Sexy Lingerie,  Stockings

Bagaimana untuk membeli pakaian Pengantin

A15320
Bagaimana untuk membeli pakaian Pengantin? Hari ini bermulanya peristiwa yang baru di sini pada saya pakaian dalam diari-minggu perkahwinan!

1) semasa hari perkahwinan anda adalah hari istimewa, ianya masih anda sehari. Pakaian Pengantin harus mencerminkan gaya peribadi anda. Mengingati bahawa anda akan sampai di kaki anda dan sekitar kamera sepanjang hari (tidak lagi kemasukan berterusan daripada keluarga, rakan-rakan dan orang tersayang), ia adalah benar-benar penting bahawa anda memilih pakaian yang anda selesa di. Jika anda bukan jenis yang suka boning dan corsets, basque atau merrywidow mungkin tidak yakin yang terbaik untuk anda. Jika anda tidak pernah pakai thongs, kemudian sila tidak bereksperimen dengan mereka pada hari perkahwinan anda. Apa jua pakaian yang anda pakai perlu bekerja untuk anda.

2) cuba pada mana-mana pakaian yang anda beli dengan pakaian anda sebelum hari besar. Aku tidak boleh menekankan ini cukup. Memang tragis apabila seorang wanita membeli pakaian dan kemudian pembelian pakaian beliau hanya untuk mengetahui bekas tidak dimuatkan di bawah kedua. Anda perlu sama ada membeli yang pertama, dan mengambil dengan anda apabila membeli pakaian dalam anda atau membeli pakaian dari peruncit dengan polisi pemulangan fleksibel (seperti Nordstrom) dan bawa bersama-sama dengan anda semasa membeli pakaian tersebut. Jangan takut untuk dapatkan Petua dari dressmaker tentang apa jenis pakaian akan memancarkan terbaik juga. Akhirnya, menyemak struktur gaun… Adakah ia sudah mempunyai boning atau cawan yang dibina? Adakah kesejukan potong satin dan pincang? Orang-orang jenis butiran penting, dan mereka akan mempunyai pengaruh yang besar ke atas jenis-jenis lingerie yang anda memutuskan untuk membeli.

(Seperti yang diperuntukkan untuk, banyak wanita mengatakan mereka ingin memakai corsets – the jenis zaman Victoria, wasp-waisted – untuk hari perkahwinan mereka. Saya sangat tidak menggalakkan ini, dan saya akan terangkan mengapa pada minggu ini “Tanya the penagih” ciri-ciri muncul esok.)

3) berikan diri anda masa yang cukup. Perkahwinan pakaian bukanlah sesuatu yang anda membeli pada saat akhir. Anda mahu berikan diri anda masa untuk membeli pakaian yang sempurna bukan sahaja tetapi juga untuk mendapatkan underthing yang sempurna dan yang merangkumi masa untuk perubahan, kehilangan berat dan walaupun dibuat potongan. Walaupun saya sudah pernah berkahwin, saya telah bridesmaid dalam beberapa majlis perkahwinan dan tidak ada yang lebih tertekan daripada pengantin perempuan cuba pakaian beliau pada waktu pagi dan menyedari ia tidak berfungsi dengan pakaian beliau! Menyelamatkan diri tekanan dan drama dengan membeli perkara-perkara yang mendahului masa, dan bertukar-tukar atau kembali mereka dengan segera apabila atau jika mereka tidak sesuai.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *