Plus Size,  Sexy Lingerie,  Tips

Bagaimana Memakai Pakaian Lingerie Plus Saiz

Bagaimana Memakai Pakaian Lingerie Plus Saiz? Pakaian lingerie umumnya dan dianggap sebagai mimpi ngeri yang paling teruk bagi wanita bersaiz tambahan. Malah, mana-mana wanita mempunyai kebimbangan terhadap badan mereka juga. Tetapi, dengan sepasang seluar dalam dan coli sesuai, ia tidak kira apa yang anda fikir sebelum ini, anda akan merasa bangga, walaupun mereka tersembunyi di bawah pakaian lain anda.

Hari ini, dengan adanya pakaian plus saiz hampir dalam semuanya yang kita pakai, wanita-wanita masa kini agak lega. Dan dengan kemekaran baru-baru ini dalam membeli-belah online, wanita dan kanak-kanak perempuan kini mempunyai pilihan yang luas dalam gaya, fabrik dan warna.

Pakaian plus saiz boleh menjadi terhad di dalam kedai-kedai pakaian fizikal, tetapi mereka adalah amat mudah didapati dalam internet. Anda boleh melayari dari satu kedai online ke kedai online yang lain dalam masa yang singkat, jika anda tidak mencari saiz yang sesuai.

Seperti dalam pakaian, pakaian plus saiz mempunyai saiz besar dari saiz besar kepada 6 kali tambahan besar. Saiz walaupun berbeza daripada jenama kepada jenama serta gaya, saiz yang disebutkan di atas adalah standard saiz untuk mudah didapati dalam internet hari ini. Walaupun sesetengah jenama menyenaraikan baju-baju ini sebagai tambahan kecil, kecil, sederhana, besar dan tambahan yang besar, jenama lain juga senaraikan saiz pakaian mereka juga.

Plus Saiz biasanya antara 1-X untuk 6-X dan ada juga yang lebih besar. Bagi wanita yang bukan remaja, saiz adalah lebih tinggi dilabelkan iaitu 16W, yang menunjukkan ia adalah untuk wanita dan bukan gadis remaja.

Adalah mustahak untuk memilih saiz yang tepat apabila membeli pakaian lingerie plus saiz, sebab baju-baju adalah produk yang dipakai, dan ada yan mustahil untuk dikembalikan. Jika anda tidak pasti saiz anda, anda boleh mengukur pinggang, paha, dan dada anda atau anda juga boleh berunding dengan pakaian kedai online anda tentang saiz.

Dengan permintaan yang semakin meningkat dalam membeli-belah dalam internet, pakaian lingerie kini telah menjadi produk yang panas-menjual, sebagai wanita konservatif, yang malu dalam membuat pembelian di kedai pakaian lingerie, mereak selesa dan boleh membeli terus dari komputer atas meja mereka. Beberapa kedai-kedai online kini juga dilihat memberikan pulangan dan kemudahan pertukaran untuk kemudahan yang lebih baik kepada pengguna.

Memakai pakaian lingerie adalah cara yang baik untuk berasa seksi tidak mengira saiz anda. Seorang wanita bersaiz tambahan, menganggap diri anda bertuah! pakaian kelihatan terutamanya seksi pada wanita dengan keluk! Seperti mana-mana jenis pakaian lingerie anda cuba, anda akan mendapati bahawa beberapa jenis pakaian lingerie adalah lebih kelihatan langsing daripada gambar.

Wearing lingerie is a great way to feel sexy at any size. A plus sized woman, consider yourself lucky! lingerie looks especially sexy on women with curves! Like any kind of apparel you try on, you’ll find that some varieties of lingerie are more flattering on your figure than others.

Berikut adalah senarai beberapa gaya pakaian lingerie yang terbaik untuk wanita bersaiz tambahan.

1) Pesananlah online.
Cara yang paling mudah untuk mencari pakaian lingerie plus saiz adalah untuk membeli-belah di Internet. Kedai-kedai online termasuk VenCouture Plus Saiz Lingerie Malaysia.

2) Ketahui saiz anda.
Gunakan ukuran anda untuk menentukan saiz yang anda akan pesan online. Dalam carta purata, kebanyakan pakaian lingerie plus saiz akan datang dalam saiz XL ke sebesar saiz 6XL.

3) Sokongan payudada yang mencukupi.
Kebanyakan pakaian lingerie plus saiz akan menarik perhatian kepada payudada wanita plus saiz itu. Pastikan pakaian lingerie itu dapat menawarkan sokongan yang mencukupi juga bagi payudada anda.

4) Pilihlah cetakan yang mudah dan seksi.
Elakkan pakaian lingerie plus saiz yang dalam cetakan bunga. Sebaliknya pilihlah reka bentuk yang seksi, seperti cetakan harimau dan lace hitam.

5) Korset
Memakai korset adalah salah satu cara terbaik untuk menunjuk-nunjuk keluk anda. Korset memberi rangsangan kepada badan dan memaksa segala-gala bahagian hodoh keluar. Bahagian yang terbaik mengenai korset adalah bahawa ia menyediakan perasan seksual tanpa menunjukkan kulit terlalu banyak. Pakai satu dengan sepasang seluar dalam comel dan anda mempunyai pandangan yang pasti seksi gila.

6) Baby Doll
Baby dolls merupakan pakaian lingerie di mana pinggang adalah ditetapkan lebih tinggi dan ianya jatuh di bawah payudada anda. Keputusan akhirnya adalah pakaian yang comel dan seksi yang sesuai untuk bilik tidur. Seperti korset, pakaian lingerie baby doll adalah sangat popular dalam kategori pakaian lingerie.

7) Chemise
Versi yang lebih sederhana daripada baby doll, ianya adalah juga adalah salah satu lagi jenis pakaian lingerie yang standard serta popular di kedai pakaian lingerie di dalam mana-mana jua. Chemises adalah baik apabila anda mahu sesuatu warna untuk turun dan bahagian atas kelihatan tidak berlebihanp, kerana mereka menjadi anda kelihatan semacam bidadari serta berasa lebih malu.

8) Camisole dan seluar dalam set
Apabila anda mahu pakaian tidur yang mudah, tetapi seksi, satu set camisole and seluar dalam adalah salah satu pilihan yang terbaik. Memakai set ini adalah alternatif yang baik untuk pakaian tidur yang lebih kasual, menjadikan tahap purata keselesaan adalah hampir sama.

Tiada peraturan yang tetap dan cepat mengenai apa jenis pakaian lingerie yang anda boleh pakai atau tidak untuk jenis badan anda. Jenis-jenis pakaian lingerie yang disenaraikan di atas hanya untuk dijadikan rujukan sahaja. Pilihan yang muktamad, anda perlu memakai apa yang membuatkan anda rasa paling selesa.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.