Sexy Lingerie,  Tips

Lingerie seksi! Cara yang terbaik untuk isu-isu badan

Lingerie seksi! Cara yang terbaik untuk isu-isu badan.

Lingerie seksi adalah sumber bantuan yang mungkin untuk isu-isu badan anda
Adakah anda mengalami salah satu hari di mana anda melihat di cermin dan cuba fikirkan, “urgh?” Ia mungkin akan mengejutkan anda untuk mendengar, tetapi sebenarnya lingerie seksi boleh membantu untuk membuat mana-mana bahagian masalah yang kelihatan lebih baik!

Tetapi bagaimana ini boleh berlaku? Bukankah lingerie seksi sesuatu yang anda hanya perlu memakai jika anda berasa benar-benar yakin dan mempunyai ‘hari baik badan?’

Sebenarnya terdapat beberapa jenis lingerie seksi yang boleh membantu menakluk beberapa kebimbangan badan yang biasa. Jadi bukan sahaja Adakah anda kelihatan benar-benar seksi apabila mengenakan mereka, tetapi anda akan juga berasa lebih yakin tentang diri anda terlalu!

Jenis-jenis Lingerie seksi kuasa yang anda perlukan
Jadi kita sudah tahu bahawa sesetengah jenis lingerie seksi boleh membantu bentuk anda serta pastikan anda sedang Panas, tetapi yang akan mereka? Terus membaca seperti yang kami jalankan melalui mereka:

A7042 (1)
1* Corsets
Corsets berada antik jenis lingerie seksi yang telah mendapatkan wanita ke dalam bentuk selama beratus-ratus tahun! Mereka bekerja dengan mendesak dalam ukuran pinggang anda melahirkan seorang tokoh hourglass pembunuh. Mereka sudah biasa diperbuat daripada sutera, satin dan lace dan boleh dipakai dengan seluar jeans serta dalam Bilik tidur dan begitu juga item-item yang sangat fleksibel Lingerie seksi!

Mengapa anda perlu satu corset secara ringkas:
* Besar untuk perut yang goyah

* Pakaian Pengantin untuk berada di bawahnya gaun perkahwinan tak yang sempurna (seperti yang mereka menawarkan sokongan tanpa tali)

* Fantasi yang besar untuk lelaki, jadi lelaki anda akan menyukainya

F103 (3)
2* Stocking
Tights stocking adalah satu kemestian bagi mana-mana gadis. Terdapat cukup banyak gaya yang berbeza, dari fishnets untuk wooley tebal, orang-orang untuk musim sejuk. Dari segi seksi walaupun, fishnets bahkan boleh benar-benar nada sehingga kaki anda selagi mereka sudah agak disampiri. Jadi jika anda sedang menderita akibat flabby paha dan enggan membuat mereka keluar di hadapan orang-orang kemudian hanya memakai Dry bagi untuk meningkatkan keyakinan serta-merta.

Mengapa anda perlu tight stocking secara ringkas:
* Stocking berwarna gelap akan slimming bagi paha dan kaki

* fishnest juga menyediakan beberapa perlindungan yang boleh meningkatkan keyakinan

* Mereka berada pada umumnya murah

* Stocking dipakai dengan stilletos atau tumit dijamin untuk merangsangkan lelaki

2082K
3* Chemise
Satu-chemise adalah gaun seksi yang selalunya boleh agak nipis (lutsinar). Mereka tidak baik untuk kanak-kanak perempuan yang mempunyai perut yang sedikit kerana ia melindungi tubuh sambil membiarkan pasangan anda bayangkan apa yang ada di bawahnya yang agak menarik. Pilih satin atau Sutera bagi rasa benar-benar lembut dan pasukan mereka dengan thong yang dan Dry bagi kombinasi seksi.

Mengapa anda perlu satu-chemise secara ringkas:
* Baik untuk menyembunyikan perut yang buncit

* Biasanya dibuat daripada bahan lembut yang terasa baik pada kulit anda dan sangat touchable

* Tantalises lelaki anda dengan membiarkan dia membayangkan apa yang ada di bawahnya

1604Ba
4* Kostum seksi
Bagaimana boleh menyelesai dalam seksi pakaian dewasa membantu untuk membuat anda berasa lebih baik mengenai masalah kawasan atau menyembunyikan mereka? Mudah! Pertama mereka akan menyeronokkan yang baik dan akan mengganggu perhatian anda dan pasangan anda dari mana-mana pemikiran tidak selamat kerana anda melibatkan diri ke dalam fantasi anda. Adakah anda masih ingat bermain ‘pakaian-up’ sebagai seorang kanak-kanak? Yakin anda benar-benar tidak berfikir kau seorang puteri, betul? Ia adalah prinsip yang sama di sini. Kedua mereka mungkin merangkumi banyak badan anda dan jadi boleh menyembunyikan pelbagai dosa! Ada seksi pakaian dewasa untuk fantasi hampir apa-apa, jadi mengapa tidak melakukan sesuatu?

Mengapa anda memerlukan pakaian kostum yang seksi secara ringkas:
* Ia menyeronokkan yang baik dan boleh mengalih perhatian anda daripada badan insecurities

* Terdapat beribu-ribu pakaian yang boleh memenuhi keperluan fantasi mana-mana

* Pilih pakaian yang merangkumi bidang-bidang masalah

* Lelaki CINTA role-play

2084B
5* Teddy
Teddies adalah sejenis badan sut yang disokong dengan tali spageti. Mereka sering dijadikan dari mesh atau lace dan sebagainya adalah pilihan yang sangat flirty. Sekali lagi, kerana liputan, ini adalah item hebat Lingerie seksi jika anda tidak malu mengenai tubuh. Beberapa juga akan dilengkapi dengan tali pinggang garter dan jadi anda boleh melampirkan Dry kepadanya sebagai bonus seksi!

Mengapa anda perlu satu teddy secara ringkas:
* Teddies adalah sangat cantik dan lacy

* Baik untuk menutup batang tubuh anda tanpa menyembunyikan ia benar-benar

* Bekerjasama dengan thong dan stocking untuk pakaian lingerie seksi yang menakjubkan

Ada banyak gaya Lingerie seksi sedia dari vencouture.com, jadi kami ingin tahu yang kegemaran anda? Adakah anda juga fikir bahawa jenis tertentu boleh membantu dengan isu-isu badan? Jika ya, mana? Marilah kita tahu dengan meninggalkan komen sila!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *