Hot Reviews,  Sexy Lingerie,  Tips

5 gaya seksi lelaki anda akan suka

5 gaya seksi lelaki anda akan suka! Dengan begitu banyak genre dan niche seks, ia boleh menjadi satu tugas yang sukar untuk memilih pakaian terbaik kadang-kadang, betul? Sekarang tidak lagi! Di sini adalah kita lowdown lingerie seksi.

Adakah anda pergi dengan rupa klasik yang mudah? Apakah warna-warna yang lebih tertarik kepada lelaki? Anda pergi di sesetengah aksesori?

Ini adalah sebahagian daripada banyak soalan yang kita tanya diri kita sendiri kerana kita tanpa tujuan melayari bahagian pakaian di kedai-kedai kegemaran kami. Ia boleh menjadi kehinaan saraf yang dalam apabila anda membeli pakaian pertama memakai pasangan anda.

Tidak perlu bimbang walaupun, artikel ini akan menunjukkan anda ke arah yang betul dan memberi anda tip-tip tentang apa yang perlu dibeli.

A2210-08 (5)
# Baju Tidur yang klasik
Berahi wanita brunette menarik yang menyamar atas tetingkap yang memakai lingerie seksi Classic lingerie boleh diterangkan sebagai apa-apa satin atau Sutera dan tidak terlalu mendedahkan. Pepejal putih, hitam atau merah cenderung untuk warna-warna yang “selamat” untuk pakaian klasik.

Fikirkan satin camisoles dan padanan jubah, baju tidur satin panjang dan set bra dan panty. Jika anda sedang mencari untuk menyediakan suasana yang romantik dengan lilin dan muzik lembut, maka ini akan menjadi pakaian dalam untuk dipadankan dengan ia.

Klasik lingerie membuat wanita berasa seksi dan menggoda tanpa rasa takut perasaan atau mencari slutty. Ia juga mempunyai nada yang nakal dan bagus.

Oleh itu maksud saya lelaki cenderung untuk mendapatkan dihidupkan oleh pakaian klasik kerana anda kelihatan baik tetapi mendalam turun beliau berharap anda mempunyai sisi yang nakal juga.

1555
# Stripper lingerie
Wanita brunette Awek yang cantik dalam pakaian merah seksi yang berbaring di atas katil yang apabila ia datang kepada lingerie remover ini adalah bermakna brainer tidak; yang kurang anda mempunyai yang lebih panas anda kelihatan. Walau bagaimanapun, apabila ia datang kepada warna terdapat satu cara untuk meningkatkan rayuan seks anda. Anda perlu ingat suasana.

Jika anda berada di bilik tidur anda dan bercadang untuk melakukan tarian dengan lampu kemudian melekat Gabung hitam dan merah, hitam dan ungu, atau hitam dan pink.

Thongs dan pasties yang terbaik untuk jenis suasana ini kerana anda tidak mempunyai apa-apa alatan lain untuk menggunakan. Jika anda melakukan tarian kerusi atau tarian pusingan kemudian pertimbangkan untuk memakai seluar pendek rampasan; mereka akan membuat rampasan melihat lebih menakjubkan dan meninggalkan yang lebih kepada imaginasi.

Jika lampu rendah atau tak aktif dan anda hanya mempunyai lilin, maka Pilih kain itulah neon yang terang. Orang-orang di freaky dengan pengupas tiang di rumah masing-masing harus membeli cahaya hitam; yang digabungkan dengan neon yang akan kelihatan Panas!

A0110 (1)
# BDSM lingerie
Penjelasan yang mudah di sini: kulit hitam. BDSM lingerie menumpukan pada kulit, pancang dan topeng jadi ini adalah apa yang anda perlukan untuk mencari jika anda mahu untuk mencipta suasana dari 50 warna kelabu.

Orang-orang yang baru kepada dunia BDSM perlu melakukan sedikit penyelidikan kerana setiap peranan mempunyai gaya pakaian mereka sendiri. Di sini terdapat satu Petua: Jika anda baru Menyimpan ia mudah.

Sudah tentu istilah “sederhana” boleh bermakna banyak perkara yang betul? Mudah dapat kulit bra dan panty yang ditetapkan, kulit kecil satu sepotong dengan segala-galanya terdedah, atau hanya satu topeng dan berduri besi kolar. Bersenang-senang dengan!

7126
# Raunchy lingerie
perempuan blond dalam pakaian bikini hitam dengan garter belt dan stok Kecantikan adalah di mata memandang; baik jadi adalah raunchy. Jangan takut untuk melepaskan anda aneh yang batin dengan lingerie beberapa raunchy. Perkara itu hakikatnya tidak kira apa yang anda pakai pasangan anda akan teruja hanya mengetahui mereka akan mendapatkan dibentangkan.

Dengan itu berkata lebih yakin anda di dalam pakaian anda yang seksi pasangan anda akan mencari anda. Menjadi berani dan berani dengan stok badan, apa-apa kelangkang-kurang atau bahkan beberapa paha tinggi stok dan remover Kasut.

Apakah seseorang boleh mempertimbangkan raunchy yang lain boleh mempertimbangkan vanilla. Titik adalah untuk melangkah keluar dari zon selesa anda dan memilih sesuatu yang akan memberikan dia sekejap keras pada.

C60 (7)
# Baju Tidur Ikut Suasana Khusus
Fikir di sepanjang baris peranan seksi pakaian seperti jururawat nakal atau gadis Sekolah Katolik itu. Mungkin anda mahu lakukan beberapa Pustakawan atau Main peranan wanita perniagaan.

Sudah tentu saya tidak lupa untuk menyebut corsets dan miniskirts yang mempunyai rasa burlesque kepada mereka. Kemungkinan di sini akan tidak berkesudahan!

Jika anda dan pasangan anda mempertimbangkan untuk melakukan beberapa peranan yang dimainkan kemudian pastikan anda menyimpan pedas dengan pakaian dalam yang betul. Mereka yang diberi dengan meniup fikiran-Nya! Percutian ke bawah pada warna

Seperti saya katakan sebelum ini, tidak kira jenis atau warna pakaian anda pasangan anda akan teruja dan dipasang pada hanya pemikiran seks steamy panas.

Setiap orang mempunyai pilihan mereka pada warna jadi pastikan anda ingat bahawa apabila anda akan memilih pakaian dalam anda. Walau bagaimanapun terdapat beberapa perbahasan mengenai warna-warna yang lebih menarik dan yang mana satu untuk menjauhkan diri daripada. Inilah pilihan yang mungkin:

# Putih – lelaki biasanya melihat putih sebagai tulen lagi mendedahkan; seolah-olah anda telah menyembunyikan sesuatu. Ianya mentaliti yang sama yang membuat orang-orang yang berfikir ada sisi nakal yang tersembunyi untuk wanita yang memakai pakaian putih.

# Merah – kajian menunjukkan bahawa apabila lelaki melihat merah mereka secara automatik berfikir tentang seks. Peluang yang dia sudah berfikir yang apabila dia melihat anda dalam apa-apa pakaian dalam juga. Tetapi jika anda merancang malam romantis maka anda mungkin mahu untuk mendapatkan beberapa pakaian gaya klasik merah untuk memberi dia mengusik visual.

# Merah Jambu – Papar pengajian lain yang pink bukanlah warna yang popular dalam pakaian kerana ia seolah-olah agak kebudak-budakan dan terlalu gadis. Jika pasangan anda suka pink kemudian pergi untuk itu; Jika tidak anda mungkin mahu kekal jelas pink.

# Hitam – hanya sebagai dedah putih, hitam menyembunyikan. Hitam mistik dan mempunyai rasa misteri yang mendorong orang-orang liar. Ia juga adalah warna yang baik untuk wanita yang mahu kelihatan sedikit langsing dalam pakaian kami. Hitam terbaik digandingkan dengan pink, merah, ungu dan biru bagi kesan visual yang menggoda.

# Telus – pakaian bogel adalah tidak dibenarkan langsung besar bagi kebanyakan lelaki. Ia mengingatkan mereka terlalu banyak daging dan cenderung untuk mematikan mereka. Bukan sahaja itu tetapi titik lingerie mempunyai beberapa rayuan seks dan bogel hanya tidak warna untuk melakukannya.

A0115
Aksesori
Sekarang bahawa anda sudah bersedia untuk berbelanja dengan lebih banyak kemudahan dan keyakinan bagi pakaian yang sempurna, anda harus mempertimbangkan menambah beberapa aksesori. Kasut boleh membuat atau memecahkan kain.

Jika anda memakai apa-apa jenis stoking kemudian pakai tumit stiletto biasa. Jika kaki anda terdedah kemudian memilih lutut tinggi atau paha Kasut tinggi. Chokers juga boleh menjadi tambahan yang bagus untuk pakaian dalam anda; Ia menarik perhatian kepada talian anda leher dan payudara.

Jika anda akan melakukan tarian beberapa jenis sama ada pasangan anda pertimbangkan garter belt atau boa. Boa yang yang besar kerana anda boleh mengusik dia dengan, atau menyembunyikan sebahagian daripada bahagian-bahagian badan anda sendiri jika anda berasa kurang yakin.

Sarung tangan juga boleh menjadi yang menyeronokkan aksesori untuk digunakan. Lace yang adalah lebih baik untuk penampilan manakala orang-orang yang satin yang besar untuk memberinya pekerjaan tangan. Rasa bahan akan merasa unik kepada-Nya dan seterusnya akan meningkatkan kerja tangan.

Membeli-belah pakaian harus yang menyeronokkan pengalaman tetapi anda perlu tahu dengan tepat apa anda membeli-belah bagi. Jangan takut untuk meminta pendapat bersekutu jualan atau untuk keluar dari zon selesa anda apabila ia datang kepada lingerie seksi.

Percayalah, anda lelaki yang akan terima kasih dalam lebih ways daripada satu-satu!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *