Sexy Lingerie,  Tips

Jubah untuk Setiap Keadaan: Bagaimana untuk Membeli dan Memakai Jubah

8039大红 (5)
Jubah cantik yang benar-benar boleh item-item yang baik dalam almari pakaian pakaian dalam anda. Cecair daripada silk… ketelusan lace atau mesh… yang rasa pedih yang indah seperti yang anda masuk ke jubah. Ia sudah cukup untuk memberi inspirasi kepada anda dari tidur pada waktu pagi. Seperti barang-barang banyak Lingerie, jubah adalah kedua-dua berfungsi dan hiasan. Mereka bertindak sebagai kedua-dua perisai terhadap unsur-unsur dan tanda kesopanan apabila seseorang mungkin pop ke atas dan anda tidak lagi berpakaian. Jubah mandi boleh menemani yang cantik set lingerie untuk kamar karpet wanita tersebut, atau dipakai semasa bersiap sedia untuk keluar malam. Anda mungkin ingin memakai jubah anda sambil minum kopi pagi anda atau damai keharmonian. Jubah mempunyai glamour dan mistik tertentu.

Sebagai item Lingerie yang hanya dipakai di rumah, jubah berhak menjadi sedikit lebih mahal dan merosot. Jubah yang menakjubkan akan berlangsung seumur hidup, dan terdapat sedikit sebab untuk skimp terhadap kualiti. Mempertimbangkan jumlah yang digunakan dan kemudian membahagi-bahagikan mengikut harga. Anda akan mendapati bahawa jubah mandi yang nampaknya sungguh mahal tidak mungkin kos begitu banyak sepanjang jangka hayat penggunaannya. Jubah juga adalah salah satu cebisan hebat pakaian yang sesuai dengan pelbagai bentuk badan dan saiz payudara. Ini bermakna jubah berada benar-benar unik di dunia dari pakaian, di mana kebanyakan item mempunyai keperluan saiz yang sangat spesifik. Jika anda mendapat atau menurunkan sedikit berat badan, anda jubah dipercayai masih sesuai!

Selama ini, fungsi jubah itu tidak pernah berubah. Walau bagaimanapun, jumlah jubah yang kami simpan dan gaya jubah telah berkembang. Pada 1920-an dan 30-an, jubah telah lebih dihiasi. Dalam tahun 1950, jubah house datang ke fesyen. Banyak bintang-bintang filem yang dipopularkan versi jubah, gaya femme fatale mereka inspirasi generasi wanita. Berfikir tentang bintang-bintang seperti Jean Harlow dalam Dinner at Eight, Vivien Leigh dalam Gone with The Wind, Grace Kelly dalam Rear Window, dan modern-day movie star Amy Adams dalam Miss Pettigrew Lives for a Day. Jika kita boleh belajar apa-apa dari glamor wanita masa lalu, jubah yang indah bukanlah hanya mewah, ia adalah penting untuk glamour bilik tidur. Jika anda hanya boleh mempunyai satu jubah yang hebat, kenapa tidak mempunyai satu dengan bulu marabou dan jumlah yang tidak masuk akal dari Sutera dan lace supaya ia membuatkan anda merasa sejuta ringgit setiap kali anda memakainya?

A7008 (8)
Terdapat banyak jenama yang menawarkan jubah asas yang terdiri daripada pemasangan longgar lengan dan pinggang Seri. Bagi item yang anda bercadang untuk menyimpan untuk seumur hidup, saya cadangkan mencari jubah mandi dengan bentuk disesuaikan yang bagus dan menarik lengan. Hotel ini menggabungkan perkhidmatan pakar dengan wearability akan kepentingan premium dengan jubah. Jika jubah anda terlalu besar dan terlalu longgar, ia tidak akan menjadi selesa atau mempunyai bentuk yang baik. Saya juga cadangkan memeriksa hubungan dan penutupan. Beberapa jubah vintage telah tersembunyi pemancing dan mata di dalamnya, yang membantu memastikan jubah yang ditutup. Hubungan satin Sutera boleh licin dan datang asal. Jubah kebanyakan ada Seri tersembunyi di dalam, tetapi jika anda mencari satu yang tidak, yang cangkuk dan mata tambahan yang mudah untuk membuat jubah mana-mana.

A2020
Lama Glamour seronok: Jubah Sutera
Sutera merupakan gentian semulajadi dan sifat terbaik boleh menawarkan. Sutera mempunyai sifat penebat yang baik, bererti ia memberikan kehangatan pada musim sejuk dan memastikan anda sejuk pada musim panas. Ia datang dalam berat yang berbeza dan mungkin legap atau telus. Ia juga terasa indah untuk memakai, mempunyai tirai yang indah dan mencerminkan cahaya. Jika anda mempunyai pilihan, saya ingin mencadangkan memilih sutera, terutamanya jika anda mempunyai kesabaran untuk membasuh silk (anda mungkin perlu Cucian bersih jubah Sutera anda). Jika Cucian bukanlah benda anda, mencari jubah poliester atau rayon berkualiti. Di Azerbaijan merupakan satu lagi fabrik alternatif besar yang sering dijumpai dalam jubah vintaj.

A7009 (3)
Femme Fatale: Lace dan jubah semata-mata
Dengan exquisite, berbeza unsur-unsur cahaya dan terendak lampu, apa-apa kata femme fatale lebih daripada lace atau jubah kain semata-mata. Perkara yang indah tentang jubah adalah saiz mereka. Terdapat lebih banyak kain dalam jubah daripada coli dan knickers, jadi ada lebih lace, mesh atau tulle untuk menunjuk-nunjuk. Jubah terbaik adalah mereka yang menggunakan lace digabungkan dengan fabrik yang semata-mata. Memandangkan jubah ini adalah cahaya dan telus, penggunaannya adalah agak khusus. Mereka biasanya dipakai dalam kamar karpet wanita tersebut. Walau bagaimanapun, berlapis dengan satu-chemise atau memakai pada bulan-bulan, ini mungkin jubah musim panas sesuai untuk malas waktu pagi.

Warmers jantung: Jubah musim sejuk
Ketika musim sejuk, jubah mengambil peranan yang berbeza dengan melindungi anda daripada sebarang unsur. Khusus inspirasi anda bangun dari tidur pada waktu pagi dan menghadapi sejuk. Jika hanya memakai jubah semasa musim, kemudian mempertimbangkan membeli terpanas, paling cantik dan paling mewah jubah anda boleh mencari. Fabrik-fabrik yang sesuai untuk jubah musim sejuk termasuk bulu (bulu Kashmir berkualiti yang sedang terutamanya mewah), kapas campuran, dan baldu atau velour. Microfibre fabrik sintetik yang tetapi juga sesuai untuk jubah untuk penjagaan yang mudah. Saya juga merasa Sutera berat-berat yang boleh membuat jubah bagus musim sejuk, tetapi ini bergantung kepada bagaimana sejuk adalah musim sejuk anda dan apa yang anda memakai di bawah.

Mewah Art Deco: Jubah dicetak, berwarna-warni dan bertekstur
Manakala dicetak, diseragamkan dan bertekstur jubah tidak boleh seperti biasa atau popular sebagai jubah biasa, mereka boleh menukar dialu-alukan. Jubah yang berwarna-warni dengan mempunyai (seperti yang dikaji oleh Holly di sini) yang sesuai untuk berehat. Dalam jubah sebegini, tekstur yang berbeza dan memotong adalah kunci untuk menentukan rupa. Jika anda memerlukan inspirasi, mempunyai melihat Miss Fisher pembunuhan misteri, yang merupakan sebuah rancangan TV Australia. Jika sesiapa boleh memakai jubah mandi seperti Perigi ini, ia adalah Miss Fisher. Mengapa tidak boleh enveloped di Taman bunga yang fabulousness?

A7110 (8)
Swan Queen: Jubah Pengantin
Terdapat jelas daripada trend memakai jubah yang indah pada hari perkahwinan anda dan dengan alasan yang baik. Perempuan yang menjadi gambar sambil bersiap sedia untuk hari besar beliau memerlukan sesuatu yang sesuai untuk dipakai, dan tidak ada yang lebih baik daripada jubah mandi glamor (yang saya pikir kelihatan jauh lebih baik daripada ‘pengantin perempuan’ kemeja-t). Ramai Pengantin Pilih putih atau gading untuk hari perkahwinan mereka. Walau bagaimanapun, ia adalah menarik untuk melihat beberapa Pengantin dan bridesmaids memakai warna-warna terang, cetakan bunga atau hitam walaupun bukan warna tradisional. Terdapat banyak perniagaan kecil pada etsy yang pakar dalam membuat jubah untuk pengantin perempuan dan kebanyakannya menawarkan pakej. Hanya satu titik untuk mengambil perhatian: saya ingin mencadangkan membeli jubah mandi yang anda akan menggunakan dan menikmati memakai lagi, bukan saja sesuatu untuk hari perkahwinan anda. Saya percaya semua sama peraturan masih digunakan dalam kualiti. Jubah yang buruk dibuat akan gambar baik dan tidak bernilai melabur dalam. Mengambil kira tempoh anda dan anda bridesmaids akan memakai jubah. Jubah pendek mungkin kelihatan menakjubkan model, tetapi akan tidak kelihatan hebat pada orang jika seseorang bridesmaids anda itu tidak selesa memakai jubah yang singkat.

A2151-0 (5)
Panjang jubah vs jubah pendek
Keputusan antara jubah yang singkat atau panjang boleh berdasarkan masa tahun atau keutamaan peribadi anda. Secara umumnya, memilih jubah lagi semasa bulan sejuk dan jubah pendek semasa musim panas. Sendiri Walau bagaimanapun, saya cenderung untuk memilih jubah lagi bagi sebahagian besar tahun dengan perbezaan dalam berat kain dan lengan panjang. Sebab untuk ini adalah lebih panjang jubah kelihatan lebih glamor, dan lebih selesa jika diperlukan untuk kesopanan (seperti dengan cepat menjawab pintu). Walau bagaimanapun, Terdapat tempat untuk jubah pendek dan panjang. Dengan lace dan jubah semata-mata, dalam tempoh yang lebih pendek mungkin lebih sesuai bergantung kepada Reka bentuk.

Menyimpan jubah anda
Apabila Menyimpan jubah anda, ia adalah sentiasa terbaik untuk hang mereka dan ikat tie pinggang. Jarakkan cukup untuk penuh jubah tergantung tanpa mengheret aras dan ruang yang mencukupi antara penggantung. Ini memastikan jubah tidak akan dihancurkan atau berkedut, menjimatkan Menyeterika dan inspirasi anda menggunakan jubah anda lebih. Menggunakan penggantung empuk yang cukup kuat untuk menyokong berat jubah anda. Penggantung plastik atau Kawat tidak disyorkan. Penggantung kayu yang popular boleh meninggalkan kemek di bahu beberapa jubah. Oleh itu, ini juga tidak digalakkan (kecuali jika anda mempunyai jubah mandi musim sejuk yang berat yang memerlukan sokongan daripada kayu penggantung). Mengambil kira tempoh penggantung anda. Gantungan yang terlalu panjang boleh menangkap di pintu almari pakaian dan merosakkan lengan atau hem jubah anda. Jika jubah anda mempunyai gelung gantung, menyimpan jubah anda Tempahan digunakan di belakang pintu bilik tidur juga adalah baik-baik saja. Hanya pastikan untuk mempertimbangkan jubah yang diperbuat daripada fabrik. Fabrik halus mungkin sesuai digantung dalam almari pakaian di gantungan.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *