Sexy Lingerie,  Tips

Apa yang dipakai di bawah gaun perkahwinan anda

Apa yang dipakai di bawah gaun perkahwinan anda? Perkahwinan anda adalah salah satu daripada hari-hari paling diingati hidup anda. Tetapi dengan semua buzz yang sekitar hari besar, kadang-kadang perkara kecil (seperti pakaian dalam anda) mendapat ditolak ke sisi. Walau bagaimanapun, pakaian adalah bahagian yang sangat penting dalam kecemerlangan Pengantin. Selepas semua, tanpa underpinnings yang betul, anda hanya tidak dapat melihat terbaik anda. Sebelum saya memberikan saya cadangan pakaian dalam bagi pengantin perempuan, mari kita pergi membeli-belah beberapa tips:

1. Pakaian Pengantin harus selesa, seksi, dan praktikal. Selepas semua, anda akan sampai di kaki anda dan di hadapan kamera sepanjang hari.

2. Pakaian Pengantin tidak perlu menjadi membosankan. Lacy, cantik, dan feminin adalah yang nama permainan.

3. Pakaian Pengantin tidak semestinya putih. Gading, krim, rose, champagne, peach, dan di eau Walaupun tiada (iaitu robin telur blue) adalah warna-warna yang boleh diterima semua.

Jadi, dengan itu, ayuh kita bermula! Berikut adalah 10 tetamu pilihan Pengantin blushing saya di:

Bustier: Keping sempurna untuk memakai di bawah pakaian tak bertali bahu, borang-pemasangan, bustier (juga dikenali sebagai basque) kedua-dua mengangkat payudara anda dan nips pinggang anda. Saya cinta dengan ciuman ini saya maut “Beth” basque. Bukan sahaja tidak zip Penyambut memudahkan persalinan, bertindih lace cantik bermakna anda akan berasa indah memakainya. Beth basque boleh didapati bagi pembelian bermula pada bulan Julai.

Sleepwear tak bertali bahu bra: Jika bustier yang terasa seperti agak banyak, mengapa tidak memilih coli tak bertali bahu? VenCouture.com mempunyai banyak pilihan pada harga yang hebat, seperti ini:

D1122 (4)

Panties: Terdapat tiada sensasi yang lebih teruk daripada Seluar dalam pemasangan, dan anda tidak akan mempunyai masa yang sentiasa menyesuaikan knickers anda pada hari perkahwinan anda. Itulah sebabnya saya cadangkan pergi dengan jenama yang terkenal untuk keselesaan — Hanky Panky. Sama ada anda seorang gadis thong, seorang gadis yang ringkas, atau seorang gadis boyshort, yakin bahawa mereka mempunyai sesuatu untuk anda. Hanky Panky panties bermula pada $18/pasangan.

Lancar: Apabila anda benar-benar, secara positif perlu melihat seperti anda memakai apa-apa yang di bawah sekali, lingerie lancar adalah cara untuk pergi. Tinggi pinggang thong dan bandeau coli dari koleksi Slinkies memberikan garis halus di bawah bahan clingiest, dan kain wicking-peluh, anti-bakteria menjadikannya sesuai untuk majlis perkahwinan musim panas.

Stockings: Though tights are more popular than ever, there’s still something very seductive about stockings. Not only are they one of the oldest items of lingerie (people have been wearing them since the 15th century), they also tend to be much cooler than either tights or pantyhose for a warm summer wedding. I recommend these sheer stockings from VenCouture.

F1002

Pantyhose: Jika stoking tidak benar-benar perkara yang anda, anda mungkin mahu melihat pada trend terkini di pakaian dalam bahagian sulit, Dry dihiasi.

Garter: Garter toss adalah tradisi zaman klasik perkahwinan, tetapi ramai pengantin perempuan memilih untuk memakai dua garters. Satu untuk membuang dan satu untuk menyimpan untuk diri mereka sendiri. Jika anda sedang mencari garter untuk dipadankan dengan hari ini benar-benar istimewa, fikirkan pentauliahan sekeping dari VenCouture garters. Garters ini yang benar-benar, benar-benar asli, benar-benar sesuai untuk hari perkahwinan.

7085白色

Jubah: Anda memerlukan sesuatu untuk memakai semasa mendapatkan rambut dan solek yang dilakukan, jadi mengapa tidak memilih jubah mandi mewah Sutera? Bukan sahaja adalah hari perkahwinan anda bernilai sedikit pemberian peluang, jubah Sutera tidak pernah keluar dari gaya dan ini adalah bahagian yang anda boleh pakai lagi dan lagi.

A7110 (8)

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *