Sexy Lingerie, Tips

Lingerie seksi – panduan pemula

Lingerie seksi – panduan pemula.
Sexy-White-Halter-Lace-Bridal-Garter-Slip-Set-01
Mengatakan ‘lingerie seksi’ dan kebanyakan orang akan berfikir hitam dan merah lacy mengintip-lubang coli dan crotchless panties! Walau bagaimanapun, konsep ini adalah perwakilan yang miskin adalah lingerie seksi apa dan bagaimana ia berfungsi.

Ia boleh menjadi satu badan ‘normal’ satu dengan menginap model atau pelakon dan kesan fisiologi boleh membuat lebih banyak transformasi yang! Baca…

Sudah hari-hari apabila lingerie seksi adalah sesuatu yang dibeli oleh wanita atau lelaki untuk meningkatkan seks – pada masa kini, ia tidak lebih.

Sudah tentu, barang-barang yang seperti anak patung kedudukan bayi; bra cantik, berwarna-warni dan knickers; suspenders; Lacy teddies dan sebagainya boleh meningkatkan pengalaman membuat cinta, tetapi kini wanita yang melihat lebih banyak ke gambar itu hanya yang.

Seluar dalam seksi beransur-ansur menjadi sebahagian ruji wanita hari biasa pakai. Di bawah banyak yang sesuai, wanita yang bekerja anda akan melihat tanda-tanda bahawa lacy coli atau stoking tambahan semata-mata yang memberi wanita yang tertentu ‘oommpph’.

Bukan sahaja tidak memakai lingerie ‘seksi’ menampilkan seksualiti (kadang-kadang unbeknown untuk wanita dalam soalan), memakai seluar dalam pancaindera, cantik / Rang undang-undang boleh meningkatkan keyakinan seorang wanita dalam badannya ten-fold.

Berita baik adalah bahawa lingerie seksi hari ini tidak lagi selesa, scratchy dan unpractical. Aliran bendalir, lace berkualiti dan silk dan lain-lain bahan berahi, dan paling penting, gaya sesuai untuk wanita hari ini (sebagai lawan dari bentuk batang serangga semalam) bererti mereka adalah seperti kulit kedua – dan satu sangat flattering pada masa itu.

Tuan-tuan ‘Lebih besar’ – dan istilah digunakan sangat longgar kerana kira-kira 40% penduduk UK jatuh dalam kategori ini ketinggalan zaman – kini disediakan apabila ia datang ot memilih cukup, fn dan undies Rang undang-undang!

Push up bra boleh membuat sebahagian payudara yang luas (atau kecil) manakala Seluar budak lacy boleh flatter bulat perut dan bawah yg suka diemong manakala thongs boleh menunjukkan kaki seksi.

Memakai seluar dalam yang cantik, seksi tidak boleh membantu tetapi mempunyai kesan mental positif kepada pemakainya – dan seseorang yang lebih yakin, gembira akan memancar ini dan meraih ganjaran.

Kekunci untuk membuat sebahagian memakai lingerie seksi adalah berfokus pada sebahagian daripada badan anda yang benar-benar hebat – dan kita semua mempunyai sekurang-kurangnya satu, ia adalah hanya kita cenderung untuk menumpukan sampai besar bit – dan kemudian pakaian untuk benar-benar mempamerkan ia. Walaupun ia tersembunyi di bawah Penekan anda, atau baju t dan seluar jeans, anda tahu bahawa anda memakai… dan kemudian akan jadi orang lain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *