Sexy Lingerie,  Tips

5 perkara perlu tahu apabila membeli pakaian baju seksi

5 perkara perlu tahu apabila membeli pakaian baju seksi

Selepas hari Valentine, kita berunding dengan ejen JLH Pengarah kreatif, Venice Yeoh VenCouture CEO dan pengasas untuk mendapatkan Petua insider tentang bagaimana untuk memilih pakaian yang dia akan cinta.

Valentine’s Day telah tamat. Jika dia telah menjatuhkan petunjuk mengenai sesuatu semata-mata dan lacy, atau anda ingin mengambil inisiatif dan mengejutkan dia dengan beberapa keping (Mudah-mudahan) anda akan mendapat untuk melihat dia masuk, Terdapat beberapa perkara yang anda perlu tahu sebelum membuat membeli apa-apa. Untuk memudahkan selok-belok dunia yakin, kami sudah meminta beberapa wanita yang tahu pakaian seperti belakang tangan mereka untuk berkongsi beberapa tips.

C25 (6)
1. tahu saiz dia
Kesepakatan umum adalah bahawa anda mungkin tidak perlu malah melangkah masuk ke sebuah kedai tanpa maklumat saiz Nya. Venice berkata, “pakaian dalam adalah seperti seni bina untuk badan – ketepatan adalah penting, dan terdapat berpuluh-puluh saiz yang dia mungkin. Jika anda tidak tahu saiz coli dia, jangan cuba untuk meneka. Pilih coli dan Seluar dalam yang dia sering memakai sepasang dan ambil perhatian jenama dan saiz pada kedua-duanya.”

Venice berkongsi, “saya nombor satu peraturan apabila membeli-belah untuk pakaian dalam untuk pastikan anda tahu saiz pasangan anda sebelum anda bermula. Ini mengelakkan rasa malu dan memastikan pakaian itu sesuai dengan betul. Memilih untuk suatu anak patung bayi, kimono atau jubah adalah sering fail-safe pilihan. VenCouture mempunyai beberapa bahagian pakaian tidur yang sangat seksi dalam koleksi musim ini, seperti Kimono itu dan pakaian, dan anak patung bayi gaun panjang.”

“Semua kedai-kedai pakaian dalam membawa bra kecil, sederhana dan besar, yang membenarkan lebih banyak bilik berlenggang dengan mengambil kira saiz. Tetapi sila, sila, sila mempunyai beberapa idea saiz — ini bukan kemeja-t, “katakan venice.

5017 (2)
2. Pastikan dia rasa dan keselesaan
Mengetahui rasa dia boleh membantu dengan apabila membuat keputusan di mana untuk membeli-belah. Sesetengah kedai pakar dalam risqué tersebut manakala lain-lain cenderung untuk saham pilihan yang lebih praktikal. Pilihan anda bergantung pada keutamaan beliau. Anda mahukan dia kelihatan hebat, tetapi anda juga mahukan dia merasa hebat tentang apa yang dia memakai.

“Mengambil petunjuk dari apa yang dia memakai kini dan ratchet perkara sedikit pada satu masa,” venice menasihatkan. “Sebagai contoh, jika dia baru kepada lingerie berstruktur, mencuba sesuatu yang suka bermain tetapi ringan seperti set babydoll telus. Jika dia biasanya memakai peninju dan tangki atas katil, menganggap sesuatu yang semata-mata di sesetengah tempat tetapi lembut dan selesa pada orang lain. Vencouture sentiasa membuat chemises besar yang sesuai dengan Rang undang-undang ini. Corak polka dot adalah kegemaran semasa.”

Jika anda tidak pasti, bidaan terbaik anda adalah untuk memilih sesuatu yang seksi dan boleh pakai. Venice mencadangkan Potongan-potongan seperti pakaian dari vencouture, atau bagi sesuatu sedikit lebih berani, dia mengutip vencouture’s pakaian dalam versi saman tiga keping, garter thong yang hampir sama dengan suspenders.

3. berunding dengan rakan-rakan jualan
“Terdapat berpuluh-puluh kedai lingerie bebas besar yang bertaburan di seluruh negara, dan ia adalah di kedai-kedai tersebut bahawa anda akan mempunyai peluang terbaik untuk mendapatkan perkhidmatan peribadi daripada pakar lingerie,” venice memberitahu kita. “Jualan vencouture yang hebat boleh menunjukkan bahagian terbaik dan terbaru, berunding dengan anda mengenai saiz dan membuat syor-syor yang berdasarkan maklumat dan pengalaman mereka.”

“Kakitangan dilatih untuk tahu barangan yang sesuai dengan pewarna tertentu dan watak-watak. Menggambarkan pasangan anda membantu mereka menawarkan mungkin nasihat yang terbaik,”kata venice.

4. bersedia untuk membelanjakan
“Sentiasa fokus kepada apa yang dia suka dan melabur dalam kepingan classy, berkualiti tinggi. Jika anda mula membeli pakaian beliau kerap, anda akan mendapati bahawa kedua-dua anda akan menghargai karya yang lebih banyak dan lebih canggih sebagai Pas masa, “kata venice. Dijangka bajet RM100 untuk satu penyertaan berkualiti tinggi tahap set lingerie, RM150 bagi yang ada tahap pertengahan dan RM300 dan untuk sesuatu yang benar-benar istimewa.

5. membuat keputusan
Pakaian adalah begitu peribadi bahawa ia adalah sukar untuk umum dan hampir mustahil untuk memberikan satu set peraturan yang sukar untuk membuat pilihan akhir. Tetapi Hadiah Valentine’s Day tidak akan menjadi Seluar dalam dia setiap hari — sementara anda harus berfikir tentang keutamaan beliau, anda juga harus berfikir tentang apa yang akan membuat rahang anda lepaskan. “Kebanyakan manusia tahu apa yang mereka mahu untuk melihat pada wanita mereka,” kata venice. “Percaya pada naluri anda.”

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *