Sexy Lingerie, Tips

5 cara untuk memilih pakaian dalam lelaki anda akan nafsu

5 cara untuk memilih pakaian dalam lelaki anda akan nafsu.
Sexy-Untamed-Lust-Open-Cup-Bra-Garter-Set-05
Apabila ia datang kepada lingerie, kadang-kadang kurang adalah lebih banyak. Tidak ada pun yang dimaksudkan.
Mahu seorang lelaki pendapat laci pakaian dalam anda, pushup Bra, panties Bridget Jones dan semua? Kami minta blogger dating Abraham Lloyd untuk seorang lelaki mengambil pakaian kami dan bagaimana untuk memilih pakaian yang lelaki suka. Berikut adalah nasihat beliau:

1. Pastikan warna mudah.
Hitam, putih, atau dengan tanda-tanda bahawa warna untuk menekankan lagi kekuatan lengkung dan bentuk adalah Panas, elegan dan suapan mood. Bukan warna-warna yang terang atau tona kulit. Kita mahu melihat apa yang anda pakai dan mengikut lengkung badan anda dengan mata kita. Apa-apa yang distracts ini adalah, baik… dan kurang sesuai. Jika mengalami sebarang keraguan, asas hitam akan sentiasa kelihatan bergaya dan seksi tanpa cuba terlalu keras.

2. Pastikan ia sesuai dengan baik, dan tidak memaksa saiz.
Ia adalah penting bahawa anda merasa hebat dalam pakaian anda, dan ia adalah sukar untuk berbuat demikian apabila anda sedang membetulkan tali, membuat penyesuaian yang thong atau menggaru kerana gatal-gatal pakaian anda. Menarik, memilih dan calar adalah perkara yang kita perhatikan dari satu blok jauhnya. Sama seperti trend fesyen tidak semua dicipta sama, bukan tiap-tiap gaya pakaian akan flatter Rajah fab anda. Jika ia merasakan tidak selesa, ia akan kelihatan tidak selesa, terlalu.
5. tahu bagaimana sahaja yang agak rata dan menyerlahkan bentuk badan anda.
3. tidak memakai apa-apa yang adalah rumit untuk berlepas.
Cuba untuk mengambil kira pakaian rumit yang kita mungkin tidak tahu bagaimana untuk menghapuskan boleh membunuh mood yang lebih cepat daripada bertanya ‘Bagaimana Adakah saya mengambil ini?’ Jangan menganggap bahawa kami tahu bagaimana untuk unbuckle, unsnap, menguraikan atau unzip dalam susunan yang betul untuk mendapatkan anda telanjang. Sebaliknya, pastikan ia mudah, atau pastikan ia rumit dan mengambil kira diri sendiri. Menonton seorang wanita dibayar selepas mukaddimah menakjubkan.

4. Jangan lupa aksesori.
Untuk mengambil anda kamar karpet wanita berpakaian sehingga satu tahap, accessorize dengan Kasut atau barang kemas. Satu-satunya perkara seksi daripada seorang wanita yang dalam pakaian adalah seorang wanita dalam pakaian dengan tumit yang seksi memakai Kalung yang tidak terkeluar apabila melakukan segala-galanya. Setiap kali dia melihat anda dalam aksesori anda pilihan, dia akan memikirkan tentang apa yang anda memakai di bawah.

5. tahu bagaimana sahaja yang agak rata dan menyerlahkan bentuk badan anda.
Pakai apa yang membuat anda melihat dan merasa cantik, seksi dan yakin. Di sebelah flip, jangan cuba untuk memakai sesuatu yang tidak flatter badan anda. Ingatlah bahawa manusia memproses sesuatu visual: kita tidak membaca yang banyak ke dalam subteks, usaha atau niat. Pada akhirnya, memakai apa yang membuat anda kelihatan menakjubkan berbanding meletakkan apa yang anda fikir kami mahu anda untuk memakai. Kita mahu dua perkara: anda untuk kelihatan seksi, dan bagi kita untuk mendapatkan teruja melihat anda begini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *