Sexy Lingerie, Tips

Bagaimana untuk memilih set jubah untuk baru berkahwin

Bagaimana untuk memilih set jubah untuk baru berkahwin? Satu set jubah yang sepadan adalah yang tradisional Hadiah agar baru-berkahwin selepas perkahwinan, tetapi mereka boleh menjadi sukar untuk membeli-belah untuk. Jubah membuat Hadiah yang hebat kerana merekalah yang praktikal, selesa dan mudah untuk memperibadikan. Terdapat beberapa pertimbangan yang perlu diingat apabila membeli-belah untuk jubah, terutamanya apabila membeli padanan yang ditetapkan, tetapi kebanyakan pembeli rumah dengan mudah dapat mencari set betul dengan beberapa petua.

8039大红 (6)
Saiz
Saiz adalah isu yang paling penting apabila membeli jubah, terutamanya jika anda tidak semestinya tahu saiz pakaian pemilik. Sebagai peraturan umum, lebih besar adalah lebih baik daripada yang lebih kecil, kerana orang ramai lebih suka mengenakan jubah. Walau bagaimanapun, memandangkan anda mendapati majoriti jubah dijual dengan sedikit melalui sistem saiz XXL, ianya biasanya mudah untuk meneka di mana pada skala setiap orang yang jatuh. Ia adalah penting untuk membeli saiz yang betul untuk setiap rakan kongsi. Beberapa jubah adalah satu saiz yang sesuai, walaupun muat biasanya bukanlah baik sebagai mempunyai saiz yang standard.

Bahan
Bahan adalah satu lagi pertimbangan penting kerana ia memberi kesan kepada bagaimana dan bila pemilik memakai jubah sepadan. Ramai orang berkahwin pada bulan-bulan, jadi jubah musim panas adalah paling sesuai. Ini selalunya diperbuat daripada sutera, poliester, kapas, fleece, terracotta dan beberapa gentian sintetik. Sutera dan jubah Sutera tiruan yang mewah tetapi hanya berguna untuk memakai musim panas. Jubah mandi yang asas perlu tenunan beberapa jenis kapas untuk penyerapan air kemudahan dan perkhidmatan yang anda inginkan dari hotel. Musim sejuk jubah yang besar flanel, bulu dan lain-lain bahan yang hangat. Memilih bahan tertentu berdasarkan bajet dan apa yang anda fikirkan dalam baru-berkahwin kebanyakan menghargai.

Warna
Biasanya, warna adalah peribadi balasan yang pembeli Pilih berdasarkan apa yang mereka mahu, tetapi bagi Hadiah, ianya agak lebih sukar. Jika set jubah yang hampir sama maka ia adalah penting untuk mengelak daripada warna-warna feminin atau gaya. Sebaliknya, pertimbangkan Cari di pejabat pendaftaran perkahwinan untuk melihat warna apa yang baru berkahwin telah meminta tuala di. Sebagai alternatif, jika anda tahu pasangan dengan baik, memilih warna yang mereka berdua suka. Sekiranya anda tidak dapat mencari salah satu, kebanyakan orang hampir selalu menghargai asas jubah putih mandi. Selain itu, ia mungkin satu idea yang baik untuk membeli baju di rumah beliau dan jubah mandi rokok untuknya.

Memperibadi
Kadang-kadang ianya satu idea yang baik untuk memperibadikan gaun persalinan untuk pasangan. Biasanya terdapat pelbagai jenis jubah yang disediakan dengan Slogan-slogan seperti ‘Beliau’ dan ‘Dia’, atau ‘Hanya berkahwin’, tetapi terdapat juga perkhidmatan sulaman yang membolehkan pembeli untuk mencipta jubah mandi yang dirangka khas untuk pasangan itu. Pilihan hebat dalam ini kes termasuk ‘nama Encik’ dan ‘Puan Name’ atau bahkan hanya nama pertama mereka. Pemperibadian adalah sedikit lebih mahal dan mengambil masa yang lama untuk menghabiskan, jadi ia bukanlah pilihan yang baik jika perkahwinan akan datang tidak lama, atau jika pasangan itu meninggalkan pada Pengantin yang tidak lama selepas. Walau bagaimanapun, ia membuat Hadiah yang lebih istimewa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *