Sexy Lingerie, Tips

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama. Memandangkan blog saya disebut saya pakaian dalam diari ia sepatutnya tidak hairanlah sesiapa sahaja yang saya fikir bahawa pakaian adalah perkara loveliest, shiniest di seluruh dunia dan saya seperti apa-apa yang lebih mendapat banyak terlalu banyak darinya. Walau bagaimanapun, kebenaran adalah bahawa ia boleh menjadi lebih daripada sedikit menakutkan untuk membeli-belah, terutamanya jika anda baru bermula. Untuk anda bermula, di sini 6 perkara-perkara yang saya selalu cuba untuk berfikir tentang apabila saya pakaian dalam membeli-belah.

1. mengekalkan minda yang terbuka.
Membeli-belah pakaian adalah sukar kerana ianya seperti intim, peribadi sekeping pakaian yang ia boleh membawa banyak perasaan yang sukar. Walau bagaimanapun, melainkan ia merupakan cara di luar bajet anda, tidak ada salahnya untuk hanya mencuba sesuatu untuk melihat jika anda jenis orang yang pasti memerlukan slip lacy hitam. Atau ouvert knickers. Atau coli strappy. (Atau anda mungkin mendapati bahawa anda memerlukan semua perkara-perkara ini dan anda boleh menyertai saya di sisi gelap, iaitu orang yang mengambil berat tentang underthings mereka terlalu banyak.)

6 tips untuk membeli-belah pakaian kali pertama
2. berhati-hati dari keterangan dengan garter lampiran kerana mereka seolah-olah menggerunkan tetapi mereka boleh menjadi buruk.
Ini mungkin kelihatan bizarrely tertentu, tetapi saya telah membuat kesilapan ini sebelum dan ia telah membawa kepada keadaan yang begitu mengerikan bahawa saya terpaksa keluarkan stoking saya di tengah-tengah jalan di beku Januari kerana saya tidak dapat menanggung apa-apa lagi. Ia adalah tidak menyenangkan. Ini mungkin kelihatan seperti akal, tetapi jika anda membeli apa-apa yang menarik ke bawah (seperti tali pinggang garter / suspender knickers) membuat 100% pasti bahawa ia adalah berjaya berlabuh di pinggang anda atau anda akan menyesal dan knickers anda akan berakhir bunched sekitar lutut anda di khalayak ramai.

3. Jangan menganggap bahawa kerana sesuatu yang tidak di butik tempatan anda, ia tidak pernah wujud.
Seperti yang ramai daripada anda tahu, internet adalah tempat yang pelik dan menarik penuh dengan perkara-perkara yang anda tidak tahu anda telah hilang dan banyak daripada hal-hal pakaian. Jika anda berada di luar julat saiz yang anda lihat di kedai-kedai berhampiran anda, jangan putus asa! Sebenarnya, jika anda sedang mencari sesuatu tertentu, menembak saya e-mel dan saya boleh membantu. Seperti Hamlet akan meletakkan ia, “Terdapat perkara-perkara yang lebih banyak dalam langit dan bumi, kesalahan Horatio, daripada akan bermimpi dalam rahsia Victoria anda.”

4. Jika anda membeli sesuatu untuk pergi dengan pakaian yang tertentu, membawa pakaian itu dengan anda.
Ini mungkin kelihatan seperti akal, tetapi saya telah membuat cara kesilapan ini terlalu kerap untuk kiraan dan saya yang ditinggalkan dengan perkara-perkara yang benar-benar cantik tetapi yang salah adalah bentuk/warna/tekstur. Jika anda ke dalam konsep pakaian dalam seluruh trousseau/Pengantin, ini adalah pelan terutamanya baik!

5. selesa.
Selesa bermaksud perkara yang berbeza kepada orang yang berbeza, jadi sama ada ia adalah memilih bahan-bahan yang merasa nyaman, bentuk yang membuat anda kelihatan menakjubkan atau sesuatu yang mengesahkan identiti jantina anda, Jangan biarkan jurujual mendesak, rakan kongsi atau buddy yang membeli-belah yang menolak anda ke dalam apa-apa yang anda tidak mahu lakukan. Seluar dalam adalah sesuatu yang peribadi, individu — jadi pastikan ia adalah sesuatu yang membuatkan kita berasa hebat.

6. keseronokkan!
Saya tahu, saya tahu, ini adalah sebuah klise bersejarah perkara untuk menulis. Tetapi secara jujur, apa sebenarnya adalah titik ‘Lingerie’ jika tidak untuk berseronok? Ya, ada maksud keperluan utilitarian bra dan maklumat, tetapi apabila anda mendapat menjadi barangan mewah, luar biasa, anda boleh menjadi egomaniac yang anda impikan dan pilih betul-betul apa tickles mewah anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *