Sexy Lingerie,  Tips

Anda lihat paling seksi pada Hari Kekasih bahagian 2

Anda lihat paling seksi pada Hari Kekasih bahagian 2.

A2994

Apakah bentuk anda?

Tidak semua orang boleh tarik keluar melihat tiap-tiap, dan adalah cara terpantas untuk perasaan un seksi memakai sesuatu yang menyerlahkan keluasan yang anda lihat sebagai masalah. Ini tidak semestinya bermakna meliputi, walaupun itulah pilihan. Ia hanya boleh bermakna bekerja dengan warna, corak dan perkadaran untuk menyerlahkan positif dan downplay segala-galanya.

Dengan cara ini, pakaian dalam yang tidak berbeza dari mana-mana kategori pakaian lain: potongan tertentu akan flatter jenis badan anda lebih daripada orang lain. Jadi apabila anda mempunyai gaya Valentine’s-malam anda dalam minda, anda boleh menapis pilihan produk anda dengan mengetahui yang manakah yang rakan anda.

PEAR — Anda lebih besar di bawah daripada atas. Untuk membuat badan anda kelihatan lebih sekata proportioned, anda ingin melakukan dua perkara: mengurangkan bahagian bawah, dan merangka mata.
Elakkan: Seluar pendek lelaki, thongs, garters dan anak patung bayi
mencari: bustiers, gaun panjang dengan skirt mengalir dan puncak rendah cut, dan chemises yang longgar, panjang pertengahan dengan memperincikan sehingga atas.

Apple — Kau terbesar di tengah-tengah. Anda mahu downplay kawasan perut dan menarik perhatian kepada payudara dan kaki anda.
Elakkan: dilengkapi waists, tanaman set puncak, bra dan panty teddies
mencari: chemises longgar, pendek, gaun A-line, set peignoir gaya vintaj dan apa-apa yang menunjukkan anda kaki indah atau belahan anda, jika anda punya ’em

Terbalik Segitiga — anda lebih besar ke atas atau luas di bahu dan skopnya lebih terhad pinggul. Matlamat anda adalah untuk mengimbangi yang keluar dengan menambah jumlah di bawah pinggang dan melukis mata.
Elakkan: memperincikan mana-mana fancy atas, lengan puff atau pelumba balik luka
Cari: gaun skirted penuh, tali bahu yang lebar dan apa-apa yang menambah draping ke atas peha dan derrière

Boyish — Anda cukup banyak lurus dan sempit dari atas ke bawah, dengan payudara kecil dan pinggul. Anda mahu untuk mencipta ilusi lengkung dengan menambah jumlah di bahagian atas dan bawah dan melukis mata untuk pinggang yang skopnya lebih terhad.
Elakkan: kolum pakaian, bandeaus, panjang,
Cari gaun yang longgar: two-piece set, top-dan-bawah draping, bahagian bawah tanga, puncak push-up, apa-apa dengan semata-mata atau terbuka bahagian pertengahan

Hourglass — Anda punya ‘ 50s perkadaran pinup, payudara besar, kira-kira sama dan ukuran pinggul dan pinggang yang kecil. Matlamat anda adalah untuk bermain ini untuk semua ianya berbaloi.
Elakkan: tiada.
Mencari: apa-apa.

Hourglass adalah bentuk Syarikat pakaian dalam yang ada di dalam fikiran kebanyakan Reka bentuk mereka, jadi jika itu anda, anda punya banyak pilihan yang akan flatter Rajah anda.

Wanita bentuk lain perlu bersikap lebih memilih, dan meneka apa: Jika anda masih tidak benar-benar selesa, malah melihat va-va-voom ideal anda, anda tidak perlu memakainya sendiri! Manakala jubah mandi pasti keluar, pakaian jubah adalah pasti. Mereka adalah rakan-rakan kami yang sangat baik. Bungkus sendiri dalam sesuatu yang lama, mengalir dan sensuously kedudukan, dan meninggalkan sisa gula-gula bagi gelap.

Jika anda telah pernah mendengar untuk fesyen TV pemberita mengkritik pakaian para pelakon di permaidani merah, maka anda tahu bagaimana cringe-worthy boleh apabila seorang pelakon yang berkaki panjang memakai satu pinggang Empayar yang menjadikan beliau kelihatan seperti seorang penghibur sarkas atas tiang. Atau apabila seorang penyerang muda yang dibuat terlalu banyak membuat lawatan ke Häagen Dazs squeezes dirinya ke dalam berpakaian hitam sedikit dan hanya separuh berjaya.

Anda pasti tidak mahu mencontohi apa-apa fesyen ill-conceived malapetaka dalam almari pakaian anda sendiri, dan Berita baiknya ialah anda tidak perlu. Bahkan jika anda punya bod kurang daripada sempurna, anda boleh masih melihat sungguh hebat jika anda hanya membuat penilaian yang realistik tentang jenis tertentu badan anda dan kemudian membuat pilihan yang menekankan kualiti yang paling menarik.

Paling penting pemerintahan kelihatan baik, tidak kira apa bentuk anda, adalah tidak menjadi hamba fesyen. ‘Hanya kerana sebuah artikel pakaian dalam gaya tidak bermakna bahawa ia milik dalam almari anda,’ memberi amaran kepada gaya mavens Jill Martin dan Pierre A. Lehu dalam buku mereka, ‘Fesyen untuk Dummies.’ Ingat, pereka busana anggun tinggal dan bekerja di sebuah dunia khayalan di mana semua wanita adalah tinggi dan mempunyai pelagik sementara tetapi busts ajaib voluptuous dan pinggul sempurna manis. Melainkan anda seorang klon makmal dari tahun 1960-an filem Dewi Sophia Loren, anda mungkin tidak melihat seperti itu.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.