Sexy Lingerie,  Tips

Bagaimana memilih pakaian Pengantin dan perkahwinan anda

Bagaimana memilih pakaian Pengantin dan perkahwinan anda. Memilih gaun perkahwinan yang sempurna adalah satu cabaran secara sendirinya, tetapi memilih pakaian yang sesuai untuk dipakai di bawahnya adalah boleh agak rumit juga. Di samping itu, anda juga perlu membuat keputusan mengenai pakaian dalam yang anda akan memakai semasa Pengantin anda. Mujurlah, kami telah berpeluang anda dilindungi (well, tidak benar-benar walaupun).

A6935 (1)
Perkahwinan pakaian dalam
Lingerie seksi boleh cherry atas aising pada penghujung perkahwinan anda walaupun suami anda unwraps beliau hadir – aka anda. Sesuatu sebagai mudah seperti sepasang panties lace putih boleh memandu dia kacang, menetapkan pakaian malam perkahwinan anda terbakar. Apakah di bawah pakaian anda adalah penting kerana pakaian itu sendiri.

Malangnya, kebanyakan Pengantin terlepas pandang kepentingan sekumpulan baik pakaian Pengantin sambil membeli-belah dan simpan yang terakhir dalam Senarai tugasan perkahwinan mereka. Pakaian anda perlu dapat sokongan aset anda dan memastikan bahawa segala-galanya kekal. Semasa memilih pakaian Pengantin anda, pastikan anda ingat perkara-perkara berikut:

• Ukuran
A banyak wanita tidak tahu ukuran sebenar mereka. Oleh itu, mempunyai seseorang mengukur anda untuk memastikan yang pakaian anda tidak keluar terlalu ketat atau terlalu longgar.

• Pakaian perkahwinan
pastikan anda menilai gaya pakaian perkahwinan anda sebelum memilih pakaian Pengantin anda. Jika anda memakai pakaian yang tak, memilih untuk tak coli dan corsets. Di samping itu, jika pakaian anda adalah semata-mata atau kesejukan, melekat warna-warna yang bogel dan pakaian yang lancar. Bidaan paling selamat anda akan Pilih warna-warna putih, bogel atau Penyaman udara untuk malam perkahwinan anda. Biarkan hitam untuk Pengantin tersebut.

Thong laced sehingga yang memang suami baru anda akan tidak pernah mengharapkan di bawah pakaian anda.

• Keselesaan adalah penting
thong lacey terlalu yang boleh membuat anda melihat dan merasa seksi Walau bagaimanapun, jika ia menyebabkan ia, anda juga boleh pergi untuk fabrik yang berbeza. Begitu juga, tidak semua wanita akan peminat corsets dan pakaian dalam yang ketat. Jika anda salah seorang daripada mereka, yang yang halus. Terdapat pelbagai rekabentuk dan saiz pakaian dalam untuk dipilih supaya tidak berputus asa jika anda tidak menjumpai sedikit selesa. Anda akan memakai Pengantin anda lingerie jam jadi pastikan anda boleh bergerak, tarian dan berasa bebas di dalamnya.

• Masa hari
mencapai rupa lancar apabila memakai pakaian anda boleh agak rumit dengan Koyakkan biasa. Oleh itu, ia boleh menjadi idea yang baik untuk memakai biasa lancar atau licin untuk majlis tersebut dan berubah menjadi set cantik anda telah bermimpi pada malam itu untuk menarik perhatian suami anda.

• Kaki…
Jangan lupa kaki anda, kebanyakan lelaki suka kaki?? Sama ada anda akan terdedah berkaki atau wearing garters di bawah pakaian anda adalah pilihan anda tetapi jika anda memakai sesuatu, Bawalah ia ke Pengantin anda percubaan untuk memastikan bahawa segala-galanya kelihatan licin. Psst. Kami mengesyorkan garters – lelaki tidak dapat menahan mereka.

Pakaian Pengantin
Jika anda fikir anda lingerie yang berakhir pada set Pengantin anda membeli-belah, fikirkan sekali lagi! Anda telah memikirkan pakaian yang sempurna untuk ceriakan malam perkahwinan anda, kini anda perlu datang dengan gaya yang berbeza sehingga permainan anda dan menjadikan anda Pengantin yang sizzle. Madu anda akan dapat membawa keluar aset anda yang terbaik dan memenuhi fantasi. Berikut adalah beberapa tips dan teknik untuk memastikan bahawa pasangan anda terus mengemis untuk maklumat lanjut:

• Jangan berpegang kepada satu gaya, berani berbeza
kita tidak boleh menekankan cukup pada betapa pentingnya ia adalah untuk mencampurkannya. Terdapat pelbagai rekabentuk dan saiz untuk dipilih, termasuk g-strings, Seluar pendek lacey, penuh maklumat, bahagian bawah Brazil dan kemudian ada garters, teddies, corsets, fantasi pakaian, tali pinggang suspender, anak patung bayi dan mereka. Apabila ia datang kepada coli, anda tidak boleh pergi salah dengan push up bra dan coli dengan underwire untuk memberi anda yang ditambah sokongan dan oomph.

• Hitam dan merah tidak hanya warna-warna
yang ia boleh mengambil ironman untuk menentang pakaian hitam klasik yang ditetapkan tetapi sesetengah lelaki juga suka gaya dan warna yang lebih feminin dan Romantik seperti merah jambu dan bolasepak yg berjumbai. Jika anda tidak pasti tentang rasa beliau dalam pakaian, membeli gabungan warna-warna yang berbeza dan memakainya setiap malam Pengantin anda.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.