Sexy Lingerie, Tips

Lingerie seksi dia akan cinta: Panduan mudah untuk mendapatkannya betul

A6121 (3)

Lingerie seksi dia akan cinta: Panduan mudah untuk mendapatkannya betul.

Ia adalah seorang lelaki yang berani yang membeli pakaian untuk beliau dicintai pada hari Valentine, tetapi boleh melakukannya dengan benar dan ini boleh menjadi Hadiah yang terus memberi. Chaps jadi, berikut adalah tip-tip utama kami untuk membeli.

1. Dapatkan saiz yang betul
Mengambil menceritakan laci Seluar dalam dia dan lihat pada label tersebut. Pilih item yang anda telah benar-benar melihat dia dalam tempahan, bukan perkara-perkara yang dia belum dipakai sejak anak-anak dilahirkan. Akan ada alasan untuk itu. Anda perlu tahu dua berasingan saiz – saiz untuk Bra, dilabelkan ’36 C’ misalnya, dan pakaian saiz untuk teddies knickers, dll, dengan saiz piawai yang biasanya dilabelkan di mana-mana antara tempoh 8 hingga 18.

2. berfikir tentang apa yang dia benar-benar suka
bukanlah semua tentang anda (walaupun Kami faham anda mempunyai kepentingan di sini). Apakah warna dan gaya yang tidak dia suka, dalam kehidupan sebenar? Ya, anda boleh pergi sedikit lebih seksi/mencabar – inilah Valentine’s Day Lagipun – tetapi cuba untuk tinggal dalam tempoh yang sama bola park daripada perkara-perkara yang dia benar-benar akan memakai.

3. Pastikan ia classy
Jika mengalami sebarang keraguan, pergi kelas atasan. Berfikir semata-mata, barang-barang yang pintar, elegan. Rasa Rosie Huntington-Whiteley. Scratchy lace murah boleh menjadi satu kawasan, tidak turn-on. Apa-apa yang akan bekerja dalam filem dewasa yang harus dihubungi dengan berhati-hati, melainkan anda adalah sangat yakin dia benar-benar mahu kulit/getah/zips di tempat-tempat biasa.

4. warna yang betul adalah kunci
Black adalah satu pertaruhan yang selamat, merah boleh kelihatan indah tetapi memerlukan sedikit berhati-hati. Nudes, Mutiara dan blush pinks boleh menyerang anda sebagai agak membosankan, tetapi juga boleh memukul dengan serta-merta. Bagi huraian warna – hanya jika anda benar-benar dia tertentu mahukannya.

5. kurang bukanlah lebih banyak
Lady anda mungkin lebih suka sesuatu yang meliputi lebih daripada apa yang ia mendedahkan. Nightie Sutera yang bagus juga mungkin lebih dialu-alukan daripada sebuah thong pelagik kecil. Sekali lagi, fikirkan apa dia biasanya suka dan memakai, dan teruskan dengan sewajarnya.

6. Jangan menjadi murah
Ya, anda boleh mencari pakaian tidur yang menghairankan murah di vencouture. Tetapi, melainkan anda adalah kedua-duanya berumur 18 tahun, tidak melakukan. Pergi mendapatkan satu bagus item, indah dibalut (vencouture mempunyai pilihan untuk melakukannya untuk anda) di dalam kotak yang cantik, daripada enam-Pack yang Seluar untuk fiver yang.

7. Dapatkan resit Hadiah
Ia adalah wajar. Dan Jangan rasa terlalu tersinggung jika dia bertukar Hadiah anda untuk sesuatu yang lain. Dengan nasib mana-mana, dia akan melihat bahawa anda telah meletakkan pemikiran ke dalam pembelian anda, dan dia tidak akan perdagangan untuk sarung kaki berbulu yang telah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *