Bodystocking, C-string, Corset, Garter, Hot Reviews, Panties, Sexy Lingerie, Tips

Malaysia seksi Lingerie yang Terpanas

Malaysia seksi Lingerie yang terpanas. Ada yang tidak dapat dinafikan bahawa lelaki adalah makhluk visual, dan lingerie beberapa seksi akan pergi jauh untuk menghidupkan semula semangat yang anda kongsi. Mengejutkan dia dengan “tergelincir ke dalam sesuatu yang lebih selesa” dan datang keluar di bustier, corset, bayi anak patung, atau camisole. Anda tidak pernah tahu-dia mungkin mempunyai beberapa idea-idea sendiri dan akan memakai seluar dalam sexy lelaki, mempunyai kelopak Ros yang ditabur atas katil atau mempunyai berperisa minyak urut di meja sisi katil itu.

Sama ada anda akan memakai untuk rakan kongsi, atau hanya mahu meningkatkan keyakinan diri, memakai ia boleh melayan. Apa sahaja alasan anda untuk mengambil pakaian dalam, anda mesti memilih pakaian yang berdasarkan mood, keutamaan dalam reka bentuk, gaya, keselesaan dan tujuan anda.

Sebelum anda menetapkan kaki anda keluar untuk membeli-belah pakaian dalam dapat tahu diri anda lebih baik. Adakah anda memerlukan pakaian yang menekankan lengkung tubuh badan anda, anda perlu untuk ceriakan kehidupan seks anda atau anda memerlukan pakaian untuk Manjakan diri anda? Apa sahaja alasan anda, mempercayai kami – terdapat lebih daripada satu jenis pakaian yang intim untuk sebarang Majlis yang anda mungkin ada di dalam fikiran.

Sama ada anda sedang mencari untuk menambahkan koleksi yang sedia ada atau baru bermula, Terdapat banyak gaya dan untuk memilih daripada. Dengan mencari cukup anda akan pasti untuk mencari sesuatu untuk anda.

Berikut adalah beberapa panduan gaya yang anda akan hadapi.

Set Babydoll
A2020 (2)
Pada dasarnya ia adalah sekeping dua set, terdiri daripada jubah atau longgar atas billowy dan padan dengan bahagian bawah. Di atas sentiasa longgar pemasangan dan datang hanya di bawah garis payudara, seperti daripada Reka bentuk doodle Empayar. Babydoll tipikal yang cukup pendek Seluar dalam boleh dilihat jika dipakai. Set boneka bayi yang boleh didapati dalam pelbagai jenis fabrik dari Sutera dan satin untuk lace semata-mata.

Chemise
A6121 (1)
Chemise yang adalah satu gaun A-line mengalir pendek lebih daripada boneka bayi. Di atas biasanya mempunyai tali spageti atau baju singkat. Bentuk sudut chemise yang kelihatan baik pada hampir setiap jenis Rajah. Jika anda bimbang tentang anda lihat seksyen pertengahan untuk gaya yang telah dibina dalam kawalan Rajah. Kadang-kadang chemise yang dilengkapi dengan bahagian bawah yang hampir sama, tetapi ini berbeza daripada gaya untuk gaya. Fabrik pilihan pelbagai dari Sutera bercorak dan pepejal ke lace sangat mendedahkan, jadi ada sesuatu untuk semua orang rasa.

Camisole
A2309
Camisole yang adalah undershirt perempuan. Ia adalah sesuai longgar dan tali nipis spageti yang pergi ke atas bahu. Ia biasanya dipasangkan dengan bawah sepadan. Camisoles sekarang juga disediakan seperti outwear. Walaupun ia tidak biasanya dipakai sebagai pakaian rasmi jawatan, mereka boleh dipakai untuk majlis-majlis kasual.

Korset
Physical Benefits of Corseting
Ia adalah pakaian berstruktur yang mempunyai tulang atau rusuk untuk memaksa badan anda ke dalam bahagian tertentu. Kesan-kesan corset yang boleh menjadi sangat dramatik, dan boleh membuat bentuk curvy yang memikat. Corsets beberapa akan lebih sukar untuk memakai daripada yang lain, bergantung kepada berapa banyak membentuk yang mereka lakukan. Corsets juga kini sedang dilakukan seperti outwear. Manakala tidak sesuatu anda menginap pakai ke Pejabat, mereka adalah tempat yang sesuai untuk majlis makan malam, Kelab atau malam di bandar.

Thong
G9604black (1)
Thong yang menawarkan perlindungan penuh untuk minimum di hadapan, dan mempunyai sisi nipis biasanya 1″ kepada ½” lebar bahawa bentuk t di bahagian belakang. T-shape memberikan anda hampir tiada liputan di belakang anda. Thongs kini dipakai hanya seperti soalan yang kerap di luar bilik tidur kerana mereka di dalamnya. Jika anda memakai ketat, atau mencari pakaian peluk thong yang jawapannya terbaik untuk memerangi nampak panty line. Cotton, lycra atau fabrik gentian mikro adalah paling selesa untuk melanjutkan pakai thongs.

G-String
G30601
Manakala di belakang thong yang mempunyai liputan yang sangat minima dengan jalur kecil g-string yang menawarkan anda tiada liputan, dengan mudah strand tunggal atau rentetan, biasanya 1/8″ atau kurang lebar dalam.

C-String
K7646
Sebagai sempit sebagai g-string yang tetapi tanpa band sekitar pinggang, meninggalkan hanya sekeping C berbentuk antara kaki diadakan di tempat dengan tegas oleh kerangka dalaman yang fleksibel. Kerana tiada bahan sekitar pinggang, c-string benar-benar menghilangkan garis-garis panty yang thongs dan Seluar lain.

Garter
A2371 (3)
Tali pinggang garter dibuat daripada kepingan fabrik yang wraps sekitar pinggul anda dan biasanya mempunyai empat tali (salah satu untuk bahagian depan dan belakang setiap kaki). Kadang-kadang tali dilampirkan ke sisi yang lebih rendah di atas corset atau camisole. Tali ini melampirkan ke atas stoking, pegangan mereka. Cara yang betul untuk memakai tali pinggang garter adalah untuk melampirkan stoking yang pertama, kemudian memakai panties anda. Walaupun ini mungkin kelihatan pelik anda akan memahami mengapa pertama kali anda perlu melawat bilik mandi.

Teddies
D6949 (1)
Teddies menggabungkan atas camisole dan panties ke dalam satu pakaian. Teddy cenderung untuk melekat dan mendedahkan badan.

Bodystocking
F3000
Ia biasanya adalah pakaian satu keping semata-mata tutup-sesuai untuk batang yang sering mempunyai lengan dan kaki. Bodystockings yang sering crotchless. Ia biasanya dibuat daripada kain nipis yang sama seperti yang digunakan untuk stoking dan pakaian ketat atau daripada bahan langgai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *