Sexy Lingerie,  Tips

4 Tips mudah membeli Plus saiz pakaian dalam

4 Tips mudah membeli Plus saiz pakaian dalam. Sudah hari-hari apabila plus saiz wanita telah ketinggalan apabila ia datang ke cantik, pakaian dan pakaian dan pakaian dalam yang lebih-lebih lagi yang menakjubkan.

Pereka masa moden telah memeluk wanita saiz plus dan telah mencipta pakaian yang menakjubkan untuk membuat mereka berasa dan kelihatan sexy kerana mereka secara semula jadi harus. Perkara baik tentang wanita saiz plus adalah bahawa ia mempunyai lengkung semula jadi yang perlu sahaja sedikit flattering.

Pakaian dalam bagi plus wanita saiz ada disediakan dan anda boleh menggunakan platform walaupun dalam talian untuk mencari kepingan paling sesuai untuk anda. Tetapi sama ada anda memilih untuk membeli dari kedai berhampiran anda atau setiap satu dan berhati-hati dari kedai dalam talian, Terdapat beberapa perkara yang anda perlu masukkan ke dalam pertimbangan supaya anda akhirnya membeli pakaian dalam yang terbaik untuk anda.

4 Tips mudah membeli Plus saiz pakaian dalam
Tip 1 – perkara saiz. Plus saiz pakaian datang dengan banyak pilihan saiz. Saiz terbesar yang ada ketikanya perlu jadi pastikan bahawa anda mendapatkan diukur terlebih dahulu sebelum anda mulakan dengan carian anda bagi saiz yang sesuai. Dengan pengukuran, anda akan benar-benar yakin saiz apa yang sesuai untuk anda dalam menawarkan keselesaan dan sokongan dalam masa yang sama. Ada saiz yang lebih kecil dalam kategori plus, jadi memutuskan sama ada ketat apa yang anda mahu atau anda akan selesa dengan sekeping looser.

Tip 2 – tidak mengehadkan pilihan warna anda. Plus saiz wanita mempunyai kecenderungan untuk memilih hitam sebagai warna sesuai kerana warna ini dikatakan akan slimming. Manakala ini mungkin benar kepada tahap yang tertentu, anda boleh melihat hanya baik dalam warna-warna lain selagi anda memilih pakaian yang paling selesa dalam. Anda boleh bekerja sekitar ton kulit anda untuk memilih warna-warna yang akan flatter anda atau anda juga boleh menjadi sedikit berani dalam kepingan berkilat yang telus. Eksperimen dengan warna-warna dan anda akan terkejut dengan pelbagai pilihan disediakan untuk anda agar anda melihat terbaik anda.

Tip 3 – memikirkan bahan. Untuk pakaian bekerja untuk anda, ia perlu menjadi selesa apabila dipakai. Bahan yang anda menjelaskan pada sebahagian besarnya boleh menentukan berapa selesa anda kekal. Jika anda cenderung untuk berpeluh dengan banyak, kemudian Sutera dan satin membuat bahan pakaian dalam yang sangat baik, terutamanya apabila anda memakai untuk jangka masa yang pendek. Fikirkan tentang keselesaan anda sebelum memikirkan tentang flaunting dan meningkatkan lengkung anda.

Tip 4 – gaya pakaian dalam juga penting. Plus saiz pakaian dalam gaya boleh mengelirukan, terutamanya dengan begitu ramai yang tersedia. Apabila memikirkan tentang gaya, Walau bagaimanapun, fikir sokongan dan kemudahan. Sekeping yang datang dengan coli setiap sokongan adalah satu kemestian untuk plus saiz wanita. Ia boleh menjadi penambah belahan atau coli terjun, tetapi secara umumnya harus menyokong dan selesa. Kerana mendedahkan bagaimana pakaian boleh, anda juga ingin memastikan bahawa anda menjelaskan bagi gaya bahawa anda akan yakin memakai. Sebagai contoh, jika anda mempunyai kawasan belakang terbuka atau kawasan terbuka payudara, anda patut memastikan bahawa anda akan yakin menunjukkan bahagian-bahagian.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.