Sexy Lingerie,  Tips

Malam Perkahwinan untuk Diingati

A6935 (1)

Malam Perkahwinan untuk Diingati! Malam perkahwinan ingat? Selepas majlis perkahwinan, Pengantin yang kebanyakan adalah tidak jelas dan undecided tentang apa yang dapat memilih antara rekaan yang tersedia dan jenis-jenis rompers seksi. Kekeliruan tersebut datang tentang Bilakah mereka sedang memilih antara pakaian Pengantin yang manis dan pakaian panas untuk ceriakan malam perkahwinan mereka. Ada banyak tekanan kerana malam itu boleh menjadi kunci kepada Pengantin yang hebat atau sebab lain hari Pengantin mereka dahsyat untuk hidup melalui. Malam perkahwinan adalah memenuhi fantasi bagi pengantin lelaki dan berikut adalah beberapa petua untuk membantu Pengantin yang memilih jenis pakaian untuk memakai:

Matlamat untuk keselesaan
Memilih sesuatu yang selesa untuk anda. Jika pakaian Pengantin yang manis ini lebih selesa untuk anda, ia adalah pilihan terbaik untuk ceriakan malam perkahwinan anda. Keselesaan adalah penting kerana jika anda tidak selesa di kulit sendiri ketika memakai pakaian dalam anda panas ia akan menunjukkan ia akan merosakkan keseronokan untuk di kedua-dua anda dan ini adalah sesuatu yang anda tidak mahu berlaku.

Pakai sesuatu yang seksi
Pengantin kelihatan tidak bersalah dan cantik pada hari perkahwinan mereka dan transformasi daripada seorang wanita muda yang tidak bersalah untuk seorang isteri yang seksi adalah plus. Pakaian Panas adalah lebih baik disebabkan oleh hakikat bahawa pakaian Pengantin adalah pilihan yang lebih selamat.

7085白色

Memakai sesuatu yang anda senang ditanggal
Bagi pengantin lelaki, apa yang anda pakai perkara-perkara, tetapi ia adalah a no gampang yang dia akan mahu mendapatkannya daripada anda dan ia adalah lebih mudah untuk kedua-dua anda jika apa yang anda pakai untuk mengalih keluar. Kebanyakan jenis Lingerie mempunyai tali dan mereka lebih selesa untuk pembentukan dan PIN yang terdapat pada pakaian Pengantin.

Pilih sesuatu yang anda boleh memakai untuk tidur
Memilih sesuatu yang akan strangle anda dalam tidur anda. Kebanyakan wanita akan ingin kelihatan hebat walaupun ketika mereka tidur jadi jika anda salah seorang yang, lingerie yang berasa selesa pada kulit anda dan selamat untuk tidur di akan sesuai untuk anda.

Pakai sesuatu yang indah
Beautiful berdegup trashy mana-mana hari dan pada sebarang Majlis. Pilih pakaian dalam yang membawa keluar wanita cantik dan seksi dan meninggalkan yang lain kepada pihak pengantin lelaki imaginasi. Adalah lebih baik untuk tidak mengubah siapa anda walaupun anda mahu Sila seseorang.

Pengantin perempuan adalah paling berkemungkinan untuk berasa bimbang tentang mendapatkan jubah untuk dipakai pada hari perkahwinan mereka yang anda melupakan malam perkahwinan. Tips ini akan membantu anda memutuskan apa yang memakai walaupun pada saat akhir. Tidak kira apa yang anda memilih untuk memakai, ia perlu classy dan elegan. Kadang-kadang Pengantin akan memilih untuk memakai sesuatu yang murah dan tidak terlalu classy kerana mereka berpendapat bahawa ia tidak kira apa yang mereka pakai selepas perkahwinan tamat. Sebaliknya, anda harus mengelak daripada memakai sesuatu yang gelap dan sebagai contoh berterusan untuk ivory panties dan bra dengan gabungan lace dan perkhidmatannya yang unggul adalah jenis pakaian yang anda harus memilih untuk spice up malam perkahwinan anda.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *