Sexy Lingerie, Tips

Cara berpakaian untuk seks

Cara berpakaian untuk seks. Persalinan adalah menyeronokkan, terutama jika anda akan mengambil kira semua perlahan-lahan. Ingin tahu bagaimana untuk berpakaian untuk seks dan menjadikan satu tanggapan yang baik juga?

Seks adalah spontan dan tidak selalu sesuatu yang dirancang.

Tetapi pada masa-masa, terutama apabila anda telah lakukan bang bang untuk sementara waktu, anda perlu sedikit pelbagai untuk membawa sizzle itu kembali di katil.

Jika anda sedang mencari untuk a quickie atau shagathon yang spontan, ia adalah sukar untuk merancang apa-apa jua yang mewah selain daripada siapa pakaian luar pertama.

Tetapi jika anda ingin menyesatkan lelaki anda dan pasang dia sebelum dia mendapat ke katil, di sini adalah panduan anda tentang bagaimana untuk berpakaian untuk seks.

Perbuatan seks sebenar boleh dapat ceri di atas, tetapi jika anda tahu bagaimana untuk memastikan anda manusia yang tinggi dan horny walaupun anda hanya berjalan kaki di sekelilingnya, menggunakan tip-tip dan melihat perbezaan.

Bagaimana untuk berpakaian untuk seks

Memahami bagaimana untuk berpakaian untuk seks dan kelihatan baik di katil adalah mudah, tetapi untuk menghidupkan ketegangan seksual dalam diri manusia anda, anda perlu merasa baik dalam pakaian anda.

Lelaki boleh menyukai wanita senyum katil, tetapi mereka tidak benar-benar menghargai bangkai kapal saraf yang merasa janggal dan tidak selesa.

Berikut adalah pakaian yang terbaik yang anda boleh memakai tidur dan Panaskan tiang bendera beliau walaupun sebelum menyentuh Nya.

1) lihat melalui baju

Seni godaan tidak kira-kira mendedahkan semua, tetapi mengetahui bagaimana untuk meliputi semua dan belum membuat lelaki berasa seperti dia melihat segalanya.

Masa depan anda berpakaian untuk katil, memakai sesuatu yang akan mendedahkan semua tanpa menunjukkan apa-apa. Tee yang nipis atau baju lutsinar putih biasa boleh menjadi satu pusingan terakhir bagi mana-mana lelaki. Sementara sesetengah kanak-kanak perempuan seperti Lindsay Lohan mungkin suka mengenakan mereka sepanjang masa, anda boleh menggunakan ini semasa anda sedang menonton wayang dengan seorang lelaki anda atau hanya melepak dengan dia.

Ingin menghidupkan dia hanya sedikit lebih? Biar anda puting melekat dan meningkatkan lengkung indah anda. Ia tidak boleh mengandungi atau menjelaskan beliau grin luas tanpa merebut anda di tangannya!

2) fabrik lembut

Salah satu perkara yang lelaki suka Tempahan di kalangan wanita adalah kelembutan kulit wanita. Masih ingat kali pertama lelaki anda menyentuh kulit punggung atau kaki anda? Rasa lembut, lembut tubuh wanita adalah membuat pusingan segera bagi mana-mana lelaki.

Mengingatkan dia tekstur kulit anda tanpa benar-benar membiarkan tangannya mendapatkan di bawah baju anda. Memakai pakaian tidur yang diperbuat daripada fabrik lembut seperti satin atau Sutera. Setiap kali dia menyentuh anda, dia mahu lebih banyak, terutama jika anda membiarkan dia berjalan tangannya seluruh lengkung anda.

3) pakaian dalam menggoda dan laces

Tidak mahu bermain permainan halus katil? Baik, anda tidak boleh mendapatkan apa-apa lebih baik daripada ini apabila ia datang untuk mengetahui bagaimana untuk berpakaian untuk seks dan membiarkan dia tahu anda mempunyai sesuatu yang seksi di fikiran anda.

Mengambil beberapa pakaian yang benar-benar seksi warna-warna berani seperti merah atau hitam. Lelaki tidak boleh mengambil mata mereka mati Tinggi patung yang memakai pakaian dalam, Adakah anda benar-benar fikir dia akan dapat menahan anda?

Berani lingerie lacy atau satiny adalah membuat pusingan segera bagi mana-mana lelaki, sama selagi anda tahu bagaimana untuk melentur dan pout apabila beliau adalah menonton anda. VA va voom, gadis!

4) pakaian longgar and jubah

Sekarang hampir selalu, sinonim pertama yang menggunakan wanita dengan pakaian longgar pemasangan adalah pakaian sesuai yang sakit. Tetapi ia tidak sentiasa perlu menjadi sebegitu. Pakaian longgar pemasangan yang boleh didapati seperti dalam kimono atau sari sebenarnya merupakan antara pakaian paling seksi yang seorang wanita boleh memakai.

Jubah mandi lembut yang longgar didapati sekitar tubuh pendek merupakan salah satu perkara yang paling seksi memakai tidur. Anda tidak mendedahkan banyak melainkan anda bengkok rendah atau mengangkat lutut anda. Peeks menyelinap sedikit sekali-sekala pasti akan mengalihkan perhatian lelaki anda walaupun dia ketagih televisyen pada malam permainan.

5) pakaian gadis comel

Comel adalah seksi. Dan lelaki suka comel!

Anda benar-benar tidak perlu berpakaian seperti yang lain-lain anak patung seks menarik lelaki anda ke katil. Sudah tentu, jika anda akan sanggup berpakaian seperti barbie yang seksi atau seorang gadis hentai selepas gelap, Semua mata kepada anda. Tetapi jika anda ingin menyesatkan lelaki anda setiap kali anda berjalan kaki merentasi dia, memakai seluar pendek budak lucu anda dan baju tee kecil dan menonton anda lelaki yang tumbuh di Seluar pendek Nya.

Lelaki terlepas belia mereka dan mahu minx sedikit yang boleh berpakaian comel dan seksi di atas kereta kebal dan Seluar sekarang dan kemudian. Ia adalah satu pusingan yang besar. Lagipun, mereka dapat menonjolkan dengan seorang gadis yang pakaian seperti salah satu dari orang-orang perempuan seksi menari sekitar di sebuah video rap. Dan lelaki yang tidak mempunyai kedua glanced pada orang-orang perempuan di pesawat televisyen lebih daripada sekali?

Tetapi sebuah perkataan perhatian di sini, jika anda merasa janggal persalinan di salah satu daripada pakaian kecil yang comel, menjauhkan diri daripada mereka. Seorang wanita yang merasa janggal dan tidak sambil berjalan di sekitar di dalam seluar dalam kecil tidak lebih daripada satu pusingan aktif daripada satu pusingan terakhir bagi mana-mana lelaki.

C6020 (5)
6) pakaian Main peranan

Jika anda ingin tahu bagaimana untuk berpakaian untuk seks dan mendapatkan imaginasi lelaki anda berjalan liar, maka ini adalah ia. Anda lelaki yang ke peranan dimainkan? Atau tidak dia seperti mana-mana watak komik atau watak dalam tayangan?

Jika dia tidak, maka anda pasti akan mampu memberinya suatu malam yang liar ghairah dan puncak syahwat. Ada apa-apa yang seksi daripada bermain keluar fantasi yang rahsia. Berpakaian seperti wataknya kegemaran dan panggilan dari katil. Dia akan melemparkan pakaian dan pergi ‘boing!’ walaupun sebelum anda menerangkan apa yang ada di fikiran anda!

Mencuba pakaian ini enam katil dan membawa keseronokan kembali ke katil. Dan sekarang bahawa anda tahu bagaimana untuk berpakaian untuk seks, menggunakan tip-tip dan menambah sendiri aksesori yang anda tahu lelaki anda akan suka. Tangan cuffs atau whips, kanak-kanak perempuan?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *