Hot Reviews, Sexy Lingerie, Tips

Baju Tidur Pengantin untuk Dipakai pada Malam Perkahwinan anda

Apa Baju Tidur Pengantin untuk Dipakai pada Malam Perkahwinan anda? Kami percaya bahawa membeli-belah pakaian yang sempurna adalah sebahagian daripada rancangan fesyen Pengantin yang menyenangkan pengalaman untuk Pengantin yang banyak. Manakala bagi tujuan yang berbeza, kadang-kadang Pengantin Pilih corset yang, kadang-kadang ia bra tak bertali bahu. Tetapi apa yang memakai malam khas perkahwinan dan Pengantin berikut. Hari ini, kami mencadangkan sleepwear Pengantin yang menggoda.

Baju Tidur Pengantin – Camisoles
A7119 (2)

Memang benar bahawa kebanyakan Pengantin pergi melihat Pengantin dengan memilih camisoles putih. Ia boleh dipadankan sebagai satu set dengan garter juga dan datang sebagai satu pilihan untuk sentuhan lembut aksesori tersebut.

Baju Tidur Pengantin – Babydolls
A7110 (8)

Sleepwear Pengantin biasa yang lain adalah sentuhan romantik, pandangan yang sedikit seksi – babydoll tersebut. Ia adalah alternatif yang mungkin menarik perhatian anda yang lebih banyak, dengan warna-warna yang berbeza dan gaya. Anak patung bayi ini telah disetkan untuk Pengantin sleepwear. Ia adalah semua tentang lace, walaupun T-balik adalah putih dengan apa-apa Reka bentuk rupa, accessorized dengan jubah sentuhan halus, lace pada di luar gaya bahu.

Baju Tidur Pengantin – Garters
A6935 (1)

Pakaian Pengantin ini lagi dilengkapi dengan garter set dan tudung dengan telus bahu dan payudara selvage, yang sama untuk bahagian bawah patung bayi itu. Warna putih lace yang menjadikannya lebih menggoda. Jualan bagi Lingerie seksi adalah dalam ayunan penuh pada vencouture.com: mendapatkan sehingga 49% Off pakaian Pengantin. Tawaran ini akan sah masa yang terhad, hanya Jangan lepaskan ia!

Apakah fikiran awak? Akan anda memakai sleepwear Pengantin? Bagaimana pendapat anda tentang lace babydoll? Pastikan untuk berkongsi idea anda dengan kami dengan meninggalkan komen di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *