Sexy Lingerie,  Tips

Bagaimana untuk membuat malam perkahwinan anda tidak berakhir

Bagaimana untuk membuat malam perkahwinan anda tidak berakhir? Ia adalah malam pertama anda sebagai suami dan isteri. Menjadikan ia tidak dapat dilupakan dengan tips yang intim.

Bahagian yang terbaik daripada perkahwinan anda hanya boleh berlaku selepas tetamu pergi rumah dan slip anda daripada pakaian mewah anda. Selepas semua, ia adalah malam perkahwinan anda dan anda berdua mahu untuk bersendirian bersama-sama. Anda ingin membuat khas, tetapi anda tidak mahu membebankan dengan harapan terlalu tinggi.

“Hari ini, seolah-olah lebih banyak tekanan untuk menjadikan malam ini menakjubkan dan melakukan sesuatu yang ‘wow’ — mungkin kerana ramai orang tinggal bersama-sama sebelum berkahwin,” kata Ava Cadell, Ph.D., jantina dan hubungan ahli terapi di Los Angeles. “Tetapi anda tidak perlu membuat pengeluaran yang besar kerana ia menjadi yang indah masa… lol. Terdapat banyak perkara-perkara kecil yang pasangan boleh lakukan.” Di sini, beberapa cara yang mudah untuk membuat malam perkahwinan anda tidak dapat dilupakan.


1) melihat bahagian – kawasan menjadi pengantin lelaki atau pengantin perempuan di sini terdapat satu Petua untuk mengetahui malam anda akan pergi juga {jika apa yang anda pakai tidak membuat pasangan anda ingin merobek ia, maka anda telah berjaya mengecewakan diri sendiri dan rakan-rakan anda ‘ ego intim. Pastikan pakaian anda berada pada titik… anda juga boleh tag satu tema untuk pakaian anda {terutama Pengantin} seperti

Perkahwinan pakaian dalam, pakaian Pengantin dan pakaian Pengantin yang seksi membuat Hadiah yang sangat istimewa kepada pengantin perempuan atau pengantin perempuan untuk menjadi. Tetapi bagaimana pula selepas upacara perkahwinan dan bulan madu ini? Apa yang anda akan memakai untuk memastikan Romantik yang anda rasa pada hari perkahwinan anda akan sepanjang tahun ini dan tahun-tahun? Pakaian Pengantin adalah tentang hari perkahwinan tetapi juga semua tentang Romantik selepas yang istimewa siang dan malam. Putih adalah warna tradisional Pengantin dan Pengantin kerana ia melambangkan dara. Manakala yang mungkin passe’ pakaian putih adalah sangat istimewa untuk pengantin perempuan dan pengantin lelaki. Warna walaupun adalah hanya sebahagian daripada formula seperti wanita hari mahu pelbagai warna serta dalam gaya yang wanita mahu memakai. Pakaian dalam jadi saling dengan Romantik dan seks yang tidak dapat memisahkan mereka dan tiada sebab untuk berbuat demikian. Membeli pakaian adalah peluang bagi seorang wanita atau seorang lelaki untuk Daftar mereka seksualiti dan lelaki boleh menyatakan pilihan mereka untuk apa mereka mahu seorang wanita untuk memakai. Ada tidak banyak Hadiah yang lebih peribadi dan pakaian boleh membawa keseronokan untuk banyak bulan atau tahun akan datang. Bertentangan dengan kepercayaan popular wanita suka memakai pakaian tetapi lelaki sering membeli pakaian untuk sebab-sebab yang salah. Wanita berhak mendapat pakaian yang mereka nikmati memakai, selesa memakai dan bukan hanya fantasi seorang lelaki. Mari kita hadapi banyak wanita memakai pakaian dalam yang tidak kelihatan baik kepada mereka, warna yang salah dan sering adalah semata-mata terlalu mendedahkan dan sebagai akibat mereka tidak benar-benar menikmati Menyarungkan pakaian tersebut untuk kali kedua atau ketiga. Pakaian yang dipakai oleh seorang wanita dan jika dia berpuas hati dengan pakaian, suka yang warna dan ia menjadikan beliau kelihatan seksi dan tidak suka badut yang dia mungkin mahu memakainya lagi dan lagi. Ini adalah mengapa membeli pakaian yang betul, bukan hanya yang paling seksi atau mendedahkan mesti menjadi faktor utama semasa pembelian. Kebanyakan lelaki tidak akan bersetuju untuk memakai sesuatu yang tidak di atas walaupun ia menggembirakan isterinya. Wanita berhak untuk dapat memakai lingerie seksi tetapi tidak menjejaskan diri mereka menghormati atau rasa gaya. Wanita mereka biasanya adalah lebih banyak dan lebih bersedia untuk mengambil peluang dengan pakaian mereka kerana mereka menjadi lebih selesa dengan pasangan mereka dan badan-badan mereka sendiri.

2) flirt dengan satu sama lain semasa perkahwinan. Pasti, anda sedang sibuk melayani tetamu, tetapi mengambil masa untuk bertemu satu sama lain pandangannya, menyentuh satu sama lain lengan atau tangan dan mencuri mencium beberapa. Perkara-perkara yang kecil ini memastikan anda tertumpu kepada satu sama lain, dan membina jangkaan sebagai pendekatan malam perkahwinan.

3) mengisi bilik anda dengan wangian. “Aroma dibawa ke pusat emosi otak anda, di mana mereka boleh merangsang ingatan, emosi dan perasaan. Ia melegakan, berehat, tenaga atau menyesatkan,”menjelaskan Hilda Hutcherson, MD, codirector Pusat New York untuk kesihatan seksual wanita di Pusat Perubatan Universiti Columbia. Jika anda menginap di bilik hotel, menguruskan mempunyai sejambak bunga yang diletakkan oleh katil, serta lilin wangi. Anda juga boleh Tabur beberapa titis minyak pati pada cadar anda. Cuba ylang-ylang, gaharu, lavender atau jasmine — aroma yang dikatakan meningkatkan rangsangan dan keinginan seksual.

4) membiarkan-nya membawa anda merentasi di ambang. Anda dijamin untuk menyapu off kaki anda! Tradisi ini romantik, yang dari zaman Rom, ketika ia berkata kepada memastikan nasib baik untuk pasangan itu, adalah seronok bagi kedua-dua pasangan. Pergi dari situ untuk memberi antara satu sama lain kaki urutan (anda telah telah berdiri sepanjang hari), dan kemajuan yang perlahan-lahan — atau cepat — seperti yang anda mahu urut badan penuh berahi.

5) menetapkan malam muzik. Memuatkan pemain CD dengan lagu-lagu kegemaran pasangan anda dan meletakkan ia pada Bilakah anda memasuki bilik hotel anda. “Atau ada CD anda tarian pertama yang bermain lembut di latar semasa anda memasukkan Perkhidmatan,” mencadangkan Janet Dunnington, pemilik acara Weddings CEO. Pasangan yang terlibat menghabiskan banyak masa perancangan untuk hari besar, tetapi tidak semua orang bercadang juga untuk malam perkahwinan yang besar. Masa ini sahaja bersama-sama selepas musim perayaan boleh menjadi sangat bermakna dan romantik.

6) mengambil masa anda ramai orang berfikir malam perkahwinan bermakna melompat ke katil segera. Tetapi ia adalah berbaloi untuk mengambil beberapa minit untuk bercakap mengenai keajaiban hari anda, bahagian-bahagian yang anda suka yang paling, dan perasaan anda tentang perkara antara satu sama lain. Sejak perkahwinan berlalu begitu pantas, ia adalah berbaloi untuk mengambil beberapa ketika untuk mengingati. Anda harus juga mengambil beberapa minit untuk menetapkan tempat kejadian. Bawa bersama anda stereo dan muzik kegemaran, beberapa bunga, dan bahkan urutan minyak atau merawat lain-lain untuk membuat sesuatu yang romantis.

7) menikmati satu sama lain. Bercakap melompat ke katil, anda mungkin bimbang tentang seks. Jika anda seorang dara, anda mungkin penuh soalan dan bimbang. Jika anda bukan seorang dara, anda mungkin akan berasa tekanan untuk melakukan hubungan seks malam perkahwinan khas. Tanpa mengira berapa banyak pengalaman anda mempunyai, anda perlu mengambil tekanan daripada! Sebaliknya, menumpukan pada menikmati satu sama lain. Jika anda akhirnya consummating perkahwinan pada malam perkahwinan anda, hebat! Jika tidak, terdapat seumur hidup lebih awal daripada anda. Untuk Tip menikmati seks pada malam perkahwinan anda, semak perkahwinan malam seks Tips dan petua seks malam perkahwinan bagi dara.

8) pek beg. Saya telah mendengar lebih daripada beberapa Pengantin yang bangun waktu pagi selepas, hanya untuk menyedari bahawa mereka mempunyai sebarang perubahan pakaian – hanya pakaian perkahwinan mereka! Mereka punya yang panjang – dan sedikit memalukan – berjalan kaki melalui lobi hotel mendahului mereka dan pemanduan yang tidak selesa yang utama. Jadi bijak dan pek beg pakaian kasual, peralatan mandian dan sepasang kasut yang selesa. Kerana kebanyakan pakaian perkahwinan memerlukan pakaian asas constrictive khas seperti long-line bra dan girdles, pastikan untuk pek bra biasa juga. Anda juga mungkin ingin membawa baju renang yang jika hotel mempunyai kolam atau jakuzi.

9) Pastikan selamat Jangan minum dan memandu, terutama pada malam perkahwinan anda. Jika anda tidak mempunyai limo yang atau rakan untuk memandu anda, pastikan anda tidak minum terlalu banyak (jika sekali) pada majlis perkahwinan. Saya tahu ini Bunyi seperti akal, tetapi anda akan terkejut berapa ramai pasangan tidak merancang masa hadapan ini. Dan malam perkahwinan berbahaya tidak malam perkahwinan bahagia. Tetapi juga, alkohol boleh menjaga anda daripada bersetubuh malam perkahwinan yang benar-benar baik!

10) makanlah Snek ia adalah benar bahawa kebanyakan pasangan yang hampir tidak makan di majlis perkahwinan mereka. Mereka sudah terlalu sibuk bercakap, ketawa dan menari untuk berbuat apa-apa seperti duniawi sebagai duduk untuk makan. Jadi masa sekali, mereka menyedari bahawa mereka sedang kelaparan. Pada malam perkahwinan saya, beberapa orang kawan kami telah makan sebotol champagne, dan bakul makanan ringan/kuih dan buah-buahan untuk hotel. Jadi kami mempunyai suatu Pesta! Tetapi ia juga akan menyenangkan untuk pergi melalui memandu melalui tetingkap dalam gaun perkahwinan anda, atau pun untuk pergi ke kantin 24 jam yang masih berpakaian finery perkahwinan anda.

PS: Paling penting, membuat malam perkahwinan anda milik anda. Tidak merasa tekanan untuk menjadi storybook yang sempurna atau hanya suka orang lain. Jika anda mengambil masa untuk membuat kenangan, ia akan menjadi kenangan.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *