steamy. Jika anda berjaya mendapatkan walaupun sedikit dengan apa yang dia suka, tahu bahawa anda telah melanda jackpot. Lagipun, pencarian beliau sesuatu yang dia suka melagakkan adalah kejayaan terbesar bagi seorang lelaki. Jadi, biarlah masa yang menjadi panduan anda!

Membeli-belah untuk jenis badan dia
Jika dia tinggi dan langsing: tali pinggang Garter memotong badan secara mendatar dan membuat anda lass leggy kelihatan lebih seksi. Tali pinggang ini menyerlahkan kaki dan Serlahkan lengkung di badannya. Tali pinggang ini membentuk asas-asas lingerie seksi dan berdiri peluang yang jarang berlaku yang tidak beres. Pastikan anda membeli pelengkap stoking, Seluar dalam dan coli untuk menyelesaikan set.

Jika dia voluptuous dan serba kaya: tidak bekerja lebih baik untuk menjadikan garis payudara besar belahan yang seksi daripada corset yang. Bukan hanya itu, ia juga mengambil perhatian dari perut lebih lengkap beliau dengan memberi kesan yang flattening bersama-sama dengan menonjolkan pinggang itu.

Jika dia lebih besar dan fulsome: Jika anda berfikir corset ketat atau bra yang akan memerah babe fulsome anda kepada saiz yang lebih kecil, anda sedang menuju masalah. Dan bukannya membuat dia sedar dia adalah besar, beri beliau sesuatu yang bukan sahaja membuatkan dia berasa selesa, tetapi merangkumi pusingan beliau dalam cara yang terbaik mungkin. Negligee seksi yang akan melakukan yang terbaik untuk menyembunyikan semua dosa-dosa. Sesuatu seperti boneka bayi yang lengkap di payudara dan flairs turun, bum beliau akan bukan sahaja menyerlahkan belahan beliau tetapi juga akan penyamaran beliau bawah besar. Pergi untuk warna-warna gelap kerana mereka mempunyai kesan pelangsingan yang; jaring dan fabrik lutsinar yang tidak mutlak-tiada di

Jika dia cergas dan Olahraga: ingin gadis anda tomboyish kelihatan seksi untuk perubahan? Seluar pendek budak lelaki dengan gaya seksi adalah apa yang anda mesti membeli. Bukan sahaja akan mereka membuat bod etic athel beliau melihat mencapai, mereka juga akan menyerlahkan punggung serta tona beliau. Apa-apa dari coli untuk corset yang melengkapi seorang budak lelaki yang pendek juga. Jadi teruskan dan biarkan anda babe sporty pose seksi malam ini.

Jika dia malu: tidak semua orang dikurniakan dengan seorang gadis yang cukup yakin daripada badannya dan tidak keberatan sukan paling berani gaya pakaian dalam. Jika gadis anda bukan sangat selesa flaunting Seluar dalam yang kecil miny yang anda beli untuk dia, hanya memudahkan beliau dengan menambah satu jubah satin. Jubah akan mengambil beliau teragak-agak dan kesan satiny terhadap badannya akan membuat dia berasa seksi dan berahi. Dan anda tidak pernah tahu apa yang dilakukannya untuk fikirannya dan anda mungkin hanya mendapat bertuah!

Points to ponder
-Membuat pasti apa yang anda beli tidak menyerlahkan atau clings untuk bahagian badan yang dia lebih suka untuk menyembunyikan. Contohnya perut yang besar atau paha… anda tahu anda gadis jadi lebih baik mengambil sesuatu yang mengalir ke kawasan-kawasan tersebut yang membuat dia kelihatan curvy.

-Matlamat anda perlu sesuatu yang meningkatkan aset terbaik Hadiah.

-Gelap warna mempunyai rupa kelangsingan tubuh badan.

-Apabila ia datang kepada kain, Kapas adalah besar tidak, kerana wanita lebih suka untuk kegunaan harian dan sebagai pilihan Hadiah, kelihatan membosankan.

-Lace, satin dan Sutera adalah pertaruhan selamat. Mereka kelihatan pancaindera dan berasa terlalu indah pada kulit.

-Pergi lycra hanya jika sama ada gadis anda mempunyai angka sepuluh pada sepuluh atau tidak kisah malaikat yang melakukannya Beautiful buldges tersebut. Fabrik mempunyai kecenderungan untuk melekat pada badan.

-Begitu juga jaring dan fabrik lutsinar. Membeli hanya jika dia selesa membawanya. Membuat jualan wanita rakan anda sehari, beritahu dia pilihan anda dan biarkan dia membantu anda mencari karya yang terbaik untuk Puteri anda.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *