Sexy Lingerie,  Tips

Bagaimana seksi: 10 tip cepat dan mudah sentiasa paling hangat.

Bagaimana seksi: 10 tip cepat dan mudah sentiasa paling hangat. Kita sudah tahu anda tidak memerlukan sebarang nasihat tentang bagaimana untuk menjadi seksi atau bagaimana untuk melihat panas — anda hanya akan — tetapi mencari seksi daripada biasa adalah cerita lain sama sekali. Sama ada anda ingin kelihatan anda paling seksi bagi satu acara khas, atau hanya ingin menjadi wanita paling menarik di blok pada setiap masa, anda pasti boleh membuat beberapa perubahan kecil untuk bangun kecerdasan hotness anda.

Kami telah bulat sehingga sepuluh tips terbaik untuk membuatkan anda melihat (dan merasa) seperti wanita paling hangat, paling seksi dan paling yakin di planet ini. Baca untuk mengetahui bagaimana anda boleh vamp hidup anda.

Pakai baju berlace.
Bukan sahaja tidak pernah pergi keluar dari gaya lace, tetapi kami mengesyaki ia mempunyai kuasa yang kebelakang, terlalu — dan pakar-pakar bersetuju. ‘ Memakai lacy atas atau pakaian yang boleh mengubah seorang wanita ke dalam satu seductress. Ia adalah satu cara untuk menyatakan sisi feminin anda kerana apabila anda masuk ke lace, anda secara automatik berasa girly dan romantik,’ kata Dr. Ava Cadell, pakar hubungan dan pengasas Universiti Loveology. ‘Lace mempunyai kesan ajaib pada lelaki kerana mereka menjangka apa yang akan berlaku apabila lace yang datang.’ Ini pancutan Minka Kelly dalam gaun biru lace yang berkata itu semua.

Bermain dengan mata anda.
‘Lelaki secara umumnya tertarik kepada wanita dengan mata yang lebih besar, bibir lebih lengkap dan buah dada yang lebih besar kerana mereka kelihatan muda dan seksi,’ menjelaskan Dr. Cadell. ‘ Sifat-sifat ini adalah juga tanda-tanda kesuburan, dengan peningkatan tahap estrogen yang menjadikan wanita-wanita yang baik calon-calon yang baik untuk mengawan.’ Di sini, Mila Kunis memakai Lancome warna reka bentuk pelet di Amour Gangsa, koleksi shimmery coklat Mata bayang-bayang yang mencipta mata yang comot yang menggoda, tetapi tidak menggalakkan.

Membuatkan bibir anda kelihatan menyerlah.
Salma Hayek dikongsi tipu helah ini pada bagaimana beliau membuat bibir beliau kelihatan lebih lengkap: dia menyerlahkan bow rakyat Cupid daripada bibir atas dia menggunakan shimmery batang krim yang beliau memandang lampu rosak, kamera, tindakan mata ketiga-tiga. Apabila lampu terkena mukanya, yang shimmer menyerlahkan lengkung bibir beliau, membuat mereka kelihatan lebih indah dan plump.

Memainkan belahan anda dengan berhati-hati.
‘Sedikit belahan adalah turn-on satu hadiah untuk seorang lelaki yang menikmati mengejar, tetapi belahan terlalu banyak boleh membuat anda kelihatan seperti hunter dan menjadi satu kawasan, melainkan anda malam – satu pendirian,’ kata Dr Cadell. Di sini, Malin Akerman menyerang keseimbangan yang tepat dengan memakai rendah atas potongan yang lebih mendedahkan sedikit bra lacy beliau, tetapi kerana tatas beliau tidak terlalu besar, ia kelihatan bergaya, tidak murah. Peraturan ibu jari: lebih banyak anda secara semulajadi dikurniakan, cuma yang kurang employability naik dan keluar anda perlu. Yang shimmer halus yang krim sentiasa membantu punca, terlalu.

Sapu rambut anda ke satu sisi.
‘Rambut panjang, seksi berpisah di sebelah menunjukkan keyakinan sassy dan memaparkan keindahan feminin bahu terdedah,’ kata Dr Cadell. ‘ Pastikan shrug mereka seductively apabila anda mengunci mata dengan seorang lelaki. Ini adalah satu teknik tingkah laku mengurat yang besar.’ Kami telah melihat gaya di mana-mana, termasuk di sini pada Emmanuelle Chriqui, jadi rupa sememangnya satu trend Tukang panas.

8039大红 (1)
Pakai pakaian merah.
Lelaki yang mengambil bahagian dalam kajian yang dijalankan oleh Universiti Rochester wanita mendapati lebih menarik dan seksual wajar apabila mereka memakai merah — malah, mereka juga berkata mereka akan menghabiskan masa secara purata $15 lebih banyak pada tarikh dengan dia. Penyelidik mengambil gambar seorang wanita yang mendapat markah tertinggi bagi kelihatan beliau di laman web dan berubah warna baju beliau. Mereka mendapati bahawa dia mendapat kedudukan yang lebih tinggi apabila dia memakai merah daripada mana-mana warna yang lain.

Memakai wangian yang cukup seksi.
‘Kerana wangian boleh meningkatkan kemagnetan seksual seorang lelaki terhadap seorang wanita, anda mahu untuk memastikan bahawa anda menggunakan hanya dab untuk melengkapkan bau peribadi anda sendiri, dikenali sebagai pheromones,’ Cadell Dr menerangkan. ‘Melekat aroma halus bahawa lelaki boleh mengenalpasti dengan mudah seperti tanda-tanda bahawa vanilla, rose, oren blossom, atau lavender.’ Kami suka rentak Brit Burberry untuknya, bau yang feminin, bebas-bersemangat kita tidak boleh mendapatkan cukup.

Membuat rambut anda kelihatan benar-benar bersinar.
‘ Mempunyai rambut Sutera halus, berkilat membuatkan anda kelihatan sihat dan seksi. Anda boleh Cari kenalan dengan menguis ke rambut anda di hadapan Allah dan seduce kepadanya dengan memberi dia urut berahi menggunakan hanya rambut anda,’ kata Dr Cadell. Atas faktor yang berkilat rambut anda dengan kasut yang meningkatkan serum. Shu Uemura seni intipati Absolue menyuburkan pelindung minyak rambut mengandungi minyak bunga kamelia makan antioksidan untuk melindungi dan helai kering kot, dan bau menakjubkan.

Memakai sesuatu yang unik.
‘Memakai topi atau aksesori unik yang sesuai dengan gaya anda atau pakaian dengan logo biasa adalah semua props tingkah laku mengurat besar,’ kata Dr Cadell. Ideanya adalah bahawa anda akan menonjol dari orang ramai, dan sekeping unik malah boleh menjadi permulaan perbualan. Di sini, Kim Kardashian memakai di rambut untuk Mesir dari barisan barang kemas Belle Noel baru beliau.

Ini kedengarannya seperti real bermakna brainer tidak, tetapi hanya ingat pada kali seterusnya anda sudah mendapat berpakaian dan berasa terlalu malas untuk memakai kasut tumit tinggi, mendapatkan lebih. ‘ Ia adalah sukar untuk tidak berasa seksi dalam sepasang kasut tumit; mereka mengubah cara anda berjalan seperti tumit tujahan pinggang dan dada ke hadapan, dibundarkan dari punggung, membuat seorang wanita pancaindera dan menarik,’ kata Dr Cadell. ‘Mereka membuat kaki kelihatan lebih kecil dan kaki kelihatan panjang, tegang dan nipis.’ Kita fikir Lea Michele pendirian berkata cukup, betul?

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *