Bodystocking, Bras, Corset, Garter, Panties, Sexy Lingerie, Stockings, Tips

Glosari Pakaian dalam

A10035
Glosari Pakaian dalam

Dunia Lingerie ini menarik dan agak luas. Terdapat pelbagai jenis pakaian, beberapa fungsi dan lain-lain semata-mata untuk Kecantikan. Berehatlah di salah satu daripada jenis pakaian dalam menyediakan suatu maksud yang berbeza mengikut keperluan anda. Memahami jenis-jenis pakaian dalam dan tujuan mereka pasti akan membuat anda pakaian yang lebih efektif, terutamanya memandangkan hakikat bahawa pakaian kecil ini boleh dikenakan bayaran sejumlah besar untuk anda membeli-belah. Kami akan menyediakan di bawah pakaian dalam Glosari untuk kemudahan anda.

Tali boleh laras – tali boleh laras boleh dipasang ke tak coli untuk fit yang selesa. Tali ini datang dalam warna-warna yang berbeza-beza warna. Anda juga boleh membeli tali lutsinar jika anda memakai pakaian dengan tali kecil, mengubah Reka bentuk leher atau bustier tops gaya seperti tali bra akan kelihatan.

Bikini
Pakaian Babydoll adalah pendek dan seksi dan dilengkapi dengan panties yang hampir sama dalam reka bentuk sebagai g string atau thongs. -“Baju tidur” menekankan saiz payudara anda, mengurangkan pinggang anda dan tambah panjang ke kaki anda, dan membuat surly derriere anda kelihatan seksi dan curvy. Babydoll baju tidur tamat hanya di mana anda peha bermula dan dipotong rendah untuk menyerlahkan payudara tersebut. Ini selalunya akan dipotong dengan busur, bunga dan reben dan renda. Mereka datang dalam chiffon, silk, lace dan kain bersih semata-mata.

Bodysuit
Ini adalah sebuah pakaian satu keping yang merangkumi seluruh tubuh anda seperti dengan sepasang kaki stoking. Mereka biasanya panjang-Wardrobe dan seiras dengan kucing-saman. Ini dibuat dengan bahan yang sama sebagai stoking kaki hanya lebih tahan lasak dan tebal. Stoking badan datang langgai, fencenet, spiderweb dan bahan legap dan crotchet. Ini umumnya dipakai sebagai pakaian erotik dan tidak memberikan anda apa-apa sokongan. Mereka adalah semata-mata satu kenyataan fesyen dipakai untuk menarik perhatian jantina yang berlawanan di bilik tidur!

Bra
Bra yang dipakai untuk menyokong payudara. Bra datang dalam pelbagai bentuk dan rekaan dan fesyen yang memberi kenyataan, serta sokongan. Coli boleh coli cawan penuh, setengah cawan coli, coli demi atau rak, push-up bra atau coli underwire dan banyak lagi.

Bustier
Inilah coli yang meliputi pinggang sokongan dan rayuan seks. Serupa dengan corset, memberikan bustier anda satu angka jam-kaca yang akan envied oleh wanita lain dan sudah tentu mendapat menghargai glances dari jantina yang berlawanan. Anda boleh pakai bustier yang seperti outwear atau memakai baju atau pakaian. Bustier yang boleh dengan lace di belakang atau hadapan atau boleh cangkuk mata.

Camisole
Ini juga adalah atas Pakaian singkat yang berakhir di bahagian pinggang. Camisoles datang dalam berbagai-bagai bahan antara mesh hingga lace ke silk kepada kulit. Mereka amat seksi dan boleh dipakai sebagai outerwear bergantung pada belahan tersebut. Camisoles kelihatan amat seksi dan provokatif apabila dipakai di bawah blaus dengan “puncak” pada neckline itu. Camisoles sering disertai dengan a G-string atau berlapis-chiffon Seluar panas yang dikenali sebagai ketuk Seluar.

Chemise
Satu chemise adalah serupa dengan pakaian babydoll walaupun ini adalah sesalur dan kadang-kadang, boleh asalkan gaun maxi yang. Segala-galanya mengenai chemise dalam adalah serupa dengan pakaian babydoll. Ia datang dengan marabou, reben, renda dan busur, silk, chiffon, lace dan nilon.

Corset
Corset yang adalah pemasangan, sebahagian pakaian dalam yang memberikan anda satu angka jam-kaca. Ini menolak payudara anda keluar dan naik dan pinggang anda masuk dan pinggul keluar. Corsets adalah tak dan boleh dipakai dengan bola-gaun dan pakaian lain untuk memberi anda angka itu sempurna.

G-string
Jika anda tidak ingin menunjukkan garis panty anda dalam pakaian yang ketat, anda perlu memakai G-string yang. Inilah juga dikenali sebagai V-rentetan. Panty ini meliputi hanya kawasan Penyambut dan daun-daun yang membuka punggung anda.

Hosiery
Ini adalah semata-mata pakaian langgai, nilon atau sutera, Haus ke cove kaki dan kaki. Pakaian dalam bahagian sulit memberi kaki anda lihat licin, jati. Pakaian dalam bahagian sulit sering dipakai dengan skirt dan pakaian. Walau bagaimanapun, pakaian dalam bahagian sulit adalah amat seksi apabila dipakai dengan pakaian pakaian dalam.

Teddy
Boneka yang menyerupai baju renang yang satu. Teddies datang dalam kulit, lace, sutera, nilon dan bahkan vinil. Teddies adalah sangat seksi dan boleh turn-on dengan serta-merta bagi mana-mana lelaki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *