Sexy Lingerie, Tips

Lelaki: bagaimana untuk membeli pakaian dalam untuk teman wanita anda

Lelaki: bagaimana untuk membeli pakaian dalam untuk teman wanita anda
Lelaki: bagaimana untuk membeli pakaian dalam untuk teman wanita anda. Sukar untuk menjadi seorang lelaki di sebuah kedai pakaian dalam, jadi di sini adalah asas bagi pengunjung-pengunjung budiman bimbang

Ia adalah hari lahir 30 teman wanita saya minggu depan dan dia berkata dia ingin berumah pakaian dalam beberapa betul. Di mana harus saya, sebagai anda sia-sia, purata berusia 32 tahun Pemuda, pergi yang tidak akan membuat saya melihat atau merasa terlalu pervy atau pelik? Nama yang ditahan (untuk kejutan hari lahir tujuan, tidak pervy tujuan), melalui e-mel

Ahh, lelaki itu janggal di dalam pakaian: Terdapat beberapa cliches beli-belah yang saya lebih seronok apabila menghadapi mereka dalam daging. Sebagai pengguna kerap Lingerie sendiri (dalam erti kata bahawa saya gemar membeli barangan, tidak memakannya: hanya fikir saya perlu menjelaskan bahawa), banyak yang masa saya tidak melihat anda sepertinya, nama yang ditahan, furtively ducking ke kedai, mengintai tentang bahagian nightdress babydoll, berpura-pura tidak merenung Pembantu kedai trussed seperti jalur-o-gram , tersandung ke atas mannequins straddling hanya perlu klac ke rel G-strings untuk sokongan: Oh Ya, aku tahu ye. Dan, tentu saja, jadi selalunya kes, lebih banyak anda cuba untuk mengelakkan bahaya, lebih banyak anda jalankan ke arah itu, dalam kes ini, kelihatan seperti lech paha-menggosok. Semua itu diam-diam. aliran, mereka malu side-glances, blushes apabila berhadapan dengan seorang Pembantu jualan. Kadang-kadang ia adalah sukar untuk menjadi seorang lelaki-di sebuah kedai pakaian dalam.

Kemudian terdapat isu pakaian itu sendiri. Anda tidak menjelaskan, menyembunyikan nama, sama ada kebimbangan anda mencari atau rasa ‘ terlalu pervy’ adalah berkaitan dengan di kedai, atau pakaian itu sendiri – dan yang kedua adalah satu kebimbangan yang sah sama. Tanpa ingin menganggap terlalu banyak, saya menganggap dari e-mel anda supaya anda akan segelendong kepada dunia membeli-belah pakaian dalam dan itu bimbang bahawa anda mungkin berakhir, anda panik, beli sesuatu untuk teman wanita anda yang mengatakan kurang, ‘Anda adalah seorang cantik, sangat menarik Dewi – grrrr!’, dan banyak lagi, ‘Saya seperti LUCAH.’

Mujurlah, dear boy, anda telah datang ke tempat yang betul. Datang, melindungi di bawah lengan chiffon-berpakaian saya seperti yang saya berjalan anda melalui asas-asas, seperti Alicia besar makcik ajar anak saudara beliau grand cara kecurangan dalam filem Gigi, walaupun dengan sedikit pengajaran mengenai cara untuk makan ortolans. Tetapi jangan berjalan terlalu pantas, OK? Saya memakai sandal bertumit tinggi marabou saya.

Pertama, anda perlu tahu saiz Nya. Maafkan saya jika kenyataan ini jelas datang di seberang sebagai condescension tetapi sejak saya pernah di sebuah kedai pakaian dalam dan pembeli budiman dinyatakan saiz rakan wanita beliau sebagai ‘Saya dunno – segelintir?’ Saya telah belajar untuk mengambil apa-apa diberikan di Jabatan ini.

Seterusnya, saya sering mendengar salesladies lingerie yang meminta lelaki itu sama ada rakan wanita mereka lebih suka ‘benda-benda girly atau seksi’. Ini, pada pendapat saya, adalah sesuatu yang tentera – dan yang mengelirukan dan mengganggu seseorang pada masa itu. Pertama, jarang berlaku adalah lelaki, aku curiga, yang boleh memberitahu perbezaan, terutamanya di bawah kejam, tertekan sinaran di sebuah kedai pakaian dalam. Kedua, gal tidak suka kedua-duanya? Jadi jangan risau sangat tentang gaya. Melainkan cinta wanita khusus telah meminta untuk berputar tassels puting, hanya mendapat sesuatu yang yang, ringkas, indah. Jadi sekarang kita boleh dapat nub perkara itu: di mana untuk mencari perkara-perkara yang indah?

Aku dulu suka agen Provocateur tetapi ia telah pergi agak La Senza akhir-akhir dan, walaupun saya menghargai itu mungkin tidak akan bermakna banyak kepada Koresponden saya, saya mengesyaki rakan kongsi akan memahami dan akan menghargai amaran. Sekarang, Myla merupakan jenama pakaian kegemaran saya, menjual perkara-perkara yang girly, seksi, cantik dan semua ini digabungkan. Ia bukanlah murah, walaupun syurga tahu ia lebih murah daripada beberapa label luar sana (Carine Gilson, saya melihat anda), tetapi ia benar-benar berbaloi: great berkualiti dan cantik. Plus, anda boleh menempah melalui web untuk menjimatkan kedai Unpleasantness, tetapi ia bukanlah idea yang buruk untuk pergi ke kedai untuk melihat bit dalam orang sebelum mendapatkan mereka untuk teman wanita anda.

Stella McCartney adalah satu lagi bet yang baik (dan saya boleh menjamin anda teman wanita akan hampir gembira untuk melihat sebuah kotak Stella McCartney kerana dia akan melihat apa yang ada di dalam kotak), yang adalah 3.1 dikenali agak kurang oleh Philip Lim, dan anda boleh menempah kedua-duanya dari netaporter.com (lihat mengelakkan Unpleasantness kedai tersebut di atas). Di high Street, taruhan terbaik adalah mungkin Cos untuk hal-hal yang bergaya, -gatal, scratchy.

Jadi ada anda pergi, askar yang mulia. Menganggap diri anda bersenjata untuk gigi dengan bimbingan lingerie dan, jika anda memilih baik, kerana anda pasti akan dengan nasihat tersebut, anda hendaklah tidak lama lagi mengambil pakaian di dengan gigi anda. Maaf, saya benar-benar pula tidak hanya menulis itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *