Sexy Lingerie,  Tips

Malam sebelum Hari Valentine

A7042 (1)
Malam sebelum Hari Valentine tahun ini, saya menerima mesej teks yang terburu-buru dari rakan saya Sara, yang saya tahu adalah misi untuk mengambil sesuatu yg berjumbai memakai untuk lelakinya yang baru. “OMG, saya di kedai dan saya tidak tahu apakah usaha tali pinggang garter. Membantu…” Saya flipped membuka telefon bimbit saya dan meninggalkan mesej yang satu untuk buku-buku: “Sara,” Kataku azab yang amat berat, “Jika anda tidak tahu apa tali pinggang garter adalah, dia pasti sebagai hell tidak akan tahu bagaimana untuk mengambil salah satu daripada. Mencari babydoll merupakan Seluar dalam yang atas dan yang comel. Langkah kaki dari tali pinggang garter.”Bagi Sara, seekor anak ayam yang panas, curvy dengan beberapa isu-isu imej badan, konsep pakaian yang kelihatan asing – bodoh, hampir. Apa, dia tertanya-tanya, jika dia tidak suka? Jika dia ketawa? Apa yang Sara tidak sedar pada masa itu adalah bahawa orang-orang yang tidak yang pilih-Pilih. Jika anda memakai seluar dalam yang berbeza, ianya panas. Percayalah, dia akan suka. Plus, satu kebaikan yang tersembunyi untuk memakai pakaian adalah bahawa ia pili takungan feminist keyakinan diri seksual yang anda mungkin tidak tahu anda mempunyai: Laman Bettie berfikir, tidak Tawny Kitaen. Gadis Bond, tidak Pussycat Doll.

Sebelum anda berpakaian:
Ingat bahawa ini adalah untuk anda seberapa banyak yang ia adalah bagi-Nya. Cuba lihat yang mempunyai anak tangga loceng anda: corset pinup-gaya ‘ 50s? Sweet-tetapi-see-melalui putih mata punai? Ini adalah anda, dikukuhkan – atau ego alter rahsia anda. Dan membeli-belah di mana-mana. Selepas semua pakaian yang saya telah dimodelkan di hadapan lelaki saya (termasuk nombor Sutera dari Saks), perkara yang dia suka terbaik adalah manis, hampir Midwestern pucat pink pinstriped bra dan panty set saya membeli pada Kmart $ 18. Oh, dan anda sedang mengawal pemilihan pakaian, tetapi biarlah dia membuat keputusan untuk mengambil kira — atau biarkan. Ada sesuatu tentang melakukan seorang wanita walaupun dia memakai sesuatu panas yang mendapat seorang lelaki batu off.

Mewujudkan perubahan:
Satu kunci penting untuk memakai pakaian: Jangan lupa untuk pastikan lelaki anda tahu bahawa ada sesuatu yang berbeza — bahawa seks di malam ini akan menjadi lebih panas daripada apabila anda memakai coli t-shirt Penyaman udara anda biasa. Sebagai permulaan, beli lacy camisole dan Haus yang di bawah pakaian anda daripada coli jika anda mempunyai karya selepas tarikh, tidak berubah-ubah perlu. Sebaik sahaja dia sampai di bawah sweater anda dan tangan grazes lace yang hanya mencecah midriff anda, ia adalah. Memberanikan diri.

Upping Ante:
Menjangkakan membawa kepada kegilaan seks. Lelaki saya Tempahan membawa saya Restoran Manhattan yang eksklusif untuk tarikh khas. Kepada sesiapa yang mencari, saya telah berpakaian menarik pakaian koktel hitam dan kasut tumit. Apabila dia menyentuh paha saya dalam teksi tersebut, walaupun dia sedar yang aku memakai tali pinggang garter dan stoking paha-tinggi di bawah pakaian saya. Haba flirtatious kami menjana lebih kami sedikit winking, murahan Nasty mengusik rahsia berlangsung melalui kursus-kursus yang empat. Jika garters tidak benda anda, cuba memakai paha-tinggi semata-mata dengan skirt panjang lutut atau pakaian, dan “tidak sengaja” memberinya flash band lacy di atas kerana beliau adalah membantu anda keluar dari keretanya.

Menjadikannya istimewa:
Jadi dia membuat anda makan malam pada malam Jumaat, dan anda sedang mendukung pada futon tersebut. Cara mudah untuk peralihan dari perasaan malas untuk mendapatkan Rang undang-undang adalah dengan menukar ke pakaian penuh. Maafkan diri anda ke tandas (sebagai contoh, katakan anda akan memberus gigi), dan mengambil apa yang anda telah sama ada baiknya disembunyikan di bawah singki atau disumbat dalam beg tangan anda. Cuba memakai sesuatu yang murah bahawa anda tidak akan merasa buruk tentang merosakkan. Aku suka pilihan babydoll chemises dan panties yang sepadan pada rahsia Victoria — mereka mempunyai gaya yang 75-plus dalam talian. Babydolls adalah flattering pada semua jenis badan, dan mereka menjalankan kira-kira $ 25 untuk $40, jadi jika dia rips itu dari dalam patut satu blinding nafsu, oh well.

Memainkan pakaian-Up:
Sebaik sahaja anda telah bermain di opsyen di atas dan anda rasa lebih nakal, pilih Keluar pakaian diri yang menyeronokkan dan mengejutkan dia dengan ia. (Tidak mendapat input beliau — membuat ia tentang fantasi anda dan anda akan berasa lebih kawalan dalam.) Cuba bulan pakaian murid seksi sesuai atau bad cop – dan bersenang-senang sama banyak memilih aksesori sepadan (berkata, pemerintah yang dan gari, masing-masing).

Kawan saya Sara berakhir dengan membeli bra push-up merah kebakaran enjin dengan padanan Seluar pendek budak Kekasih. Dan meneka apa? Teman lelakinya suka pilihan beliau. Dia seolah-olah sedikit terkejut bahawa dia lakukan, tetapi saya tidak. Mereka sentiasa, sentiasa seperti itu.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *