Sexy Lingerie,  Tips

Bagaimana memilih pakaian memain peranan yang sempurna

Bagaimana memilih pakaian memain peranan yang sempurna. Bagi sesetengah daripada kita, kata-kata, ‘berlakon’ menghantar menggigil keseronokan yang menyusuri duri-duri kami; untuk orang lain, ianya lebih sejuk ketakutan yang mengingatkan kita tidak selesa latihan pembinaan pasukan.

Tetapi menggunakan Main peranan di bilik tidur akan banyak lebih daripada menikmati hobinya fantasi anda jangka panjang dan unspoken tentang itu warden trafik yang dikenakan denda anda sekali.

Dengan menerapkan persona yang berbeza, ramai orang mendapati ia lebih mudah untuk membuka dan meneroka situasi dan amalan yang mereka tidak pernah biasanya akan broach, membolehkan mereka untuk mengalami pencapaian yang lebih besar dan juga membawa mereka lebih dekat kepada pasangan mereka.

Tetapi bagaimana anda mendapat ke dalamnya tanpa rasa sedikit, baik, tidak masuk akal? Well, baru saja membaca di bawah untuk melihat bukan sahaja bagaimana memilih senario (dan pakaian) itu adalah sesuai untuk anda, tetapi bagaimana untuk menikmati penerokaan anda ke dunia bermain watak.

apa yang awak mahu?
Ah, soalan lama. Tetapi jika anda berfikir tentang memperkenalkan sedikit berlakon kehidupan cinta anda, ia adalah penting untuk berfikir tentang apa yang anda mahu untuk keluar darinya.

Mungkin anda ingin mencuba sedikit perhambaan buat pertama kalinya, tetapi terlalu malu untuk memperkenalkan, ‘sebagai diri’. Di mana, tempat permainan bertemakan polis merupakan pilihan yang mudah dan bukan mengancam – selepas semua, anda akan memerlukan gari tersebut sebagai sebahagian daripada pakaian seragam, betul?

Adakah anda mahu shake up rutin anda, tetapi tidak semestinya selesa dengan memakai pakaian yang penuh? Sesuatu semudah meletakkan rambut palsu atau item-item yang baru pakaian, pergi ke sebuah bar dengan kekasih anda dan berpura-pura menjadi orang yang tidak dikenali bertukar pandangannya terlintas di seluruh tempat akan membawa balik keseronokan itu tanpa mengambil anda terlalu jauh keluar daripada zon selesa anda.

Mempertimbangkan serta kuasa dinamik bahawa anda selepas. Jika kamu ingin idea kekasih anda datang semua berkelakuan dan memberitahu anda apa yang perlu dilakukan, situasi Main peranan yang membuang anda kerana pihak peristiwa ideal (fikirkan Setiausaha dan bos, doktor/jururawat dan pesakit, atau pun tuan/puan dan hamba). Fancy berada di caj? Hanya flip peranan.

Sama ada anda telah mendapat satu senario yang jelas dalam minda anda, atau anda hanya mencari untuk mencuba sesuatu yang sedikit berbeza, ia adalah sentiasa bernilai mengenalpasti keinginan anda kerana ia akan membantu untuk memaklumkan bagaimana berlakon yang dibentangkan, dan mengambil sedikit tekanan di luar kedua-dua anda dan pasangan anda.

Mendapat Tau
Sebaik sahaja anda tahu apa yang anda mahu, ia adalah masa untuk membincangkannya. Lagipun, jika anda tangan mereka dalam pakaian minim ahli bomba dengan konteks tidak, mereka mungkin sedikit keberatan untuk menyertai.

Terangkan apa yang anda mahu berlaku dalam fantasi anda. Jika mereka tahu apa yang anda sedang selepas, ia menjadi lebih mudah untuk diubahsuai sekitar ‘plot’ dan bukannya hanya winging, yang boleh membawa kepada kedua-dua anda berasa tidak selesa serta tidak memenuhi kehendak anda.

Jika anda bimbang bahawa mereka mungkin berasa sedikit slighted dengan fantasi anda, dan tiba-tiba percaya bahawa anda sedang lusting selepas tiap-tiap pegawai polis yang anda lihat, cuba merangka dalam konteks satu mimpi yang meletakkannya di peranan yang anda mahu. ‘Aku mimpi di mana anda adalah seorang pegawai polis yang handcuffed tangan saya belakang saya dan ketika itu mempunyai cara anda dengan saya’ sedikit lebih mudah bagi sesetengah orang untuk menelan daripada, ‘Saya mahu melakukan hubungan seks dengan cop. yang’

Hal ini juga penting pada peringkat ini untuk menetapkan sempadan anda. Berbincang dengan mereka apa yang akan anda dan tidak selesa dengan mereka lakukan atau katakan. Jika anda sedang melibatkan apa-apa jenis perhambaan dalam permainan anda, jangan lupa untuk set perkataan selamat supaya pasangan anda tahu dengan tepat Bilakah anda ingin mereka untuk berhenti.

C6020 (5)
Pelan pakaian anda
Jadi sekarang anda tahu apa yang anda mahu mainkan peranan anda melibatkan, sudah tiba masanya untuk memilih pakaian anda. Dalam kategori seksi pakaian kami, kami telah mendapat berbagai pakaian seragam, pakaian dan aksesori untuk dipilih, sama ada anda inginkan murid minim satu set atau berterusan untuk lebih daripada hubungan ‘butler di buff yang’ fancy.

Jika anda sedikit gementar mengenai persalinan, ia tidak perlu untuk anda semua keluar kali pertama: hanya menambah beberapa aksesori kecil, seperti stethoscope seorang atau sebuah topi, untuk menetapkan tempat kejadian.

Kerana dengan memilih pakaian apa-apa, ia adalah penting untuk memilih gaya yang anda akan selesa di. Mengambil kira bentuk badan anda dan mencari gaya yang serupa kepada perkara-perkara yang anda telah pakai, kerana ini akan membantu anda berasa paling yakin semasa anda bermain.

Jika anda sedang mencari untuk menyamar pinggul dan bawah anda, flared skirt adalah pilihan fabulously flattering; atau jika anda mementingkan lengan, mencari pakaian dengan lengan baju. Pakaian dengan cut-out yang besar untuk menonjolkan pinggang yang ramping, manakala mereka yang ingin menunjuk-nunjuk belahan mereka perlu mencari necklines menjunam atau butir-butir Penyambut zip.

Ia adalah masanya
Sebaik sahaja anda telah mendapat senario yang disusun dan pakaian sesuai yang memilih, sudah tiba masanya untuk berfikir tentang anda. Tidak fantasi anda melibatkan kaunter? Pastikan anda telah mendapat satu mudah, dan jelas ia terhadap apa-apa yang boleh dengan mudah rosak. Bertindak keluar sedikit soal siasat? Malapkan semua lampu kecuali lampu satu untuk mencipta suasana.

Dengan menukar sehingga Tetapan dan menambah sedikit sentuhan tambahan, ia menjadikan lebih mudah untuk berpura-pura bahawa anda sedang tidak, sebenarnya, dalam Bilik atau bilik tidur, anda tetapi sebenarnya berada dalam sebuah bilik darjah atau penjara sel, yang akan menambah keaslian permainan anda.

Dan jika anda mendapat cekikikan ini? Jangan bimbang – ia bermakna untuk menjadi seronok, Lagipun!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *