Sexy Lingerie,  Tips

5 gaya seksi lelaki anda akan menyukai

5 gaya seksi lelaki anda akan menyukai. Adakah anda pergi dengan rupa klasik yang mudah? Apakah warna-warna yang lebih tertarik kepada lelaki? Patut anda Buang dalam sesetengah aksesori?

Ini adalah hanya sedikit dari banyak soalan yang kita tanya diri kita sendiri kerana kita tanpa tujuan melayari bahagian pakaian di kedai-kedai kegemaran kami. Ia boleh menjadi Skyrim panduan praktikal saraf sewajar apabila anda membeli lingerie buat pertama kalinya memakai untuk pasangan anda.

Tidak perlu bimbang walaupun, artikel ini akan menunjukkan anda ke arah yang betul dan memberi anda tip-tip mengenai apa yang perlu dibeli.

1 pakaian classic
Pakaian klasik boleh ditakrifkan sebagai apa-apa satin atau Sutera dan tidak terlalu mendedahkan. Pepejal putih, hitam atau merah cenderung untuk warna-warna yang “selamat” untuk pakaian klasik.

Fikirkan satin camisoles dan padanan jubah, baju tidur satin yang lama dan set bra dan panty. Jika anda sedang mencari untuk menyediakan suasana yang romantik dengan lilin dan muzik lembut, maka ini akan menjadi pakaian dalam untuk dipadankan dengan ia.

Klasik lingerie membuat wanita berasa seksi dan menggoda tanpa rasa takut perasaan atau mencari slutty. Ia juga mempunyai nada yang nakal dan bagus. Menurut apa yang saya maksudkan lelaki cenderung mendapatkan dihidupkan oleh pakaian klasik kerana anda kelihatan baik tetapi mendalam turun beliau berharap anda mempunyai sisi yang nakal juga.

2 Stripper lingerie
Apabila ia datang kepada lingerie remover ini adalah bermakna brainer tidak; golongan yang kurang anda mempunyai yang lebih panas anda kelihatan. Walau bagaimanapun, apabila ia datang kepada warna terdapat satu cara untuk meningkatkan rayuan seks anda. Anda perlu diingat atmosfera.

Jika anda berada di bilik tidur anda dan bercadang untuk melakukan tarian dengan lampu kemudian melekat Gabung hitam dan merah, hitam dan ungu, atau hitam dan merah jambu.

Thongs dan pasties yang terbaik untuk jenis suasana ini kerana anda tidak mempunyai apa-apa alatan lain untuk menggunakan. Jika anda melakukan tarian kerusi atau tarian pusingan kemudian pertimbangkan untuk memakai seluar pendek harta rampasan; mereka akan membuat harta rampasan yang melihat lebih menakjubkan dan meninggalkan sedikit lebih kepada imaginasi.

Jika lampu rendah atau tak aktif dan anda hanya mempunyai lilin, maka Pilih kain itulah neon yang terang. Orang-orang freaky dengan pengupas tiang di rumah masing-masing harus membeli cahaya hitam; yang digabungkan dengan neon yang akan kelihatan PANAS!

3 BDSM lingerie
Penjelasan yang mudah di sini: kulit hitam. BDSM lingerie menumpukan pada kulit, pancang dan topeng jadi ini adalah apa yang anda perlukan untuk mencari jika anda mahu untuk mencipta suatu adegan dari 50 warna kelabu.

Orang-orang yang baru kepada dunia BDSM perlu melakukan sedikit penyelidikan kerana setiap peranan mempunyai gaya pakaian mereka sendiri. Di sini terdapat satu Petua: Jika anda baru Menyimpan ia mudah.

Sudah tentu istilah “sederhana” boleh bermakna banyak perkara yang betul? Mudah dapat kulit bra dan panty yang diatur, kulit kecil satu sepotong sut dengan segala-galanya terdedah, atau hanya topeng yang berduri kolar. Bergembira dengannya!

4 Raunchy lingerie
Keindahan ialah mata memandang; baik jadi adalah raunchy. Jangan takut untuk melepaskan anda aneh batin dengan lingerie beberapa raunchy. Hakikatnya perkara itu ialah tidak kira apa yang anda memakai pasangan anda akan teruja hanya mengetahui mereka akan mendapatkan dibentangkan.

Dengan itu berkata lebih yakin anda berada di pakaian anda yang seksi pasangan anda akan mencari kamu. Menjadi berani dan berani dengan stok badan, apa-apa kelangkang-kurang atau lebih beberapa patah paha tinggi stok dan remover Kasut.

Apakah seseorang boleh mempertimbangkan raunchy yang lain boleh mempertimbangkan vanilla. Titik adalah untuk melangkah keluar dari zon selesa anda dan memilih sesuatu yang akan memberi dia sekejap keras pada.

5 gaya seksi lelaki anda akan menyukai
5 Special occasion lingerie
Fikir di sepanjang baris seksi pakaian seperti jururawat nakal atau gadis Sekolah Katolik peran. Mungkin anda mahu lakukan beberapa Pustakawan atau Main peranan wanita perniagaan.

Sudah tentu saya tidak lupa untuk menyebut corsets dan miniskirts yang mempunyai rasa burlesque kepada mereka. Kemungkinan di sini akan tidak berkesudahan!

Jika anda dan pasangan anda sedang mempertimbangkan melakukan Main peranan beberapa kemudian Sila pastikan anda menyimpan pedas dengan pakaian dalam yang betul. Mereka yang diberi dengan meniup fikiran-Nya!

Nota warna
Seperti saya katakan sebelum ini, tanpa mengira jenis atau warna pakaian dalam anda pasangan anda akan teruja dan dipasang pada hanya pemikiran seks steamy panas.

Tiap-tiap orang mempunyai pilihan mereka pada warna jadi pastikan anda ingat bahawa apabila anda akan memilih pakaian dalam anda. Walau bagaimanapun terdapat beberapa perbahasan mengenai warna-warna yang lebih menarik dan yang mana satu untuk menjauhkan diri daripada. Inilah percutian yang cepat turun:

#Putih – lelaki biasanya melihat putih sebagai tulen lagi mendedahkan; seolah-olah anda telah menyembunyikan sesuatu. Ianya mentaliti yang sama yang menjadikan orang-orang yang berfikir ada sisi nakal yang tersembunyi kepada wanita yang memakai pakaian putih.

#Merah – kajian menunjukkan bahawa apabila lelaki melihat merah mereka secara automatik berfikir tentang seks. Peluang yang dia sudah sedang memikirkan bahawa apabila dia melihat anda dalam mana-mana pakaian pula. Tetapi jika anda sedang merancang satu malam romantis maka anda mungkin mahu mendapatkan beberapa pakaian gaya klasik merah untuk memberinya yang mengusik visual.

#Pink – Papar pengajian lain yang pink bukanlah warna yang popular dalam pakaian kerana ia seolah-olah agak kebudak-budakan dan terlalu gadis. Jika pasangan anda suka pink kemudian pergi untuknya; Jika tidak anda mungkin mahu kekal jelas pink.

#Black – seperti dedah putih, hitam menyembunyikan. Hitam mistik dan mempunyai rasa misteri yang mendorong orang-orang liar. Ia juga adalah warna yang baik untuk wanita yang ingin kelihatan langsing sedikit dalam pakaian kami. Black terbaik digandingkan dengan pink, merah, ungu dan biru kesan visual yang menggoda.

#Nudes – pakaian bogel adalah tidak dibenarkan langsung yang besar bagi kebanyakan lelaki. Ia mengingatkan mereka terlalu banyak daging dan cenderung untuk mematikan mereka. Bukan sahaja itu tetapi titik Lingerie mempunyai beberapa rayuan seks dan bogel hanya tidak warna untuk melakukannya.

Accessories
Sekarang bahawa anda sudah bersedia untuk berbelanja dengan lebih banyak kemudahan dan keyakinan bagi pakaian dalam yang sempurna, anda harus mempertimbangkan menambah beberapa aksesori. Kasut boleh membuat atau memecahkan kain.

Jika anda memakai apa-apa jenis stoking kemudian pakai tumit stiletto yang tetap. Jika kaki anda terdedah kemudian memilih untuk lutut tinggi atau paha Kasut tinggi. Chokers juga boleh menjadi tambahan yang bagus untuk pakaian dalam anda; Ia menarik perhatian kepada talian leher dan payudara anda.

Jika anda akan melakukan tarian beberapa jenis sama ada untuk pasangan anda pertimbangkan menggunakan garter belt atau boa. Boa yang yang besar kerana anda boleh mengusik dia dengannya, atau menyembunyikan sebahagian daripada bahagian-bahagian badan anda sendiri jika anda berasa kurang yakin.

Sarung tangan juga boleh menjadi yang menyeronokkan aksesori untuk digunakan. Lace orang adalah lebih baik untuk penampilan manakala orang-orang yang satin yang besar untuk memberinya pekerjaan tangan. Rasa bahan akan merasa unik kepada-Nya dan seterusnya akan meningkatkan kerja tangan beliau.

Membeli-belah pakaian harus yang menyeronokkan pengalaman tetapi anda perlu tahu dengan tepat apa anda membeli-belah bagi. Jangan takut untuk meminta pendapat yang bersekutu jualan atau untuk meneroka keluar dari zon selesa anda apabila ia datang kepada lingerie seksi.

Percayalah, anda lelaki yang akan terima kasih secara lebih ways daripada satu!

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *