Sexy Lingerie, Tips

Bagaimana untuk memilih set jubah selepas perkahwinan

A2020 (2)
Bagaimana untuk memilih set jubah selepas perkahwinan? Satu set jubah yang sepadan adalah yang tradisional hadiah untuk menawarkan baru-berkahwin selepas perkahwinan, tetapi mereka boleh menjadi sukar untuk membeli-belah bagi. Jubah membuat Hadiah yang hebat kerana mereka adalah praktikal, selesa dan mudah untuk memperibadikan. Terdapat beberapa pertimbangan perlu diingat apabila membeli-belah untuk jubah, terutamanya apabila membeli padanan yang ditetapkan, tetapi kebanyakan pembeli rumah dengan mudah dapat mencari set betul dengan beberapa petua.

# Saiz
Saiz adalah isu yang paling penting apabila membeli jubah, terutamanya jika anda tidak semestinya tahu saiz pakaian pemilik. Sebagai peraturan am, lebih besar adalah lebih baik daripada yang lebih kecil, kerana ramai orang lebih suka mengenakan jubah. Walau bagaimanapun, sejak anda mendapati majoriti jubah yang dijual dengan kecil melalui sistem saiz XXL, ia adalah biasanya mudah untuk meneka di mana pada skala setiap orang yang jatuh. Ia adalah penting untuk membeli saiz yang betul untuk setiap rakan kongsi. Jubah beberapa adalah satu saiz yang sesuai dengan semua, walaupun muat biasanya adalah tidak baik sebagai standard saiz.

# Bahan
Bahan adalah satu lagi pertimbangan penting kerana ia memberi kesan kepada bagaimana dan bila pemilik memakai jubah yang sepadan. Ramai orang berkahwin di musim panas, jadi jubah musim panas adalah paling sesuai. Ini selalunya diperbuat daripada sutera, poliester, kapas, fleece, terracotta dan beberapa gentian sintetik. Sutera dan jubah Sutera tiruan yang mewah tetapi hanya berguna untuk memakai musim panas. Jubah mandi yang asas perlu tenunan beberapa jenis kapas untuk penyerapan hotel ini menggabungkan perkhidmatan pakar dengan air. Musim sejuk jubah yang besar dalam flanel, bulu dan lain-lain bahan yang hangat. Memilih bahan yang khusus berdasarkan bajet dan apa yang anda fikirkan dalam baru-berkahwin kebanyakan menghargai.

# Warna
Biasanya, warna peribadi balasan yang pembeli Pilih berdasarkan apa yang mereka mahu, tetapi bagi Hadiah, ia agak lebih sukar. Jika set jubah hampir sama maka ia adalah penting untuk mengelakkan warna feminin atau gaya. Sebaliknya, mempertimbangkan untuk melihat pendaftaran perkahwinan untuk melihat warna apa yang baru berkahwin telah meminta tuala di. Sebagai alternatif, jika anda tahu pasangan dengan baik, memilih warna yang mereka berdua suka. Sekiranya anda tidak dapat mencari salah satu, kebanyakan orang hampir sentiasa menghargai asas jubah putih mandi. Selain itu, ia mungkin satu idea yang baik untuk membeli baju rumah dia dan jubah rokok untuknya.

# Pemperibadian
Kadang-kadang ia adalah idea yang baik untuk memperibadikan persalinan gaun untuk pasangan. Biasanya terdapat pelbagai jenis jubah yang disediakan dengan Slogan-slogan seperti “Itu” dan “Perempuan”, atau “Hanya berkahwin”, tetapi ada juga perkhidmatan sulaman yang membolehkan pembeli untuk membuat jubah mandi yang khas bagi pasangan. Hebat pilihan dalam kes ini termasuk “Nama Encik” dan “Nama Puan” atau bahkan hanya nama pertama mereka. Pemperibadian adalah sedikit lebih mahal dan mengambil masa yang lama untuk menghabiskan, jadi ia bukanlah pilihan yang baik jika perkahwinan yang akan datang tidak lama, atau jika pasangan itu meninggalkan pada Pengantin tidak lama selepas. Walau bagaimanapun, ia membuat Hadiah yang lebih istimewa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *