Bodystocking,  Sexy Lingerie,  Tips

Bagaimana untuk memakai Bodystocking?

Bagaimana untuk memakai Bodystocking? Menurut wikipedia Bahasa Melayu, bodystocking yang merupakan satu Lingerie yang meliputi seluruh tubuh badan, kaki dan kadang-kadang tangan pemakainya. Menyamai tekstur dan melihat stoking atau pantyhose, bodystocking yang tidak unitard yang dipakai sebagai pakaian atau pakaian, atau leotard yang digunakan sebagai busana pakaian atau prestasi amalan yang untuk persembahan akrobat, Gimnastik dan penghibur lain sama. Direka bentuk untuk mendedahkan, bodystockings digunakan sebagai pakaian oleh penari gelek atau pakaian penari eksotik.

How to Wear a Bodystocking
Bagaimana untuk memakai body stoking?

Pertama, pastikan bahawa anda telah membeli sebuah bodystocking kerana ianya sangat mudah seperti saiz yang hanya percuma disediakan, yang menjadikan ia salah satu karya paling mudah pakaian untuk membeli. Jika dalam keraguan, semak kedai pakaian dalam talian kegemaran kami, atau maklumat pada halaman produk untuk bodystocking yang anda pilih.

OK, jadi anda bersedia untuk meletakkan. Perkara pertama pertama, jika anda bercadang untuk memakai bodystocking anda hanya untuk bilik tidur, sekurang-kurangnya pada mulanya, tidak fikir anda boleh meletakkannya di hadapan rakan sebagai sebahagian daripada tayangan seksi. Bodystockings dibuat daripada bahan elastik, seperti pakaian ketat, jadi anda akan perlu tarik atas dan mungkin, bergantung kepada bahan, sedikit melompat atau shimmy. Ini boleh memberi kesan terhadap membawa pada patut satu cekikikan (kita bercakap dari pengalaman) di penonton anda, yang tidak (mempercayai kami) meningkatkan mood anda. Jadi, bahkan jika pasangan anda tahu apa yang ada di kedai, PIN ke bilik mandi. Jika mereka tidak tahu apa yang anda ada, maka ini menambah terkejut, yang besar.

Anda meletakkan bodystocking di atas seperti sepasang pakaian ketat, jadi bergolek di bahagian badan (dan senjata jika stok yang telah mereka) dan kemudian scrunch kaki seperti stoking. Masuk satu kaki dan tarik bahagian stok sehingga, dan kemudian sama di kaki lain. Anda harus mempunyai bodystocking yang ke pinggang anda.

Tarik ke atas batang tubuh anda, sehingga buah dada anda, dan kemudian mengulangi scrunching ini dengan tangan jika ia mempunyai mereka. Jika tidak, anda boleh mencedok di dan ikat reben sebarang pemasangan tudung Penyambut.

Sebaik sahaja bodystocking anda adalah pada dasarnya, anda kemudian boleh membuat pelarasan akhir anda dan tweak bagaimana segala-galanya adalah pemasangan, termasuk payudara anda. Anda juga perlu mengambil masa untuk memastikan anda mempunyai kelangkang terbuka tempat yang strategik.

Itulah cara untuk memakai bodystocking satu, dan ia adalah benar-benar mudah. Menariknya seperti pakaian ketat, sesuai untuk badan anda dan menyesuaikan diri. Kemudian menikmati, dan mempercayai kami, anda akan!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *