Sexy Lingerie,  Stockings

5 tips untuk memilih Nightie yang Sempurna

2074B
5 tips untuk memilih nightie yang sempurna. Nightgown ataupun Nightie yang boleh kesejukan dan seksi, menyeronokkan dan flirty atau selesa dan nyaman. Negligees seksi adalah ideal untuk aktiviti bilik tidur, tetapi kebanyakan wanita lebih suka memakai beberapa jenis sleepwear tidur. Jika anda sedang mencari nightgown yang akan membuatkan anda hangat dan selesa sepanjang malam, kami telah mendapat panduan yang sempurna untuk anda.

1# Bagaimana tinggal hangat boleh membawa kepada tidur malam yang lebih baik
Tidur malam yang baik bermula sebelum anda bahkan masuk ke katil. Memastikan bilik anda yang sejuk yang sedikit pada waktu malam boleh membantu anda tidur dengan lebih cepat, tetapi menggigil sepanjang malam tidak sejuk. Menolak termostat, tetapi tahu bahawa anda mungkin perlu untuk lapisan atas, tambah satu selimut tambahan atau kehangatan kepada setengah anda yang lain untuk memastikan anda kekal panas sepanjang musim sejuk malam-malam.

2# Fabrik membuat semua perbezaan
Adakah anda mencari flanel yang lembut, selesa kapas atau Sutera kelancaran? Fabrik semula jadi seperti sutera dan kapas akan membantu memastikan anda Panas, namun bernafas juga dalam kes anda mendapatkan terlampau panas. Satin ini sentiasa menjadi pilihan, tetapi ramai wanita tidak menyedari bahawa fabrik ini adalah sebenarnya gabungan nylon dan poliester (yuck!). Cottons boleh dilambung di dalam mesin basuh dan pengering, tetapi Sutera mungkin memerlukan Cucian Kering. Cucian Kering adalah apa-apa bagi va va voom nighties, tetapi kebanyakan wanita tidak berminat untuk cucian pakaian tidur seharian jadi mencari Sutera yang direka untuk berdiri sehingga kerap basuh di rumah. Menganggap hang pengeringan untuk memanjangkan hayat Sutera itu, tetapi mengambil peduli tidak untuk berehat mereka pandai Begitulah tali kerana ini boleh menyebabkan mereka keluar sedikit regangan atau melemahkan benang tersebut.

Lace boleh menjadi seronok, tetapi yang tidak gatal — menggaru sepanjang malam tidak akan betul-betul dapat membantu anda tetap selesa. Juga mencari butir-butir yang bijaksana seperti gelang anjal yang tidak terlalu ketat dan necklines yang tidak merasa constricted atau tandan sebagai tidur anda.

3# Babydoll? Lengan? Apa gaya itu sesuai untuk anda?
Gaya Babydoll adalah popular kerana mereka boleh berempah dengan seksi fabrik dan warna-warna seperti rona-rona permata atau hitam dan merah, tetapi mereka juga boleh mempunyai penampilan yang manis, tidak berdosa apabila mereka berada di warna pastel dan putih. Babydolls adalah biasanya flowy, pendek dan baju jadi anda mungkin perlu menambah satu selimut tambahan ke katil anda jika anda mendapat cili mudah.

Nightshirt yang lebih tradisional boleh mempunyai lengan pendek atau panjang. Salah satu yang sesuai bergantung kepada berapa hangat anda mendapat pada waktu malam. Lengan panjang sangat sesuai jika anda cenderung untuk melemparkan luar selimut anda di tengah-tengah malam, manakala lengan pendek yang sempurna jika anda suka untuk membalut anda meliputi sekeliling anda kerana anda tidur.

4# Mencari panjang betul
Walaupun sesetengah baju tidur seolah-olah menjadi satu saiz sesuai semua, itu adalah hanya tidak kes itu. Ada panjang tidak sesuai untuk semua wanita — panjang sesuai untuk anda bergantung sepenuhnya pada kehendak peribadi anda. Jika anda berada di sebelah yang lebih tinggi, anda mungkin mencari nightshirt yang melanda anda di atas lutut. Walau bagaimanapun, jika anda belum diberkati dengan ketinggian, panjang sama ini boleh menyukarkan anda dan meninggalkan anda kusut sehingga di dalam kertas.

5# Selesa vs seksi? Anda tidak payah memilih
Jika anda sedang mencari untuk televisyen, namun tetap menambah sedikit rempah ke dalam Bilik tidur anda, nightgown yang boleh menjadi pilihan yang tepat. Nightie pendek flanel yang dengan gaya babydoll boleh sehingga suhu di dalam Bilik tidur lebih dari satu cara, manakala nightgown yang menggunakan baju lelaki tradisional styling boleh menjadi sangat seksi dan selesa pada masa yang sama. Jika anda punya peminat sukan di katil anda, pertimbangkan nightgown seorang yang mempunyai gaya selepas satu bola sepak, besbol, hoki atau lain-lain sukan jersi.

Sama ada anda sedang membeli satu nightgown untuk diri sendiri atau sebagai hadiah untuk yang istimewa seseorang dalam hidup anda, tahu bahawa keutamaan nightgown yang unik sebagai wanita yang akan memakainya. Sebelum shelling keluar wang untuk nightie yang baru, mempertimbangkan tips membeli untuk membantu anda mendapat tidur malam yang menakjubkan.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *