Hot Reviews, Plus Size, Sexy Lingerie, Tips

Bagaimana Pilih Pakaian Yang Betul dan Cari Lingerie Untuk Bentuk Badan anda

Bagaimana Pilih Pakaian Yang Betul dan Cari Lingerie Untuk Bentuk Badan anda? Membeli pakaian boleh menjadi prospek menakutkan bagi sesetengah wanita. Kecil sekali mungkin sering menyamai seksi, dan ini boleh membawa kepada pemikiran isu-isu badan. Itu pasti tidak seksi!

Perkara pertama yang perlu diingat ialah bahawa tidak kira jenis badan anda, tidak pernah membeli apa-apa yang menyerlahkan kawasan masalah anda. Jika anda mempunyai masalah dengan perut anda, cuba untuk mencari sekeping pakaian yang kurang ketat dan lebih mengalir di kawasan ini. Jika anda suka dada, memilih sesuatu yang lebih ketat dan menawarkan lebih banyak belahan dada, membuat bahawa tumpuan pakaian.

Jika anda bimbang tentang berat badan anda, memilih warna lebih gelap kerana mereka mempunyai kesan yang lebih menguruskan badan. (Mereka juga boleh digunakan untuk mempromosikan imej “gadis buruk” yang ramai lelaki mencari seksi, jadi memilih hitam atau warna gelap boleh mempunyai manfaat dua kali ganda untuk anda!). Matlamat: Anda mahu mata kekasih anda untuk hanyut ke kawasan paling seksi anda, bukan orang-orang yang anda tidak selesa dengan.

Pilih penampilan pakaian yang tepat untuk badan anda boleh menjadi mudah dengan panduan kami di bawah! Jadi di sini adalah panduan untuk memilih pakaian yang paling pujian untuk anda:

A1542 (1)
Wanita Tall
Jika anda tinggi, anda akan melihat yang terbaik dalam coli tradisional, seluar dalam, dan Ikat kaos kaki tali pinggang kelihatan (ditunjukkan di atas). Ini akan menunjukkan kaki yang panjang anda, dan menawarkan keindahan klasik yang kebanyakan manusia mendapati amat seksi. Jika anda akan membeli-belah, mencari set yang mengandungi semua item yang disebutkan di atas untuk menjimatkan wang dan melepaskan kerumitan cuba untuk meletakkan pakaian baru bersama-sama dengan memadankan kepingan yang berasingan.

G013 (4)
Wanita Athletic
seluar pendek Boy dibuat untuk anda! Ini sebenarnya kes bagi kebanyakan wanita yang mempunyai punggung yang bagus, tanpa mengira kehebatan olahraga mereka. Ini adalah panas kerana anda boleh pergi tanpa penutup dada dan mempunyai lelaki anda mengemis untuk perhatian anda, atau anda boleh memilih untuk lebih menggoda dan tambah apa-apa daripada coli untuk jubah Slinky bahawa hanya menunjukkan off seluar pendek anda apabila anda sudah bersedia.

A2139 (3)
Wanita Petite
Pergi dengan sesuatu yang mempunyai celah yang panjang bersama-sama kaki. Celah ini, sama ada ia dihidupkan, gaun panjang seperti sutera atau beberapa bentuk lain pakaian, akan menyebabkan mata kekasih anda berkeliaran sehingga celah dan akan membuat anda kelihatan lebih tinggi daripada anda.

A1049 (2)
Wanita Plus-saiz
Jika anda penuh-bercorak atau berat badan berlebihan, anda mempunyai banyak pilihan yang sama seperti wanita yang memakai saiz yang lebih kecil. Ramai wanita, terutamanya mereka yang mempunyai dada yang lebih besar, lebih suka korset kerana ini memberikan mereka peluang untuk menunjuk-nunjuk dada mereka dan membuat beberapa keluk apabila korset yang menghisap di pinggang, memberi anda yang kelihatan menggiurkan.

Teddys dan satu set sekeping pakaian rumah untuk wanita juga bekerja dengan baik. Pergi dengan gelap, warna yang kaya yang bekerja dengan baik dengan nada kulit anda untuk kesan ditambah. Ini keluk meningkatkan korset pakaian dalam dari Diva lembut-cabut tulang dan laras, menjadikannya pilihan yang hebat untuk banyak daripada kita – mungil atau penuh digambarkan!

Jika anda seorang wanita yang lebih besar, terdapat banyak kedai-kedai yang berurusan dengan hanya jenis perkara yang anda akan mencari untuk membeli. Salah satu yang terbaik yang saya telah menemui dipanggil Pinggul dan Keluk. Mereka menawarkan pilihan pakaian untuk semua jenis wanita. Frederick Hollywood adalah satu lagi pilihan yang sangat baik untuk semua jenis wanita, ditambah saiz atau tidak.

Sementara itu, VenCouture menawarkan pelbagai pilihan pakaian yang anda akan kelihatan benar-benar lazat dalam untuk Hari Valentine atau mana-mana hari dalam seminggu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *