Sexy Lingerie, Tips

7 langkah Bagaimana untuk Memilih Pakaian Lingerie untuk Teman Wanita

A7002 (2)
7 langkah Bagaimana untuk Memilih Pakaian Lingerie untuk Teman Wanita. Pakaian boleh menjadi provokatif atau malu-malu kucing, tidak praktikal atau berguna, Melamun romantis atau keturunan baik. Sebagai hadiah, ia adalah bertimbang rasa dan sesuai jika dipilih dengan baik.

7 langkah Bagaimana untuk Angkat pakaian untuk Girlfriend a

1) Tahu saiz dia sebelum anda pergi membeli-belah.
Jika hubungan anda adalah terlalu baru bagi anda untuk mengetahui coli dia dan saiz seluar, sekurang-kurangnya mendapatkan saiz pakaian beliau. Apabila dia mempunyai kesempatan yang akan datang seperti hari jadi atau Hari Valentine, meminta saiz pakaian itu supaya anda boleh membeli dia hadiah yang tidak akan merosakkan kejutan. Mula dengan mencari saiz coli dia (biasanya ditemui pada label kekang itu). Mencari petunjuk saiz lain dalam pakaian biasa setiap hari beliau. Tulis apa sahaja yang anda mencari sebagai saiz seperti yang anda tahu adalah berbeza, anda mungkin mendapati S / M, 10, L, dan sebagainya.

2) Pilih dari seluar dalam atau pakaian tidur.
Sesetengah pakaian yang dimaksudkan untuk dipakai di bawah pakaian manakala beberapa yang dimaksudkan untuk dipakai ke tempat tidur, sama ada untuk tidur atau seks. Seluar dalam dan coli jatuh ke dalam kedua-dua kategori. Negligees dan puncak patung bayi biasanya pakaian tidur. Kemeja dlm boleh dipakai untuk tidur di dalam atau digunakan sebagai slip di bawah pakaian.

3) Menekankan aset yang terbaik.
Jika dia mempunyai payudara cantik, yang menjunam di bawah-wayar coli akan menekankan mereka. Jika dia mempunyai kaki yang panjang, cuba seluar dalam dengan pinggul dipotong tinggi atau stoking semata-mata dan tali pinggang Ikat kaos kaki.

4) De-menekankan bahagian-bahagian badan dia tidak selesa dengan.
Jika dia fikir dia mempunyai punggung besar, kemungkinan besar dia tidak akan suka memakai thong a. Begitu juga, tidak membeli yang ringkas, kutang ketat jika dia fikir dia mempunyai perut lemak.

5) Pilih warna.
Menurut apa yang kelihatan terbaik pada dia dan apa warna kegemarannya adalah. Dia mungkin suka bunga pastel, corak terang atau warna solid dalam satin atau renda.

6) selesa
Fikirkan tentang apa yang dia berasa selesa memakai dengan sendiri dan di hadapan anda. Walaupun dia mungkin memakai untuk anda, beliau juga memakainya untuk dirinya. Anda tidak mahu membeli sesuatu yang dia akan berakhir tinggal di dalam laci dia.

7) Personaliti
Pertimbangkan personaliti teman wanita anda. Jika dia adalah dari jenis yang pemalu, maka anda mungkin mahu memilih sesuatu yang tidak terlalu mendedahkan untuk tidak membuat dia berasa terdedah begitu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *