Sexy Lingerie,  Tips

Anda lihat paling seksi pada Hari Kekasih bahagian 1

Anda lihat paling seksi pada Hari Kekasih bahagian 1. Ada orang suka? Valentine’s Day, walaupun jika anda bukan jenis runcit-holiday, masih alasan yang sesuai untuk mendapatkan Romantik. Ia adalah masa yang ditetapkan untuk ketepikan mundanities dalam kehidupan seharian dan fokus, untuk satu malam yang manis, semata-mata pada cinta–dan keintiman (jari melintasi!).

Oleh itu iklan lingerie yang selimut dunia runcit seperti confetti tona kulit begitu sebaik sahaja tahun baru Pas. Mereka mempunyai wanita cantik yang mencari sultry dan yakin dalam mereka satin dan lace dan stilettos, dan kami sedang teruja untuk mereka, benar-benar. Tetapi banyak daripada kita tidak merasa begitu yakin dalam pakaian kulit-galas, dimodifikasikan curve. Kita tidak sentiasa merasa begitu yakin dalam seluar jeans kami.

Yakin, setiap wanita boleh kelihatan seksi. Lebih penting, setiap wanita dapat merasakan seksi. Dan apabila anda berasa seksi, anda adalah seksi.

Jadi lupa bahawa jubah mandi dan bersiap sedia untuk melihat panas tahun ini. Di sini, panduan untuk menjadi paling seksi anda apabila anda bertukar lampu (atau tidak) pada 14 Februari. Ianya hanya masalah membangunkan semangat anda sexpot batin dan mata yang gaya kerja terbaik bentuk mana.

Mari kita bermula dengan keseronokan sebahagian–yang jenis seksi Adakah anda?

A8881-9 (8)
Apakah pandangan anda?

Terdapat banyak pihak untuk setiap wanita, tetapi dalam gaya pakaian yang sama seperti Kasut, warna rambut dan bahan bacaan, setiap wanita mempunyai sejenis kegemaran. Adakah laci Meja rias anda yang awash dengan kapas yang putih? Lace merah? Gaun maxi hitam Sutera atau, oh saya, kulit dan susu getah?

Menentukan apa yang anda rasa paling seksi (dan paling selesa dalam) adalah tempat yang logik untuk memulakan apabila merancang melihat anda. Ia cukup mudah untuk memikirkan dan akan membantu anda mengecilkan pilihan anda. Jadi, apakah anda sudut terbaik godaan?

Gadis — Anda berasa paling seksi berwarna putih dan merah jambu pucat, dan anda ingin meninggalkan banyak imaginasi. Apa yang dia tidak tahu hanya boleh tercabut kepadanya. Mencari kain kapas putih yang dipotong lace, puncak perlindungan penuh dan bahagian bawah dan knits mewah jersey yang nyaris meragut lengkung anda. Set masjid, gaun panjang lutut dan kapas halus seksi, lembut chemises–mungkin dengan cetak bunga pandai Begitulah girly dan bashful–adalah pilihan yang bagus di sini.

Elegant — Anda seperti klasik bergaya di dalam seluar dalam anda anda panjang, hitam Kashmir berkualiti kot, Hermès tudung dan Kasut but tinggi. Dalam pakaian, ini boleh bermakna banyak beramal dan satin warna-warna gelap, dan tiada apa-apa juga semata-mata–ianya baik untuk menyimpan sedikit di bawah wraps. Mempertimbangkan Seluar pendek paip, satu set satin corset, panties hitam demi coli dan bikini atau gaun yang sangat rendah-potong, panjang. Kasut tumit tinggi runcing jari kaki, paha-tinggi stoking dan garters boleh mengambil rupa sehingga takuk.

Memudahkan — Anda kasual, sungguh-sungguh dan mungkin bersukan di pakaian anda, dan anda suka apa yang lancar dan neutral. Selesa dan mudah adalah penting: anda rasa anda paling seksi sana, berehat barefoot dan segar yang dihadapi. Beberapa pilihan di sini termasuk satu-potongan lekat, teddies mudah, sutera, set budak-pendek dan panjang, jersey kolum gaun.

Suka bermain — Anda telah juga diketahui memakai skirt dengan sarung kaki lutut dan Jangan sekali-kali menjauhkan diri daripada cetakan menyeronokkan. Seluar dalam kamu punyai polka dot.. dan baju tidur anda boleh menjadi pendek, merah jambu dan ruffled. Cuba mini, kemeja dlm badan-con, budak Seluar pendek dengan atas tanaman, atau mini regangan-Sutera dengan bandeau pink atau merah–ianya Valentine’s Day, Lagipun. Legap, bercetak paha-ketinggian boleh melengkapkan rupa.

Risqué — Anda tidak menjauhkan diri daripada kulit, dan anda mungkin mempunyai sejenis kostum Perancis maid yang stashed dalam laci anda seksi. Kepada anda, Terdapat tiada perkara seperti over-the-top, dan garters adalah salah satu daripada item tamer dalam pelbagai repertoir anda. Mempertimbangkan bustiers kulit, thongs rentetan dan teddies dan set bra dan panty dengan cut-out di semua tempat yang betul. But atas lutut boleh menjadi penamat yang hebat.

Sudah tentu, ada apa yang salah (dan begitu banyak yang sesuai) dengan mencuba sesuatu yang baru, jadi jika anda berasa berani, pergi untuk itu. Hanya pastikan ia adalah gaya yang anda akan berasa yakin dan selesa memakai, kerana itulah cara terpantas ke seksi. Jika anda merasa sama selesa dalam lebih daripada satu kategori, hanya memilih mana-mana pandangan yang anda ingin menguasai ini Valentine’s Day, dan Ia merangkumi.

Dengan sudut anda daripada godaan dalam fikiran, hentian seterusnya anda adalah Laman Web pakaian, Kedai atau Katalog, di mana anda akan melaksanakan bit seterusnya pengetahuan yang akan membantu anda melihat anda paling seksi.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *