Sexy Lingerie,  Tips

4 cara seksi berpakaian main berperanan.

4 cara seksi berpakaian main berperanan.
4 cara seksi untuk menyelesai yang akan membuat dia MENGGEMETARKAN dengan nafsu.
Bersedia untuk mempunyai banyak keseronokan malam ini.
Saya akan mengajar anda empat idea hebat-Play yang benar-benar menggerunkan anda boleh mencuba dengan pasangan anda kepada perkara-perkara rempah sehingga, menerokai fantasi anda, dan hanya mempunyai lebih banyak keseronokan apabila ia datang untuk berjimak.

Tetapi sebelum saya mengajar anda salah satu daripada idea-idea tahap kesukarannya yang mencabar ini, saya mahu cepat meliputi tiga faktor lain yang sangat penting supaya anda mendapat yang terbaik daripada kesemua ini dengan pasangan anda.

# Mencuba idea-idea hebat-Play yang menghidupkan anda yang paling. Ini terdengar jelas, tetapi ramai pasangan tersekat di arus perdana kerana mereka takut untuk mencuba apa benar-benar menghidupkan mereka. Jadi jika anda tidak teruja terutamanya ke atas role-plays yang biasa, seperti doktor-pesakit, melupakan mereka dan mencuba perkara-perkara yang menghidupkan anda.

# Cuba bereksperimen dengan pasangan anda. Selain daripada memberi tumpuan terutamanya ke atas idea-idea hebat-Play yang menghidupkan anda paling, pastikan untuk melakukan beberapa Uji Kaji. Anda akan terpegun apabila melihat role-plays tertentu yang anda tidak pernah berfikir banyak tentang hal yang sangat erotik dan arousing untuk anda dan lelaki anda.

# Jumlah idea-idea hebat-Play yang baik jatuh ke dalam kategori dominasi dan penyerahan (D/s). Salah seorang dari kamu akan mengambil peranan dominan, manakala yang lain akan menjadi dalam peranan peristiwa. Jadi jika anda suka bermain D/s, maka anda akan menyukai berperanan dengan seorang lelaki anda.

Dengan tips yang tiga di rumah, mari kita mempelajari beberapa benar-benar menyeronokkan senario berperanan dan idea-idea.

A2357 (2)
1. Gadis berkerja
Permainan seks hebat-Play girl bekerja mengambil pelbagai bentuk, tetapi idea asas di sebalik adalah bahawa anda perlu untuk menjana wang daripada lelaki anda dengan melakukan apa yang dia mahu. Ini boleh mengambil bentuk Nya remover peribadi, pengiring atau pun pembantu rumah. Dia dapat memberitahu anda apa yang perlu dilakukan tetapi anda mendapat untuk mengenakan dia untuknya.

Beliau perlu mulakan dengan memberitahu anda apa yang memakai untuk temujanji dengan beliau. Ia boleh menjadi satu pakaian seksi, pakaian atau apa-apa pada semua. Anda boleh jumpa dia di rumah, atau jika anda ingin untuk memulakan mana-mana yang lebih awam, cuba pertemuan dengan beliau di sebuah bar classy. Apabila kamu bertemu dengan, Ingatkan dia bahawa anda bekerja, tetapi jika dia bersedia membayar beliau boleh mendapatkan perhatian ‘Khas’. Kemudian, apabila anda membawa dia rumah, memberinya seks oral hidupnya.

avl595-01
2. Pembantu bogel
Pembantu telanjang adalah idea tahap kesukarannya yang mencabar di mana anda akan berada dalam kedudukan peristiwa, manakala lelaki anda akan berkawal dan mengarahkan anda semasa ia. Jika lelaki anda telah voyeuristic atau dapatan penguasaan, dia akan suka yang ini. Dan jika anda suka idea sedang diperhatikan oleh seseorang, kemudian anda akan menyukainya, terlalu.

Semua anda akan lakukan adalah membersihkan rumah anda, tetapi anda akan melakukannya telanjang. Sepanjang masa, anda lelaki akan akan mengarahkan anda mengemas rumah, memberitahu anda apa yang perlu gosok dan Bersihkan. Mungkin dia merasakan bahawa aras memerlukan lebih perhatian dan mahu anda turun di tangan dan lutut untuk membersihkannya dengan betul, atau mungkin beliau ingin melihat anda bekerja dengan calar bulu.

Apa sahaja yang ia adalah, ia terpulang kepadanya untuk membuat keputusan. Anda tidak semestinya perlu menjadi sepenuhnya telanjang bagi idea hebat-Play ini — anda juga boleh melakukan ia memakai pakaian dalam atau pun pembantu rumah yang pakaian. Dan jangan lupa untuk menukar peranan, terlalu.

navy-2 (1)
3. cop dan jenayah idea
Play ini seterusnya adalah sangat menyeronokkan jika anda suka idea dengan pengagihan keluar suatu azab atau menjadi satu di akhir menerima hukuman dari lelaki anda. Jika anda ingin menjadi dengan pengagihan satu keluar hukuman anda akan dapat cop itu, dan orang yang mahu berada di akhir menerima akan menjadi penjenayah.

Jika anda di cop, bermula secara fantasi dengan lelaki anda dalam perbuatan melakukan sesuatu yang nakal, berani atau bahkan jenayah. Kemudian, anda perlu memutuskan apa yang perlu dilakukan kepada-Nya bagi hukuman. Ikat dia dan spank dia? Mengambil dia telanjang? Boleh cop rasuah yang mahukan nikmat daripadanya sebagai kebebasan?

Ini adalah hanya beberapa idea-idea apa yang anda boleh lakukan untuk menghukum dia, tetapi merasa bebas untuk bereksperimen dengan idea-idea lain anda sendiri. Anda juga mungkin bersetuju dengan idea untuk mencuba sekatan atau gari mengambil hebat-Play ini ke peringkat seterusnya.

4. Mengantuk mata kejutan
Play ini seterusnya bukan untuk semua orang, tetapi ia boleh menjadi sangat menyeronokkan jika anda suka idea sama ada anda atau anda lelaki yang benar-benar pasif semasa seks. Anda akan berpura-pura menjadi tidur, manakala pasangan anda akan mula mempunyai hubungan seks dengan anda. Ingat, walaupun, bahawa ini adalah yang hebat-Play sepersetujuan, jadi berbincang dengan pasangan anda terlebih dahulu.

Jika anda akan menjadi yang pasif, Semua anda perlu lakukan adalah berbaring dan pergi tempang jadi lelaki anda boleh dengan mudah memanipulasi anda tangan dan kaki untuk melakukan hubungan seks denganmu. Matlamat rakan kongsi aktif adalah untuk cuba membuat kuat mengerang seorang yang pasif.

Malaysia Lingerie Diary or MLD is a lingerie blog founded by Venice Yeoh and Jon Loh in 2013. We believe lingerie is fashion too, and that every woman deserves gorgeous lingerie, no matter her size, shape, age, budget, ethnicity, or sexual orientation. Our goal is to bring you the very best in lingerie news, advice, tips and how to. Thank you for reading our post and we hope you like it here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *