Sexy Lingerie,  Tips

Cara: Membeli pakaian dalam untuk wanita anda

Cara: Membeli pakaian dalam untuk wanita anda. Lelaki sering melihat pakaian sebagai jenis gift-wrapping, sesuatu yang harus menyenangkan mata tapi itulah asasnya berlebihan. Ini adalah masalah mendasar dengan ramai di antara kalian dan sering kejatuhan anda, kerana wanita sebenarnya memerlukan pakaian, bukan sahaja untuk menutup, tetapi memberi sokongan dan kanvas yang bagi outerwear mereka.

5006 (2)

Pakaian boleh membuat Hadiah Valentine’s Day bercuti, tetapi hanya memberi anda mendapatkannya betul. Sebagai pencipta Ultimo, jenama pakaian terkemuka di UK, AskMen.com telah menyertai saya dalam mendedahkan tip-tip utama saya untuk memastikan anda tidak mengalami sebarang masalah yang menyamakan perkara yang jarang pada penggantung dengan wanita itu di rumah.

SAIZ PENTING

Jika anda sedang mempertimbangkan idea membeli pakaian untuk rakan anda ini Valentine’s day, baik kepada kamu, kamu berada di separuh jalan sana. Tetapi perkara pertama pertama: Pastikan anda mempunyai saiz itu betul, sebagai membeli yang salah saiz adalah terbesar faux pas dan akan melakukan lebih banyak kerosakan daripada tidak membeli dia Hadiah sekali! Saiz boleh mudah ditubuhkan melalui celah di mengelakkan cepat dalam laci Seluar dalam Nya sementara dia tidak Cari. Banyak lelaki jatuh mangsa kepada Sindrom ‘dia adalah kira-kira saiz yang’ apabila mereka pergi ke sebuah kedai pakaian dalam, yang lebih sering daripada tidak akan menyebabkan bencana — jadi mendapat saiz beliau sebelum anda melakukan apa-apa dan pastikan anda tuliskan.

APA YANG WANITA INGINKAN

Wanita biasanya tahu apa yang kelihatan terbaik pada mereka dan apa yang sesuai dengan jenis badan mereka, dari segi bentuk dan gaya — jadi saya mengesyorkan mengambil lihat kedua dalam laci Seluar dalam beliau untuk mendapatkan rasa yang lebih baik untuk keperluan pakaian beliau. Wanita cenderung untuk jatuh ke dalam salah satu dua kem, bergantung pada saiz dada serta bentuk; mereka sama ada sesuai coli terjun, yang menolak buah dada yang bersama-sama supaya payudara ‘kiss’, atau coli balkoni, yang menolak payudara sehingga. Ia juga mungkin bahawa wanita anda lebih suka gaya yang lebih praktikal seperti coli t-shirt. T-shirt bra yang selesa adalah tempat yang sesuai untuk pakaian harian dan benar-benar lancar, mencipta rupa lancar dan terkurang. Atau mungkin ‘pelbagai cara’ coli, yang sangat fleksibel dan boleh Haus enam cara berbeza.

VA-VA-VA VOOM

Wanita cenderung untuk membeli pakaian harian yang praktikal untuk diri mereka sendiri, jadi memilih sesuatu yang sedikit lebih glamor akan syak skor anda markah tertinggi. Ultimo yang elegan ‘Black Label’ koleksi adalah Rolls Royce di lashings pakaian dalam dan ciri-ciri bulu mata lace, Itali satin, kaya dengan warna-warna lembut dan memperincikan rumit, Menanda semua kotak yang betul. Walaupun, Sila ambil perhatian: manakala lingerie seksi digemari oleh banyak wanita di luar sana, jangan lupa untuk mengimbangkan glamour dan keselesaan, kerana kebanyakan wanita lebih suka cantik dan feminin ke terang-terangan seksi.

Hidangan MLD keluar lagi tips bagaimana untuk membeli pakaian dalam untuk wanita anda…

5008 (3)

BERFIKIR SEPERTI SEORANG WANITA

Gaya pakaian yang pasanhttp://www.vencouture.com/vc/sexy-black-halter-front-open-teddy-with-chain-accents/gan anda akan suka juga bergantung pada apa yang dia suka dan tidak suka tentang badannya sendiri. Jika dia loathes perut dia, memilih untuk seksi lagi menyembunyikan corset atau basque. Jika dia bangga dia dada luas, pergi untuk bra terjun mempertingkatkan dan menaikkan semangat. Jika dia suka bawah dia, pergi untuk thong yang kesejukan. Ini juga dilanjutkan bagi watak beliau; wanita lebih keluar, menolak bot dengan warna dan corak tebal, mungkin juga tali pinggang suspender. Manakala bagi perempuan yang lebih terpelihara sana, gaya yang mudah seperti coli balkoni dan pendek dalam lace hitam klasik akan sentiasa menjadi hit. Jangan lupa untuk mengambil keperluan dia kira!

GAGAL MERANCANG, MERANCANG UNTUK GAGAL!

Sebaik sahaja anda sudah mendapat saiz dia dan rasa untuk apa dia akan rasa selesa dalam, pergi ke dalam talian untuk menerokai apa yang ada tersedia dalam kedai sebelum menuju ke kedai-kedai. Ini akan membantu memadam malu awal daripada menuju ke sebuah kedai lingerie buat pertama kalinya. Selain itu, Jangan takut untuk meminta bantuan! Butik-butik pakaian dalam teramatlah suka VenCouture terdiri daripada pakar-pakar coli profesional yang mahir dalam membantu lelaki dengan pakaian dalam membeli-belah, jadi pastikan untuk mengambil khidmat nasihat dan bimbingan dari pakar-pakar. Bahkan lebih baik jika anda dapat melepaskan diri tanpa disedari oleh dengan salah satu daripada coli pasangan anda, ini akan menjadi satu petunjuk yang sebenar kepada apa jenis pakaian dia akan suka dan akan memberikan perunding mengarahkan yang baik membantu anda beg bra yang sesuai.

Pakaian Baju Tidur Seksi Wanita boleh didapati di kedai-kedai VenCouture di dalam talian di www.vencouture

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *