VenCouture Merdeka Sales
Bodystocking, Bras, Corset, Garter, Hot Reviews, Pajamas, Panties, Plus Size, Sexy Lingerie, Stockings, Tips

Jualan Merdeka VenCouture 5.7% Diskaun pada setiap Item!

Jualan Merdeka VenCouture 5.7% Diskaun pada setiap Item!
VenCouture Merdeka Sales

Diskaun
semua item adalah stok sedia ~

terhad masa tawaran-tawaran khas RM20 dan di bawah!

Menghabiskan sekurang-kurangnya RM99 dan menikmati penghantaran percuma secara automatik Bilakah checkout anda!

Mendaftar dengan kami untuk mendapat 10% diskaun kupon!

Bersama-sama 57th hari Merdeka, kami mempunyai % 5,70 untuk semua item semasa 19 Ogos til 16 September 2014 dengan minimum RM57 pembelian. Selamat hari Merdeka!

Jangan lepaskan peluang ini, datang dan membeli-belah kini di vencouture.com!

Sifat Produk-produk VenCouture adalah kepada jenis keperincian dengan perhatian yang istimewa didapati di jenama mewah. Kami berbangga dengan produk kami. Serta kami percaya bahawa anda tidak perlu membayar RM180 bagi pakaian berkualiti tinggi.

Diilhamkan oleh wanita yang kami temui sebabnya kami memulakan VenCouture dengan visi untuk memperkasakan wanita melalui pakaian lingerie dan mewujudkan budaya di mana wanita saling membantu antara satu sama lain.

Kami bangga untuk menjual baju tidur, pakaian muslimah, pakaian & baju tidur seksi wanita, pakaian plus saiz, seksi gaun tidur, baju tidur yang panjang, panties, pakaian dalam, corset, garter, bodystocking, pakaian, pakaian seragam, cosplay, teddy, seksi stoking, seluar dalam wanita, perhiasan, pakaian bayi, set coli dan banyak lagi di kedai pakaian Vencouture.

Seperti yang kita percaya bahawa setiap wanita berhak untuk menjadi seksi, dan akan dipuja oleh lelaki itu. Menjadi simbol seks anda sendiri hari ini apabila anda membeli-belah di kedai fesyen butik online kami. Dari pakaian fesyen seperti pakaian blaus ke pakaian labuh, babydoll, chemise, bustier, gaun, coli, kostume, seluar dalam, stocking, baju tidur dan lain-lain pakaian seksi.

Sebab untuk membeli-belah di vencouture.com adalah Semua Stok Sedia ada dan Kami menghantarkannya ke rumah anda! Dan Moto kami Bayar Hari ini, Hantar Hari ini! Kami adalah profesional dalam menghantarkan barangan kepada anda, biasanya kami akan pos dalam tempoh 24 jam waktu berkerja. Kerana kita benci menunggu, juga!

Berita baik, kami kini membuat penghantaran ke negara seperti Singapura dan Brunei~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *