Hot Reviews, Sexy Lingerie, Tips

Khidmat Langganan Pek Seksi Baru untuk Ditempah Ceriakan bilik tidur anda

Khidmat Langganan Pek Seksi Baru untuk Ditempah Ceriakan bilik tidur anda? Ia seolah-olah seperti kita mendengar tentang e-dagang Kecantikan langganan perkhidmatan baru setiap minggu atau bulan. Jadi pada ketika ini di dunia langganan, ia mengambil masa lebih daripada satu idea yang unik untuk menangkap perhatian kami. Di sini datang Pak seksi VenCouture! Ya, pek skandal seksi.

Tidak seperti kebanyakan langganan perkhidmatan lain, yang mana mungkin menghantar pelanggan sesetengah losyen baru yang segar atau Gincu baru, pek seksi VenCouture menghantar kepada pelanggan yang sangat kecil sesuatu untuk ceriakan keadaan bilik tidur mereka.

Sebab kerana kekurangan semula jadi dalam proses komunikasi antara kebanyakan pasangan mengenai keintiman yang kreatif. Dan berasakan begitu, ia bukanlah mudah untuk meminta sesuatu yang anda ingin cuba, memang menakutkan. Dan Pak pakaian dalam tidak lebih banyak penyelesaian spicing sehingga hubungan daripada menganalisa deep end.

Terdapat satu cara untuk membuat elemen pengenalan dan komunikasi dalam proses memudahkan, ringkas, dan bebas daripada tekanan.

Penyelesaian yang membawa tekanan, rasa bersalah, tekanan hidup anda. Bagaimana jika sebuah kotak yang bijaksana boleh tiba di pintu anda dengan arahan yang membenarkan anda untuk memperkenalkan pelbagai senario yang baru, menarik ke dalam kehidupan anda? Mengubah fantasi menjadi realiti. Tolak awkwardness. Tolak perjalanan ke beberapa kedai dewasa seedy. Tolak kebimbangan merapatkan beberapa topik yang pelik dan menghadapi akibat bencana ini.

Setiap bulan adalah satu pengalaman yang baru.

Setiap bulan adalah satu kejutan.

Setiap bulan anda belajar sesuatu yang baru tentang pasangan anda.

Setiap bulan rakan belajar sesuatu tentang anda.


Bagi RM38 sebulan, pelanggan menerima satu set yang berbeza Lingerie kualiti butik setiap 30 hari. Saya harus mengatakan ianya jelas sedikit lebih murah daripada apa anda akan mungkin mendapat bayaran untuk satu negligee semata-mata pada, berkata, rahsia Victoria atau sesetengah pakaian dalam membeli-belah di pusat membeli-belah.

Pek seksi adalah bulanan lingerie langganan perkhidmatan baru yang membolehkan anda untuk mengejutkan diri sendiri atau pasangan anda dengan pakaian seksi yang baru setiap bulan! Pek seksi mempunyai pasukan pakar-pakar yang memilih Hadiah seksi setiap bulan untuk semua pelanggan Syarikat. Berhati-hati dengan tidak diketahui naluri yang mungkin timbul!

Langgan sekarang dan anda akan menerima sebuah pakaian seksi pada awal tiap-tiap bulan. Seksi pek produk akan membuat anda berasa seksi menakjubkan dan sentiasa berada pada trend dalam masa kamar karpet wanita anda. Spice up hidup anda untuk hanya RM48 sebulan! Anda boleh membatalkan langganan anda bila-bila masa.

Pengalaman saya: Saya menerima sekotak langganan bulanan pek seksi untuk mengkaji, dan saya berasa gembira dengan pakaian seksi yang dalam kotak itu! Saya pasti akan tidak menghantar gambar diri sendiri yang memakainya, tetapi saya harus mengatakan, ia adalah sangat seksi dan suami saya suka pada saya! Saya berasa kagum dengan fabrik-fabrik berkualiti tinggi, dan sexiness dalam reka bentuk. Ini bukanlah pakaian yang murah yang anda mungkin dapati di mana-mana mall Malaysia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *